Tunnelmallinen viikonloppu maalla

Taas on yksi tunnelmallien juhannusviikonloppu kääntynyt sunnuntaihin. Ystäviä, ruokaa, eläimiä, luontoa...








Monet perinteisesti juhannuksen aikaan kukkivat kasvit ovat jo lakastuneet. Sen sijaan ensimmäiset mustikat ovat jo kypsiä!

 Juhannuspäivään kuuluu pikku retki paikallisille käsityömarkkinoille. Paikkarin torpasta kuuluu aina ottaa kuva.





Ruoka on juhannuksen keskiössä. Aattona lounaspöydässä istuttiin tuntikausia syömässä, kello kuuden lipunnoston jälkeen oltiinkin jo miltei valmiita yöpuulle.









Koira, vesileikit


Kesälampaatkin ovat saapuneet laitumelle.

Kälyni koira Helga posti Tarmon järjestykseen, anoppilan iso Tarmo väistää pikku Helgaa ja viettää suuren osan ajasta ulkona. Tarmolle pidetään toki seuraa ulkona ja sitä leikitetään vedellä ja lempileluilla.


Meillä on ollut siis rauhallinen, perinteinen juhannus. Juuri sellainen kuin pitääkin. Kuinka sinun juhannuksesi on sujunut?

8 kommenttia :

  1. Ihana juhannus! Hyvää ruokaa, herkkuja ja leppoisaa maalla oloa. Helga-neiti osaa laittaa Tarmon kuriin :D tai sitten Tarmo on herramies kun on tullut naisvieraita.
    Hyvin syödessä ja lepäillessä on juhannus kulunut. Uunissa taas piirakka joten eiköhän päästä jossain vaiheessa vielä herkuttelemaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koirat koetettiin pitää erillään, sillä Helga pelkäsi itseään paljon isompaa Tarmoa. Tosin kun Helga rähähti vähänkin lähelle tulleelle Tarmolle, Tarmo oli järkyttyneen näköinen ja lähti heti ulos. Mitään sen suurempaa välikohtausta ei onneksi koirien välille tullut.

      Poista
  2. Ihanat kuvat, ai että, tuolla sielu lepää ja talo on sisutukseltaankin niin kaunis. Ihanat nuo nimilaput <3

    Mukavaa sunnuntaita Tuuli <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anoppilassa on aina niin tunnelmallista.

      Ruut 12 v. oli askarrellut kaikille paikkakortit, hän oli aivan tohkeissaan kun ystäväperhe tuli taas juhannukseksi, he ovatkin meille miltei kuin sukua.

      Poista
  3. Perinteinen maalaisjuhannus anoppilassa - sukulaisia, läheisiä ja aika rentoa yhdessäoloa! Paljon hyvää ruokaa ja monta kattausta päivässä : ) Nukuttu pitkään ja valvottukin! Näillä energioilla kohti uutta viikkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa melkein meidän juhannukselta. Tämä viikko pitäisi vielä jaksaa töitä, sitten kesälaitumille!

      Poista
  4. Mielettömät kuvat, ja niin hyväntuuliset, että ihan hymyillyttää!! Mahtavaa kesäviikkoa <3<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä olikin hyväntuulinen viikonloppu, aurinkoa ja lämpöä ei ollut ihan niin paljon kuin olisi toivonut, mutta mukavaa mieltä sitäkin enemmän

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.