Takaisin arjessa

Arki on alkanut taas minullakin. 
Loma tosin meni melko lailla omaisen asioita hoidellessa asunnon etsinnästä muuttoon ja hänen vanhan asuntonsa tyhjentämiseen. Viimeisimmästä omasta muutosta on niin kauan aikaa, etten edes muistanut kuinka paljon ihan kaikkiin pieniin asioihin menee aikaa, saati sitten isompiin. Niin se loma vain hurahti sitten niihin. Kuuluu kuitenkin tähän ikään, että tällaisiakin velvollisuuksia tulee vastaan. 

Eilen viimeisiä tavaroita Kierrätyskeskukseen viedessäni olin kuitenkin helpottunut, että kolmen kuukauden urakka on osaltani toivottavasti nyt aika lailla paketissa. Loput asuntoon liittyvät hommat saakin hoitaa urakkaan murto-osalla osallistunut sukulainen. 
 

Koronatukka



Viimeisenä varsinaisena lomapäivänä viimein ehdin kampaajalle, nipin napin silloinkin kun tuli yllättäviä muutoksia aikatauluihin. Seitsemän kuukauden koronatukasta lähti ainakin 15 cm niskasta ja värikin kirkastui, viimeksi olin käynyt kampaajalla tosiaan tammikuun alussa. Toivottavasti pääsen seuraavan kerran kampaajalle vähän lyhyemmällä välillä.


Satokausi

Vadelmasato on ollut tänä vuonna hyvä, kauden viimeiset marjat taisin poimia eilen. Olen kyllä onnettoman hidas poimija, enkä tuntipalkoille pääsisi, mutta jonkin verran ehdin kuitenkin iltamyöhällä poimia vadelmaa aamiaisille ja talveksi pakkaseen. Mustikat olen ostanut kaupasta vaikka maalla niitä oli jonkin verran, keskityin kuitenkin etsimään tatteja käydessäni siellä pari viikkoa sitten. Toivottavasti tatteja löytyy ensi viikonloppuna. Löysin Helsingissä lähimetsästä myös pari villiintynyttä punaherukkapensasta, joista keräsin marjat talteen.


SInitiainen

Luonto on kaupungissakin lähellä. Tiaiset ovat taas läpi kesän käyneet kylpemässä pikku "kylpyammeessaan" parvekkeen nurkassa.

Jääkahvi raikastaa kuuman päivän


Olen nauttinut ensimmäisen työviikon jälkeisestä viikonlopusta, vapaa-ajasta, lämmöstä ja jääkahveista omalla parvekkeella kuin rantakahviloissakin. 

Lapinlahden Venetsia Ambiente-leipomon spelttileivät





Hortensiat kukkivat elokuussa vielä upeasti

Ukonhatut Lapinlahdesa
Tänään hain Lapinlahden Venetsia Ambiente-leipomosta ihanaa spelttileipää, kiertelin puistossa ja palstoilla ja istuin Löylyssä pari tuntia lukemassa, jääkahvin voimalla, totta kai. Mikä ihana, rauhallinen hellepäivä! 

Nautitaan nyt näistä kesän ehkä viimeisistä helteistä. Mitä olet puuhaillut viikonloppuna? 


6 kommenttia :

  1. Ihana tukka - ja kaunis kesän heleyttämä iho.
    Aurinkoa elokuun päiviin.
    - Seijahannele

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ❤️ Ihossa on tosiaan tapahtunut positiivista muutosta, kampaajakin ihasteli ihon kuntoa.

      Poista
  2. Näytät hyvältä!
    Viikonloppu meni ensin äitini kanssa touhutessa ja eilen nautin perheeni seurasta ja hemmottelin itseäni värjäämällä hiukset ja kulmat.
    Ihanaa viikkoa sinulle Tuuli ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi. Pitäisi itsekin taas värjätä vähän kulmia, ovat haalistuneet aulringossa (tai iän myötä!)

      Mukavaa viikkoa OUti.

      Poista
  3. Tuo leipomo ja sen tarjonta pitää kyllä testata! Upean näköisiä leipiä.

    On kyllä hehkuva iho, varmastikin vaikutusta testaamillamme ravintolisillä : )

    Kivat hiukset ja freesi uusi ilme arkeen, ihanaa viikkoa!

    VastaaPoista
  4. Huhhuh mikä urakka ollut ja oot kyllä niin kampaajas ansainnut. <3 Ihanat hiukset tuli. Noi leivät, en vaan kestä, sillä mitään vastaavaa ei täältä Porvoosta saa, joudun aina stadista kiikuttamaan.

    Aurinkoista keskiviikkoa Tuuli. <3

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.