Kesäcocktailini Clarion Helsingin Sky Roomissa

No nyt se on myynnissä; Bols Masterclass-cocktailkurssilla kehittämäni Hot Summer -cocktail on viikon cocktailina sunnuntaihin 30.6. asti Clarion Helsingin näköalabaari Sky Roomissa! Kesäloman aloittajaisiksi suuntasimmekin eilen Siipan ja muutaman ystävän kanssa Skybariin maistelemaan raikasta vesimelonicocktailia.


Sky_room_helsinki

Clarion_helsinki

Keväällä järjestettyyn Bolsin masterclassiin osallistui viisi bloggaajaa, meidän kaikkien kehittämät coctailit ovat vuorollaan viikon cocktaileina Sky Roomissa. Meille annettiin vapaat kädet ja kaikista cocktaileista tulikin hyvin erilaisia.

Muut Sky Roomissa viikon cocktaileina tarjottavat juomat tekivät Viimeistä murua myöten LiemessäHellan ja viinilasin välissä sekä Beach House Kitchen




Minä mietin kuumia valoisia kesäiltoja suunnittellessani omaa juomaani, halusin jotain kepeää ja raikasta. Mietin yhtä kesän suosikkiruoistani; vesimeloni-fetasalaattia mintun kera. Tästä lähti idea kuplivaan vesimelonicocktailiin.



Sky_room_helsinki

Clarion_helsinki

Hot Summer


3 cl Bols Watermelon-likööriä
1 cl Bols Elderflower-likööriä
1 cl vastapuristettua sitruunamehua
proseccoa
jäitä

Sheikkaa Bols Watermelon- ja Bols Elderflower-liköörit sekä sitruunamehu jäiden kanssa. Kaada viinilasiin. Lisää paljon jäitä, täytä lasi proseccolla ja sekoita kevyesti

Useita Bolsin liköörejä on myynnissä Suomessa mutta minun ja Liemessä-Jennin cocktaileja varten Clarion on tilannut erikseen Elderflower- eli seljankukkalikööriä jota normaalisti ei Suomesta saa. Seljankukkaliköörin voi korvata seljankukkatiivisteellä, jota on hyvin varusteluissa kaupoissa myynnissä.


Lumo_Lifestyle
Tämä baaritiskin mainoskyltti aiheutti hilpeyttä kun esittelin sitä ystäville. "Olen kuuluisa, ettäs sen tiedätte!" Tässä taisikin tulla käytettyä se viisitoista minuuttia kuuluisuuttani, josta Andy Warhol aikoinaan puhui.




Oletko käynyt ihailemassa maisemia Sky Roomista?



8 kommenttia :

  1. Ihana drinkki, ihana paikka, täytyypä käydä testaamassa (arjensuklaasuukkoja.blogi.net)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sky Room on tyylikäs baari, en ollut enen cocktail-masterclassia itsekään ollut siellä aiemmin, vaikka miltei päivittäin kuljen ohi.

      Poista
  2. Ihanat maisemat tuolta korkealta avautuu! Minä siis tunnen kuuluisuuden, niin siistiä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noa, voi olla että kuuluisuuteni oli tässä... en taida ruveta ässäilemään "ettekö tiedä kuka minä olen"-tyyliin!

      Poista
  3. Hei ihan mahtavaa, että pääsitte suunnittelemaan omat coctailit ja nyt ne ovat sitten vuorotellen tuolla myynnissä!! Hot summer-vesimelonicoctaili kuullostaa niin hyvältä. Harmi, että olen tulossa Helsinkiin vasta ensi viikonloppuna. Sky Room on itselle vieras paikka, mutta se olisi varmasti käymisen arvoinen paikka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Masterclass oli todella kiva ja olihan sekin hauskaa, että juomat otettiin ihan oikeasti myyntiin ravintolaan.

      Poista
  4. Niin wow juttu Tuuli, onnea upeasta ja taatusti herkullisesta drinkistä. <3 Ihanaa heinäkuun alkua. <3

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.