Vauhtiviikon viisi + 1

Kulunut viikko on ollut varsinainen vauhtiviikko, kun PR-toimistot ovat pitäneet pressipäiviä, uutuuksia ja saavutuksia on esitelty ja joulukausikin on tullut harppauksen lähemmäksi. Ja talvi, se tuntuu lähenevät lämpimän syksyn jälkeen! Eilen Helsingissä satoi räntääkin!


stockmann_joulu, joulukoristeet_2018

sormisyötävä

stockmann_joulu, joulukoristeet

stockmann_joulu, joulukoristeet

stockmann_joulu


Stockmann on avannut joulukoristeosastonsa. Perjantaina aamutuimaan pääsin Stockan workshopiin* Kreetta Järvenpään opastamana tekemään oman vihreän jouluoksani. "Enemmän on enemmän"- tekniikallani koristelemani viheroksan söpöine, Stockan joulukoristeosastolta bongaamineni kipsieläimineen roikkuu nyt kotona esillä tuomassa alkavaa joulutunnelmaa.






Entisestä Stockan Herkusta on tulut nyt S-rymän omistuksessa Foodmarket Herkku. Helsingin keskustan Foodmarketin avajaisia vietettiin alkuviikosta. Muut Herkut uudistetaan myöhemmin.

Food Market
 Herkusta ei haluttu tehdä vain ruokakauppaa vaan elämyksellistä yhdistelmää kauppahallia, herkkukauppaa, ravintolaa ja kahvilaa jossa viihdytään ja asioidaan nin arkena kuin viikonloppuna. Ulkoasua on raikastettu ja Foodmarketissa voi ruokaostosten lomassa juoda niin baristan tekemää cappuccinoa, syödä kalakeittoa bistrossa kuin nauttia roomalaistyylistä levypizzaa. Foodmarketeissa paneudutaan myös hävikin vähentämiseen. 
Herkkuihin on tullut Zero waste -alennuskäytäntö tuotteille, joiden viimeinen käyttöhetki lähestyy. Aamutilaisuudesta oli kiirehdittävä töihin, täytyy käydä myöhemmin tutustumassa tarkemmin, toivottavasti omat lempituotteeni ovat vielä mukana valikoimassa.


ashwagandha, stressin_lievitys
Republicin pressitoimistossa tutustuin mielenkiintoiseen tuotteeseen joka pääsi välittömään käyttöön. KSM66* on luontaistuotekaupoissa myytävä stressinhallintaan tarkoitettu ayrvedinen luontaistuote, jossa vaikuttavana aineena on Intian ginsengiksikin kutsuttu ashwagandha. Ravintolisä tukee myös nukahtamista, palautumista ja jaksamista sekä suorityskykyä. Näitä kaikkiahan tarvitaan pimenevässä syksyssä.


alusvaatteet, rintaliivit, alusasut, kevät_2019

Change esitteli kevään 2018 ja juhlakauden alusvaatemuotia. Keväälle 2018 on tiedossa väriä kuten tämä kaunis laventeli myös alusvaatteisiin, nyörejä ja rohkeita leikkauksia kaikille vartalotyypeille.


ospitalia_italiana, italialainen_ravintola

Kuluneella viikolla pääsin nauttimaan myös Ospitalità Italianasta eli italialaisesta vieraanvaraisuudesta ravintola Baccossa, tottakai italialaisen viinin ja ruoan kera*. Ospitalità Italiana on myös laatusertifikaatti italialaisen ruoan, viinin ja palvelun aitoudesta sekä edistämisestä. Bacco on saanut tämän kunnianosoituksen ensimmäisenä suomalaisena ravintolana. Vieruskaveri kehui myös paikan pizzoja, niitä täytyy käydä maistelemassa myöhemmin.


viinilinna, punaviii laselva_privo






Eilinen iltapäivä meni vielä tänäänkin auki olevilla Viini ja Ruoka-messuilla* kälyni Mariian kanssa, jossa aika meni kuin siivillä ruokia ja viinejä maistellessa sekä tuttuja tavatessa. Instastoryssa on messuilta muutama kuva, mutta kameran muistin ottaa yhden ainoan kerran esiin Viinilinnan Antin maistattaessa keskitäyteläistä, marjaista LaSelvan Privoa.

