Viisi viikon varrelta

Lokakuukin on kiirehtinyt jo miltei puoliväliin. Vaikka nyt onkin kaunis ruskan aika ja vielä yllättävän lämmintäkin, vähän jo surettaa tieto, että pian puut ovat lehdettömiä ja syksyn synkeä osuus alkaa. No, nautitaan tästä kauneudesta siihen asti.

Lokakuun lehdet


Lokakuun lehdet


Syksy ei oikein ole lempivuodenaikani, edessä häämöttävät pimeät kuukaudet jo ahdistavat vähän. Olen valon lapsi.






oriflame poskipuna
Oriflame silmämeikit

Oriflame the one syksy 2020

Saatuja Pr-näytteitä Oriflame

Sain paljon kyselyjä käyttämästäni huulipunasta viime sunnuntain postauksen ja parin insta story-kuvaa julkaistuani. Yleensä käytän vaaleahkoja neutraalin sävyisiä huulipunia mutta nyt huulillani oli tummaa ruskeaa. Oman mukavuusalueen ulkopuolelle vaikka huulipuna kerrallaan, silloin voi yllättyä mukavasti.

Huulipuna on Oriflamen The One-sarjan syksyn uutuuksia, sävy Casual Brown. The One Colour Stylist Ultimate Lustrous. Voidemainen, huulia ravitseva ja kosteuttava huulipuna peittää hyvin ja pysyy huulilla pitkään

Ripsissä The One Lash Extension -ripsiväri, The One-meikkien kaikkein pidentävin ripsiväri.

Runsaspigmenttinen, pitkäkestoinen ja vedenkestävä luomiväri kestää luomilla jopa 12 tuntia. Pehmeä koostumus häivyttyy kevyesti.

The One Face Styler -korostus-, poskipuna- ja muotoiluväripuikot ovat näppäriä käyttää. Suosikkini näistä on poskipuna Stunning Rose; ihastuttuva, monelle  ihonvärille sopiva pehmeänsävyinen ja kauniisti levittyvä poskipuna. Poskipunaa käytän aina meikissä, se antaa soivaa nostetta ja pirteyttä kasvoille. 

Kestävä ja kiiltävä kynsilakka The One Sthlm Gloss N' Wear Nail Lacquer sisältää Colour Command -pigmenttejä, jotka antavat kynsille kiiltoa ja väriä. Pähkinäöljyä, kaakaovoita ja glykolihappoa sisältävä Care Complex hoitaa kynsiä ja jättää ne vahvoiksi ja lujiksi. Pitkäkestoinen kiilto ja paksummalta tuntuvat kynnet.





Barone Montalto asiaksomistajaviinit

Bistro Manu menu syksys 2020

Bistro Manu menu syksy 2020 jälkiruoka

PR-tilaisuus Raflaamo


S-ryhmän asiakasomistajaviinejä on tarjoiltu jo 20 vuotta. Juhlavuotta vietetään S-ryhmän ravintoloissa vastuullisia viinejä nauttien. Asiakkaat ovat yhä enemmän kiinnostuneet viinien tuotannosta ja vastuullisuudesta.


Asiakasomistajaviinit ovat hyvän hinta-laatusuhteensa vuoksi monen ravintolavieraan valinta illallis- tai seurustelujuomaksi, niitä myydäänkin puoli miljoonaa pulloa vuodessa. Pressi-illallisen aikana tutustuimme sisilialaisen viinituottaja Barone Montalton viineihin, jotka ovat sekä vegaanisia että luomuja. Asiakasomistajahinta onerittäin sopuisa 23,90€. Puna-, valko- ja roséviini on lisäksi pullotettu ekopakkauksiin.

Bistro Manun keittiömestari Janne Tihtonen oli valinnut kauden asiakasomistajaviineille, sopivat ruoat;

Sokerisuolattu lohi ja piparjuurikreemiä & Barone Montalto Organic 

Myskikurpitsakeitto ja sienikroketti sekä & Barone Montalto Organic Rose

Hirviwallenberg ja chili-mummonkurkkuja sekä murustettua Maalahden limppua & Barone Montalto Organic Rosso

Lakritsi-Crème brûlée, vadelmasorbettia ja metsämarjoja.


Olipa ihana viettää iltaa hyvän ruoan parissa hauskassa seurassa, sopivin turvavälein.



Oranssi krysanteemikimppu



Krysanteemit ovat nyt sesongissa ja kimppuja saa edullisesti syksyn sävyissä. Olen joka viikko ostanut jonkun muun kimpun ja kasvattanut sitä usein vielä nipullisella edullisia krysanteemeja. Töissäkin on ollut kimppu krysanteemeja, jotka ovat kestäneet upeina yli kaksi viikkoa.



