Kohti heleämpää ihoa

Kaupallinen yhteistyö Helein/Nelkytplusblogit

Kesän jälkeen ihoni tuntuu aina voivan paremmin. Hoidan ja suojaan ihoani auringolta, ulkoilen paljon ja stressaan  yleensä vähemmän. Tänä kesänä stressitasot ovat tosin pompanneet huippuunsa, mutta iho vaikuttaa voivan hyvin siitä huolimatta. 

Syön paljon marjoja, joiden siemenöljy tekee hyvää iholle. Lisäksi syön rasvaista kalaa, munia ja avokadoa. Tupakkaahan en ole eläissäni edes maistanut.Olen aina koettanut hoitaa ihoani hyvin, en ole tainnut koskaan mennä nukkumaan meikit kasvoilla, vaan aamuin illoin rutiiniin kuuluvat puhdistus ja kosteutus.

Pelkkä ulkoinen ihonhoito ei kuitenkaan riitä, sanonta "kauneus tulee sisältäpäin" pitää tosiaan paikkansa ihonhoidossa. Keski-ikäisenä on otettava koko arsenaali käyttöön ihon hyvinvoinnin ylläpitoon. 

Olen keväästä alkaen syönyt päivittäin Heleinin Strong Collagenia. Helein Strong Collagen on suomalaisen perheyrityksen Vermanin valmistama apteekeissa tai verkkoapteekeissa myytävä laktoositon ja gluteeniton kauneusravintolisä.

Kollageenintuotanto heikkenee luonnostaan iän myötä; iho alkaa veltostua ja rypistyä, hiukset ohentua ja nivelsiteetkin alkavat vuosien varrella menettää notkeuttaan. Iän mukanaan tuomia muutoksia on vaikea paikata pelkällä terveellisellä ruokavaliolla. Tutkittua kollageenia sisältävä vahva kauneusravintolisä kannattaa lisätä rutiineihin jo neljänkympin tietämillä. Se auttaa mm. ylläpitämään nuorekasta ja kiinteää ihoa.

Kosmetologit ovat kiitelleet ihoni kuntoa ja vahvuutta. Geeneillä on toki suuri osuus, mutta uskon myös säännöllisen ihon sisäisen ja ulkoisen hoidon vaikuttavan ihon kimmoisuuteen ja ulkonäköön. 

Biotin Strong on myös Vermanin suosikkikauneusravintolisä. Tiia kertoo biotiinipostauksessaan, kuinka Biotiini on auttanut kynsien, hiusten, ihon ja limakalvojen hyvinvointiin. Cride ja Heli ovat huomanneet hiusten ja etenkin kynsien kunnossa huomattavaa parannusta Biotiinin käytön aloitettuaan. 

Kahdeksankymppinen äitinikin vannoo Heleinin Biotiinin nimeen, hänellä onkin edelleen kauniin tuuheat hiukset. Kollageeni


Heleinin Strong Collagen on kliinisesti tutkittu. C-vitamiinia sisältävän vahvan kollageenilisän kollageenit on pilkottu valmiiksi hyvin imeytyviksi  di- ja tripeptideiksi. Ihon uusiutumista edistävä kollageeni pitää ihon kimmoisana ja joustavana. C-vitamiini edistää kollageenin muodostumista luuston, rustojen, ikenien, verisuonten ja ihon normaalia toimintaa varten. 

Helein_strong_collagen

helein strong collagen
Odottelin tuloksiksi lähinnä kimmoisamman ja kiinteämmän näköistä ihoa ja juonteiden pehmenemistä, mutta olen lisäksi tehnyt jännän huomion Heleinin Strong Collagenin nauttimisen aloitettuani; ohimoilla ja leukaperissä minulla on ollut vuosikausia pienen pientä, ihonväristä näppylää. Nyt näpyt ovat miltei hävinneet. Tällaiset näpyt taitavat johtua ihon pintakuivuudesta, joka näyttää nyt vähentyneen.


Helein strong collagen Kuinka sinä hoidat ihoasi, kuuluko kollageenilisä rutiineihisi?12 kommenttia :

 1. Näytät aivan superihanalta ja iho on mielettömän heleässä kunnossa. <3 Tuo kuva kimonossa, yksinkertaisesti wow.

  Kollageenia täällä syöty myös viimeisin vuosi säännöllisesti ja sitä ennenkin aina ajoittain. Juuri nuo kuivuudesta tulleet näpyt lähtee, se sisältäpäin tuleva kosteus. Auttaapa kollageeni limakalvoihinkin eli todellakin suosittelen myös kaikille vaihdevuosi tai esivaihdevuosi-ikäisille.

  Helein on mahtava suomalainen brändi.

  Ihana postaus Tuuli ja olet kyllä todella kuvauksellinen.

  Aurinkoista sunnuntaita. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noin näppyjen häviäminen oli iloinen yllätys, selvästi tuntuu teho.

   Poista
 2. Piti lisätä kuvauksellinen ja kaunis nainen. <3

  VastaaPoista
 3. Kollageenia menee täälläkin sisäisesti, olen nyt vähän päälle vuoden sitä syönyt. Ihossa tosiaan huomaa eron aika nopeasti.
  Näytät aivan upealta tuossa kimono kuvassa <3 Kaunista sunnuntaita sinulle Tuuli <3

  VastaaPoista
 4. Onpa upea ihoa sinulla ja kauniit kuvat! Entistä elämää on ihon pintakuivuus, kun ovat käytössä nämä sisäiset kaunistajat. Kaunista uutta viikkoa sinnekin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pintakuivuus tuntuu todellakin vähentyneen ja tuo näppyjen häviäminen on ollut hieno juttu.

   Poista
 5. Näytät kyllä niin säteilevältä kuvissa.

  VastaaPoista
 6. Aivan ihanalta näyttääkin ihosi Tuuli ❤Kaunista sunnuntaita sinulle

  VastaaPoista
 7. Itse en ole vielä kokeillut tuota kollageenia, mutta neljäkymmentä lähestyy ja nämä asiat alkavat kiinnostaa. Aloin jo kolmekymppisenä huomata kyllä juonteiden muodostumisen. Sen lisäksi olen kärsinyt aikuisiän aknesta joka on jättänyt jonkun verran arpia ja näppylöitä.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.