Viisi viikon varrelta

Syyssesonki pyörähtää hiljalleen käyntiin niin blogin puolella kuin töissäkin, vaikka haluankin pitää kesäfiiliksistä vielä kiinni. Kynttiläfiilistelyä pimeinä iltoina on edessä kuitenkin kuukausikaupalla, en ole koskaan kiirehtinyt syksyn kanssa jo varhain kesällä. Eräässä blogisssa oltiin syysmielellä jo heinäkuun ensimmäisellä viikolla, minä en ollut vielä kesän puolivälissäkään.

Töissä kuitenkin ollaan jo katse ensi syksyssä. Alkuviikosta oli vielä rauhallista, mutta tahti kiihtyi loppuviikkoa kohden ja vauhti vain kasvaa. Olen suunnitellut työohjelmaa sekä buukkaillut työreissuja ja asiakastapaamisia tuleviksi viikoiksi. 

Työpäiviä ennen ja niiden jälkeen olen ehtinyt myös muutamiin pressitapahtumiin, joissa on esitelty sesongin uutuuksia. Muutama supermielenkiintoinen PR-tapahtuma on tulossa tulevina viikkoinakin, mutta monista olen joutunut kieltäytymään töiden ja senkin takia, että meillä on Siipan kanssa tulossa monen viikon erossa olo syksyllä ja haluan viettää hänen kanssaan ihan arkista aikaa.

* merkityt PR-näytteitä

Oriflame, kosmetiikka, oriflame_the_one

Viikon kiireaamujen pelastaja on ollut Oriflamen The One-sarjan voidemaiset, applikaattorilla levitettävät luomivärit. Sopusointuja-blogin Maarit esitteli kesän aikana luonnollisen, aikuiselle naiselle kauniisti sopivan silmämeikin blogissaan. Sain blogin kautta testiin saman sarjan luomivärejä, The One Gentle  Matte Eyeshadow* sävy Beige Liquid käy pohjustukseen tai sellaisenaaan "miltei meikittömiin" päiviin, sävyllä Tender Brown voi tehdä helpon yhden luomivärin silmämeikin, lisäksi hieman rajausta ripsien tyveen ja ripsiin Oriflamen 5-in-1 Wonder Lash XXL* –ripsiväriä, joka tuuheuttaa, pidentää ja kaartaa ripsiä.

Alkuperäinen Wonder Lash onkin on ollut Oriflamen myydyimpiä tuotteita vuodesta 2007 saakka. Joka 15. sekunti joku ostaa Wonder Lashin ja sitä onkin myyty maailmassa jo yli 40 miljoonaa kappaletta. 



Jysk, jysk_forum, jysk_goes_city

Jysk, jysk_forum, jysk_goes_city

Jysk, jysk_forum, jysk_goes_city
Jysk on avannut uudet Citykonseptin myymälät Forumiin ja Itikseen, lisäksi Rediin on tulossa syyskuussa avautuva liike. En ollutkaan käynyt Jyskin liikkeissä vuosiin. Muistoihini verrattuna kasvojenkohotusta mallistossa oli selvästi tapahtunut. Kodin tekstiilejä sekä sisustustarvikkeita nukkumiseen liittyviä tuotteita citymyymälöissä on paljon esillä.

Kuulimme avajaisissa syksyn sisustustrendeistä; 

Leikkisä Creative Mind yhdistää ennakkoluulottomasti naisellisia kuvioita ja etnisiä yksityiskohtia.Värit ovat mausteisia ja lämpimiä ja muodot pyöreitä ja siroja

Human Nature on saanut innoituksensa luonnosta, hyvinvoinnista ja rauhoittumisesta, värikartassa on rauhallisia sinisen, vihreän ja ruskean sävyjä ja materiaaleina metalli, lasi ja puu. 

