Viisi viikon varrelta

Tällä viikolla ollaan oltu ihanissa kevättunnelmissa ja fiilistelty jo kesääkin.

Viikon aloitti 13. hääpäivämme eli pitsihäät. Tänä vuonna emme varsinaisena päivänä juhlineet hääpäivää, kumpikin oli pitkän töissä ja juhlia on jo ollutkin paljon viime aikoina. Aurinkoinen hääpäivämme muistuu kuitenkin aina mieleen. Taipaleemme alku ei ollut lupaava, mutta jatko on ollut sitäkin vakaampi.


avioliitto, rakkaustarina, suomalainen_rakkaustarina, vihkisormukset

Valko- ja keltakultaisissa sormuksissani on pieniä narmuja ja kolhuja, mutta rakastan niitä juuri sellaisena, elämän jäljet saavat näkyä.


elite helsinki, ravintola, perunaohukainen


Hääpäivä edeltävänä päivänä juhlimme äitini  80-vuotispäiviä Elitessä sukulaisten kesken. Äidin syntymäpäivä on itseasiassa -ihan sattumoisin kun 16.4. oli sekä kirkko että juhlapaikka vapaana, ei mitenkään suunnitellusti- sama kuin hääpäivämme. Halusimme juhlistaa merkkipäivää klassikkoravintolassa ajan kanssa nautitulla sunnuntailounaalla.  Piparjuurimajoneesin kera tarjottu siika-jokiraputartar sekä perunaohukainen olivat maukkaita.


kevätkukka, kevät

Kevätkukat, kevät

kevätkukat, kevät

kevät, kevätkukat
Luonnon herääminen keväällä on minulle aina suuri ilon aihe. Pitkän talven jälkeen tuntuu, että kasvit kasvavat ihan silmissä! Särkynyt sydänkin on jo 30 sentin korkeudessa vaikka pari viikkoa sitten sitä ei näkynyt versoakaan. Pian pääsen keräilemään taas villiyrttejä- ja kasveja. Litulaukka, horsmanversot ja ketunleipä taitavat päätyä ensimmäisten joukossa lautaselle.

#kreisikesä

Tällä viikolla pääsin kevätfiiliksistä suoraan kesätunnelmiin vai pitäisikö sanoa kreisin kesän tunnelmiin Lidlin katettua Kellohalliiin pöytään parhaat maistiaiset kesän ruoka- ja juomauutuuksista. Tarjolla olivat kesän ensimmäiset grilliruoat, mm. flank steakia sekä mocktaileja Lidlin juomista tehtynä.


Baletti, balettitunti

Tallink, blini, lohi

Tänään heräsin Tallinnassa, olen täällä Tallinkin vieraana balettimatkalla 40+ bloggaajien ryhmän kanssa. Hauska matka herkutteluineen,  balettitunteineen ja -näytöksineen, josta kerron pian lisää.

Mitä sinun viikkoosi kuuluu? Oletko fiilistellyt kevättä?

7 kommenttia :

 1. Syämellisesti Onnea molemmille <3<3

  VastaaPoista
 2. Onnea teille pitsihäiden johdosta <3 Upeaa!!!

  Meillä kaikki kukat ovat vielä maan uumenissa, toivottavasti tulevan viikon aikana tulisi edes jotain esille!

  Kivaa päivää sinulle Tallinnassa :)

  VastaaPoista
 3. Onnea ja teillä onkin nyt ollut yhtä juhlaa. <3 Terkkuja vaan täältä Tallinnasta <3

  VastaaPoista
 4. Onnea hääpäivän johdosta <3
  Olipa hauska Tallinnan reissu, kiitos sinullekin seurasta!

  VastaaPoista
 5. Onnittelut pitsihäiden johdosta :)
  Kevät on nyt ihan villinnyt kasvit. Ihailin viime viikolla esiintullutta raparperia.

  Kiitos mukavasta matkaseurasta Tallinnassa. Ihania elämyksiä, hyvää ruokaa ja mahtavia ihmisiä mukana <3 Huippu viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Mikä juhlaviikko - ihania elämyksiä & kuvia. Onnea hääpäivän johdosta & rakkauden täytteisiä vuosia jakoonkin! Kiitos aina positiivisesta ja inspiroivasta seurastasi : )

  VastaaPoista
 7. Instan puolelta näinkin kuvia teidän matkasta. Upea matka ja teidän tarjoilut näyttävät superherkullisilta.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.