Kukkalahja





Yksikin kukka voi ilahduttaa suuresti. Sydämellinen asiakkaani Katri toi minua tapaamaan tullessaan minua ilahduttamaan upean kukan. Joudun kyllä tunnustamaan, etten tunne tämän useammassakin syksyn kimpuissa näkemäni kukan nimeä. Tiedätkö sinä?



Eilen vietettiin Maailman puuropäivää, jota on vietetty vuodesta 2009 alkaen. Sen taustalla on skotlantilainen hyväntekeväisyysjärjestö Mary's Meals, joka kerää varoja lasten ravitsemuksen parantamiseksi kehitysmaissa. Onhan näitä ruokapäiviä; viikon sisään on ollut korvapuustipäivä ja munapäiväkin, mutta puuropäivä taitaa olla se läheisin. Syönhän tuorepuuroa miltei joka päivä.


Bus gelato all day breakfast



Eilen ei kuitenkaan kotona puuroa syöty, vaan suuntasimme aamiaiselle Bus Gelatoon Laivurinkadulla. 14€ all day breakfast  on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen = erikoiskahvi, chia- tai tuorepuuro tai jugurttiannos, mehu tai inkiväärishotti ja tomaatti-mozzarella- tai avokadoleipä, herkullista ja kaunista, muutenkin kiva paikka.


Oletko sinä syksyihmisiä? Entä onko vastuullisuus viinien valintakriteerejäsi tai oletko löytänyt tänä syksynä uusia meikkisuosikkeja?



12 kommenttia :

  1. En todellakaan ole syysihmisiä, mutta kun aurinko on kiitettävästi paistanut, niin on tässä syksyssä jotain ihanaakin! Ne on ne syksyn värit ja oranssi, punainen ja keltainen kun hehkuvat lehdissä hetken, niin se on kyllä mieltä piristävää!
    Bistron ruuat oli kyllä herkullisia ja ne viinit siinä kyytipoikana olivat niin yes!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä mukava, maukas ilta herkkuja ja viinejä maistellessa!

      Poista
  2. Ihania syyskuvia, kiinnostavia Oriflamen tuotteita ja Bistron herkkuja. Kesän jälkeen on aina vähän haikeaa, että nytkö se kesä on jo ohi. Sitten alkaa nauttimaan syksystä. Tämä syksy on ollut ihanan lämmin ja ruska kaunis. Kauniita syksyn päiviä sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syksy on ruskan aikaan mukavaa, mutta sitten kun lehdet ovat maassa alkaa se raskas pimeä kausi. No, kai siitäkin selvitään.

      Poista
  3. Ihanat kuvat susta heittelemässä lehtiä, melkein pitäisi itsekkin kokeilla jos vaikka sisäinen lapsi löytyi.

    Vuosi vuodelta olen enemmän syysihminen, vaikka loppusyksy räntäsateineen ja pimeyksineen on mulle uuvuttavaa aikaa.

    Ihanaa alkavaa viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen useampana syksynä otattanut tällaiset lehtienheittelykuvat, vaikka vähän feikkaustahan tämä on. Olen enemmän valon lapsi.

      Poista
  4. Ihania syksykuvia sinusta Tuuli! En todellakaan ole syksyihminen vaikka tykkäänkin pimeistä illoista.
    Olen ollut nyt vähän aikaa jumissa kosmetiikan suhteen. Olisi kiva vähän uudistaa esim. ripsarivalikoimaani.
    Kaunista iltaa sinulle ja mukavaa alkavaa viikkoa Tuuli <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omat meikkivalikoimat ovat nyt hyvät, vain uutta tummanharmaata rajauskynää kaipailen. Täytyy käydä vilkaisemassa jos omilta suosikkimerkeitä löytyisi sopiva sävy.

      Poista
  5. Onpa herkullinen aamiaiskattaus Bus Gelatossa, hintakin kohdillaan : )
    Vastuullisuus viineissä iso plussa, vaikka itse helposti menee maku edellä. Oli kyllä todella onnistunut Bistro Manun kattaus ruokia viineineen! Alkusyksy, ruska ja tunnelmalliset kynttiläillat ihan yes, mutta se marraskuun lumettomuus ja harmaus hieman jo ahdistavat, toivottavasti tulee edes vähän lunta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Manun asiakasomistajaviineissä mukavasti kohtasivat vastuullisuus ja sopuisa hinta. Ruoan ja juoman kombo tosiaan oli kohdillaan.

      Poista
  6. Ihanat kuvat ja upea villakangastakki ja kiva asu muutenkin. Tuo aamiainen en kestä ja upeat oli ruoat Bistro Manussa. Nuo Oriflamen meikit huikeita ja oma lemppari taitaa olla kulmäväri ja poskipuna.

    Kivaa uutta viikkoa Tuuli. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Takki on kiva. Vaikka se on vuoriton, se on lämmin ja pärjään sillä varmasti pakkasten saapumiseen asti. Oriflamen poakipuna on ihan suosikki, niin mulle sopiva sävy.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.