Viisi viikon varrelta

 Postaus sisältää saatuja PR-näytteitä


Olipa taas kiireinen arkiviikko, mutta viikolla sain myös Siipan kotiin yli kuukauden työreissulta toiselta puolen Suomea ja viikonloppuna pääsimme pitkästä aikaa ystävien luo. 


Miso-ponzumarinoitu lohi


Viikon yksinkertaisin illallinen oli miso-teriyakilohi. Isommista ja nykyisin kai vähän pienemmistäkin marketeista löytyvät japanilaiset misotahna ja teriyakikastike maustavat lohen helposti. Sekoita kumpaakin ruokalusikallinen ja sivele lohifileen pintaan, paista 200 C uunissa 20 min. Tarjoile paistettujen sienten, salaatin ja/tai riisin kanssa. 


Diego Dalla Palma luomiväri syksy 2020Diego Dalla Palma

"Lilaa luomeen" kuulosti aikoinaan vitsiltä, mutta violetin ja malvan sävyt sopivat hyvin harmaasilmäiselle. Diego Dalla Palman (saatu PR-näyte) syksyn 2020 luomivärin sävyjä olen käyttänyt yksittäin, vaaleamman malvan lisäksi tummimmatkin sävyt ovat kevyesti levitettynä sopineet työpäivän arkimeikkiinkin.


Casrilllo de molinaNyt huomaa, kuinka nopeasti illat hämärtyvät. Valokuvauksestakin tulee haastavampaa, kun pimeä laskeutuu hetkessä. Perjantai-iltana ajattelin vielä hyvin ehtiväni hyvin kuvaamaan hunaja-laventelikastikkeen kanssa tarjoamani ankanrinnan, mutta niin vain yllätti pimeä kuvaajan. ( Castillo de Molina Pinot Noir saatu PR-näyte). Voi valoisat illat, kaipaan teitä jo. 


Tatit

Sosiaaliset ympyräni ovat olleet pienet keväästä alkaen. Pari viikkoa sitten näin ystäviä ensimmäistä kertaa vuodenvaihteen jälkeen ja nyt vietimme viikonloppua heidän luonaan. Kaikille tapaamisille antaa nyt entistä enemmän arvoa. 

Poimin ennen kotiinlähtöämme muutaman tatin lähimetsästä tänään, ne päätyivät illalla ruokaan. Suppiksia en ole löytänyt vielä yhtään, täytyy käydä katsastamassa vakiopaikkojen tilanne maalla ensi viikonloppuna. 


Hehän ovat kuin kaksi marjaaLopuksi viikon kevennys. "Hehän ovat kuin kaksi marjaa" - instapostaukseni sai valtavasti yksityisviestejä. Heti kun näin vaalean pörrötakin kaupan ikkunassa, tuli kälyni Mariian villakoira Honey mieleen. Takkia oli suorastaan pakko kokeilla, mutta ainakin toistaiseksi se jäi kaupan rekkiin. 


Miten sinun viikkosi on sujunut? 

4 kommenttia :

 1. Kiitos lohen maustamisvinkistä! Pitääpä katsoa seuraavalla kauppareissulla noita tuotteita. Luomiväripaletissa on kauniit värit 💜 Instapäivityksesi on hauska! Viikko on sujunut suorastaan mallikkaasti - olemme tehneet syksyisiä pihahommia ja pikkuisen on iskenyt sisustusvimmakin. Kauniita syyspäiviä!

  VastaaPoista
 2. Tuo lohiresepti menee kokeiluun, enpä olisi itse keksinyt moista mausteyhdistelmää. Toi sun pörrötakki on ihana, itse himoitsen sellaista juuri tänä vuonna - etkä ollenkaan näytä villakoiralta :D. Iloa viikkoon <3

  VastaaPoista
 3. Kaksi kaunista marjaa. <3 <3 Lilaa luomeen on hauska, sillä lila on ihana luomivärin väri vaikka näin ei ehkä aina ole ollutkaan.

  Kivaa uutta viikkoa Tuuli. <3

  VastaaPoista
 4. Hauska tuo kevennys, ihania olette kyllä kummatkin. Pakko kyllä vielä saada pari kertaa ainakin sienikastiketta, suppiksia metsästämään siis!
  Minun viikkoni oli työntäyteinen, innostava ja viikonloppu rentouttava :)
  Kaunista uutta viikkoa sinulle Tuuli <3

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.