Maalla anoppilassa teen kasvisvoittoista ruokaa, anoppini ei syö lihaa. Nyt emme anoppilaan pääse yli seitsemänkymppisten appivanhempien ja Tarmo-koiran seuraksi, tämänkin ruoan tein jo useampi viikko sitten viimeksi maalla ollessame.
Avokadotahna maistuu sellaisenaankin, sitä voi levittää vaikka leivän päälle, tai dipata kasviksia tahnaan.
Avokadopesto
1 avokado
1 sitruunan mehu ja raastettu kuori
1 ruukku basilikaa
1 ruukku basilikaa
1 dl oliiviöljyä
1 dl parmesaanijuustoa raastettuna
1 dl pinjan- tai kurpitsansiemeniä
pippuria ja suolaa
Kuori ja kuutioi avokado, raasta sitruunasta pesty kuori, purista sitruunasta mehu. Laita tehosekoittimen kulhoon avokadokuutiot, sitruunan mehu ja raastettu kuori, basilika, kurpitsansiemenet, oliiviöljy, parmesaanijuusto, pippuria ja suolaa maun mukaan.
Käytä tehosekoitinta kunnes aineksista on muodostunut tasainen tahna. Keitä pasta ohjeen mukaan. Sekoita avokadotahna lämpimän pastan joukkoon. Voit lisätä annokseen avokadokuutioita ja paahdettuja pinjansiemeniä.
Hirmuisen hyvää, oikein lohturuokaa. <3 Oma mies rakastaa avokadoa ylikaiken, joten tässä toiselle ihana resepti talteen.
VastaaPoistaSydämellistä viikonloppua teille molemmille. <3
Kiitos tästä ohjeesta, kiva saada pesto ohje jossa ei ole pähkinöitä tai itseasiassa muutakaan joka aiheuttaisi allergiaa tyttärelle.
VastaaPoistaLeppoisaa viikonloppua Tuuli <3
Ihanan lempeä ja iloisen vihreä resepti, tulee niin kevätolo : )
VastaaPoistaPasta ovat nyt parasta ja nopeaa arkiruokaa!