The Thinker on ajattoman tyylikästä skandinaavista ja geometrista minimalismia. Sävyt ovat neutraaleja sinisen, harmaan ja mustan sävyjä, muodot ovat selkeitä. Yksinkertaistetussa tyylissä materiaaleja ovat metalli, lasi, keramiikka ja puu toimivat materiaaleina tyylille, josta puuttuvat kaikki ylimääräiset häiriötekijät. 


frantsila, luonnonkosmetiikka, kosmetiikka, stressi

frantsila, luonnonkosmetiikka, kosmetiikka, tuoksu

Viikon stressin helpottaja on Frantsilan De-Stress Tonic-suihke*. Luomuyrttieliksiiriä suihkutellaan suuhun tukemaan rauhoittumista stressaavan arjen keskellä. Tulee varmasti tarpeeseen tulevana syksynä.

Uuteen kolme polkua kauneuteen tarjoavassa Garden Trilogy -tuoteperheeseen kuuluu myös Anti-Pollution kasvoseerumi sekä Aura-parfyymiöljy.

Uudistuva Frantsila avasi heinäkuussa Market-liiketilan yhdessä Papun ja R/H Studion kanssa Helsingin keskustaan Pohjois-Espan ja Unioninkadun kulmaan. Frantsilan luonnonmukaista filosofiaa esiteltiin Sami Tallbergin raikkaan aamiaisen siivittelemänä. 

Frantsilan tuotteista luonnollisten kauneus- ja hyvinvointuotteiden lisäksi esillä on parfymeriakonsepti Apothecary, jota kokeilinkin viime syksynä Frantsilan parfyymityöpajassa. Valmistamaani parfyymiöljyä sivelen ranteisiin usein juuri ennen nukkumaan menoa ja luomani tuoksu oli myös käsimatkatavarassa pitkällä mantereitten välisellä lennolla luomassa samaa rauhoittavaa tunnelmaa.


Hummeri, ravintola_presto, pasta




Viikon paras pasta on hummeripasta, jonka söimme Prestossa viime viikonloppuna. Olimme saaneet veljeltäni ja hänen vaimoltaan joululahjaksi lahjakortin, jonka viimein käytimme herkulliseen illalliseen. Nämä aineettomat lahjat ovatkin ihan parhaita.


Fazer, turkinpippurisuklaa, ystävyys
Olen bloggaamisen kautta tutustunut moniin kivoihin ihmisiin. Yksi ihanimmista on Minäkö keski-ikäinen? -blogin Tiia. Valittelin kommentissa hänen blogiinsa, etten ole löytänyt himoitsemaani Fazerin uudehkoa turkinpippurisuklaata mistään. Pian Tiialta tuli viesti; hän lähettää minulle levyn! Tuli todella hyvä mieli! Kiitos Tiia. Pienet teot ja huomaavaisuus todella tuovat onnea. Pari päivää myöhemmin tosin huomasin jo kaupassakin tuota herkkusuklaata, mutta se vähennä ystävällisen teon arvoa lainkaan.


Nyt vedetään henkeä maalla, instasta voit ihailla eilisen sienisaalistani. Ensi viikko onkin taas täynnä toimintaa. Mitä sinun viikkoosi on kuulunut?


12 kommenttia :

  1. Tuuli <3 sinä myös yhtä lailla samat sanat <3 Oih nyt tuli tippa linssiin täällä ja kääks mykistyin. Oli kolme levyä, niin totta kai piti iloa jakaa ja sattui niin sopivaan saumaan se kysely, että mistä näitä saa. :) Kävi niin hauskasti, että ostin levyn koneesta ja sanoin lentoemolle, että ihanaa, nyt saan vihdoin maistaa kyseistä suklaata. Lentoemo tuli myöhemmin kuiskaamaan, ettei heillä ole myyntiä tänään ollenkaan, mutta voi myydä minulle nyt kuitenkin sen levyn. Tuli niin valtavan hyvä mieli asiasta. Sitten kävikin niin, että Tubeconista sain vielä kaksi levyä ja oli jo levyjä poikineen. Näin sitten oikeastaan se lentoemon kaunis ele lähti poikimaan eli hyvää kiertoon. <3

    Mahtava viikko siellä, nyt on kyllä muutama vauhtiviikko, mutta huhhahhei sitten rauhoittuu. Ei tässä vanha kestäisikään koko ajan laukata ja siksi hitsi jäi tuo Frantsilan tilaisuus väliin, kun moneen muuhun olin jo ehtinyt ilmoittautua ensin.