Tämä onkin ollut tavallista selvästi vauhdikkaampi viikko, työpaikka keskustassa mahdollisti pistäytymisen tilaisuuksissa työpäivää ennen tai niiden jälkeen.  Tänään rauhoitunkin, käyn auttelemassa äitini puutarhahommissa ja pakkaan valmiiksi ensi viikon pitkää viikonloppureissua varten. Espanja -ja Siippa-, täältä tullaan!

Millainen sinun viikkosi on ollut, vauhtia vai rauhaiseloa?

*pressitilaisuus/pressilippu

10 kommenttia :

  1. Tuo karahka on ihana ja ne koristeet. Oli niin kiva nähdä Tuuli. <3 Samaisissa jutuissa ei paljon tällä viikolla törmätty, mutta kuten sanottu, kaikkeen ja kaikkialle ei kumpikaan venytä.

    Ihanaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joka paikkaan ei voi ehtiä, mutta oli kiva että kohdattiin perjantaina ja päästiin istumaan sushilla rupattelemassakim.

      Poista
  2. En päässyt mihinkään ihaniin tilaisuuksiin, työ vei aikaana 43 tuntia viime viikolla. Alkaa kisaväsymystä olla havaittavissa.
    Ihanan askartelun olet tehnyt, söpösiä nuo kipsieläimet <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viime viikko oli sopivan rauhallienen töissä jotta kerkesin miltei kaikkialle mihin olin ilmoittautunut, mutta useimmat viikot olen reilusti yli 40 tuntia tiiviisti töissä enkä taida koskaan saada kaikkia tekemiäni ja jatkuvasti karttuvia ylitöitä saada kirittyä kiinni. Keskustasijainti on kyllä kätevä, lähimmillään tilaisuudet ovat viereisessä korttelissa ja varhaisimmista tilaisuuksista ehtii normaaliaikaan töihinkin.

      Poista
  3. Viime viikolla oli kyllä paljon tilaisuuksia, joista onneksi ehdin muutamiin mukaan😊 Foodmarket Herkku oli upea ja sinne on päästävä kiertämään ihan ajan kanssa. Joulua en vielä halua edes ajatella ennen marraskuun loppua. Hienon kranssin teit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muutama tilaisuus oli jätettävä väliinkin, viime viikolle oli tarjolla vaikka mitä.

      Jouluoksatyöpajasta valitsinkin tuollaiset vähemmän jouluiset koristeet, en joulunoodissa osaa olla ihan vielä.

      Poista
  4. Stockan kransstilaisuus oli varmasti ihana! Harmittaa niin, etten päässyt mukaan siihenkään. Oli muita sovittuna ja flunssa otti myös takapakkia niin, että jouduin jättämään monia tilaisuuksia väliin, myös ruoka- ja viinimessut. Eli täällä on nyt muutama päivä nökötetty sisällä leväten ja pikku puuhastelujen parissa.
    Kranssisi on hauska, sellainen mitä voi katsella ennen ja jälkeenkin joulun. Kiva viikko, vaikka taisi olla kiiruskin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jouluoksia oli hauska sitoa. Harmi, ettet päässyt, mutta itsensä hoitaminen menee toki ensisijalle.

      Poista
  5. Ihana toi jouluoksa!! Niin kaunis! Mitenköhän hankalaa olisi tehdä tuollainen itse....Olen yrittänyt hillitä joulufiilistelyä vielä, mutta ehkä kun marraskuu alkaa niin voi sitten alkaa fiilistelemään lähestyvää joulua ihan kunnolla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jouluoksan tekeminen ei voi olla vaikeaa kun minäkin olen onnistunut! Heinät, yrtit tai muut kasvit sidotaan rautalangalla ensin sopivan kokoisiksi nipuiksi ja niitä sitten kiinnitetään rautalangalla oksaan vähän toinen toistensa päälle, jotta kiinnityskohdat peittyvät.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.