Helppo pina colada-jäädyke

Pidätkö pina coladasta? Sitten tämä -alkoholiton- jälkiruoka on mieleesi! Se on helposti valmistuva kesäpäivän herkku, muista vain pakastaa ananaspalat ja laittaa kookosmaito jääkaappiin etukäteen.

helppo_jäädyke, ananas, kookos, jäätelöresepti, pinacolada
helppo jäädyke, ananas, kookos, jäätelöresepti
Koristele annokset marjoilla ja/tai syötävillä kukilla.

helppo_jäädyke, ananas, kookos, jäätelöresepti, pinacolada

Helppo pina colada-jäädyke

6 dl ananasta paloiteltuna
1 tölkki täysrasvaista kookosmaitoa



Pakasta ananaspalat. Säilytä kookosmaitoa jääkaapissa yön yli, jotta se on kiinteää ja kylmää. Avatessasi purkin huomaat, että kookoskerma on noussut pintaan muodostaen vankan massan. Kaavi jähmettynyt kookoskerma astiaan j lisäksi kookosmaitoa yhteensä n. 2,5 dl. Säästä loput kookosmaidosta jos haluat lisätä hieman enemmän sekoittamisen aikana.

Laita pakastetut ananaspalat (erottele ne toisistaan, älä laita yhtenä jäisenä könttinä) ja kookoskerma/maito tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi, kuten pehmeäksi. Joudut muutaman kerran sekoittamisen aikana kaapimaan massaa tehosekoittimen kulhon reunoilta, jotta saat sileän koostumuksen. Voit lisätä hieman ylimääräistä kookosmaitoa tasaisemman koostumuksen saadaksesi.
Tarjoile heti.

5 kommenttia :

  1. Ihana!💛

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Olipas kiva ohje, ehdottomasti menee muistiin tämä jotta voi kesällä kaivaa esille.

    VastaaPoista
  3. Kuulostaa ja näyttää aivan ihanalta. Aika mahtavaa, että tuo kookosmaito kylmässä tekee tuollaisen kerman pintaan, enpä tuotakaan tiennyt ennen tämän postauksen lukemista.
    Ihanaa keskiviikkoa sinulle Tuuli <3

    VastaaPoista
  4. Minä rakastan pinacoladaa :) Tätä reseptiä täytyy kyllä kokeilla. Saattaa voitta suosikki jäätelöni pakastetusta banaanista.

    VastaaPoista
  5. Omg mitä herkkua ja maistuisi! Eilen söin siellä Hello Strangerissä rapsujäädykettä, oi elämä kuinka hyvää sekin oli rapsuhillokkeen ja rapean paistoksen kera.

    Ihanaa viikkistä Tuuli <3

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.