    Mukavaa tulevaa viikkoa ja toivottavasti törmäillään jossain. <3

    Muiskuja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kiertää💜

      Eiköhän me törmäillä. Ehkä torstai-iltana?

      Poista
  2. Tiia on vaan niin <3
    Täällä on ollut onnenkupla viikko. Oli ihanaa saada ukkelit kotiin ja olla vapaalla keskellä viikkoa :)
    Ihanaa mökkipäivää ja mukavaa sunnuntaita muutenkin <3

    VastaaPoista
  3. Olen samaa mieltä kanssasi, että JYSK on kohottanut ilmettää ja sieltä löytyy paljon itseäni miellyttäviä juttuja. Hyvä myös, että liike on keskustassa!

    Tuo Preston annos näyttää syntisen hyvältä...täytyy käydä testaamassa :)

    Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. JYSK oli ilahduttavasti nostanut profiiliaan. Ostamani kylppärin matto miellyttää kovasti

      Poista
  4. On kovasti menoa ja reissua ollut, siinä mielessä tykkään syksyyn siirtymisestä, että tulee paljon uusia juttuja ja kaikki aktivoituvat! Voi kun olisin ehtinyt Jyskin avajaisiin, heidän mallistonsa on niin tätä päivää ja aina löydän jotakin kivaa uutta piristystä kotiin. Preston pasta näyttää huikean hyvältä, varmasti sitä olikin! Turkinpippurisuklaa on vielä maistamatta, ehkä sitä jo löytyy kaupoista : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan pari päivää Tiian paketin saavuttua bongasin jo K-kaupassa turkinpippurisuklaata, siitä taitaakin tulla uusi suklaasuosikki.

      Poista
  5. Kiitos Tuuli silmämeikkijuttuni huomioimisesta <3
    Sinulla on ollut vauhdikas viikko, tämä alkusyksy on tapahtumien sesonkia.
    Käyn muuten itse nykyään usein Jyskissä kartoittamassa valikoiman; siellä on ollutkin yllättävän kivoja ja kohtuu-
    hintaisia juttuja viimeaikoina ja kotiin on lähtenyt joitakin mukaankin.
    Olemme ehkä torstai-iltana samassa tilaisuudessa, uskoisin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Torstainahan me taas tavattiinkin.

      Kosmetiikkapostauksesi ovat juuri meille aikuisemmille kosmetiikan kuluttajille ihan nappijuttuja. Asiantuntemuksesi näkyy, mutta silti osaat kuvailla a näyttää tuotteet tavallista kuluttajaa puhuttelevasti.

      Poista
  6. Olet jo toinen,kuka kehuu noita Oriflamen voidemaisia luomivärejä. Ne vaikuttavat niin mielenkiintoisilta ja että tekisi mieli päästä testaamaan niitä. Olen huono luomivärien käyttäjä,, mutta kaikki hyvät tuotteet houkutteleva.

    Harmittaa kovasti,ku k en päässyt tuonne JYSK:n tilaisuuteen. Pakko päästä pian käymään jossain kivijalkamyymälässä. Niin kivoja uutuuksia heille on tullut.

    Mukavaa loppuviikkoa Sinulle,Tuuli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen käyttänyt vaaleaa luomiväriä myös mun silmämeikin pohjustukseen, se toimii siinäkin todella hyvin.

      Meillä pääkaupunkiseutulaisilla on niin paljon helpompaa osallistua tilaisuuksiin, miltei kaikki kun järjestetään täällä päin. Monesta olen joutunut tosin viime aikoina(kin) kieltäytymään. Aika ei ole riittänyt, eikä ihan kaikkiin tapahtumiin kiinnostuskaan.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.