Viisi viikon varrelta

Ylihuomenna ollaan jo joulukuussa. Onpa marraskuu mennyt nopeasti ohi, vaikkei siihen paljoa muuta olekaan kuulunut kuin töitä ja kotoilua. 

Hyasintti



Amaryllis plantagen



Amaryllis saatu/Plantagen


Nyt olen siirtynyt joulukukkien aikaan. Anopilta sain hyasintteja ja Pr-toimisto Manifestolta ja Plantagenilta valkoisen amarylliksen. Joulukukissa valkoinen on suosikkivärini, jouluruusun taidan vielä hankkia ennen joulua. Mikä sinun joulukukkasuosikkisi on?


Stadion Helsinki maisema








Stadion Helsinki

Stadion Helsinki

Stadion Helsinki



PR-tapahtuma Olympiastadion

Tiesitkö, että Stadionin tornin huipulle pääsee maisemia ihailemaan pientä pääsymaksua vastaan? Tornin huippu on ulkotilaa ja torniin noustaan hissillä. Hissiä käytetään vain oman seurueen kanssa eli hississä ei ole samaan aikaan eri seurueita.

Olen kerran aiemmin ollut tornin huipulla, kolmisenkymmentä vuotta sitten. Kiertelin parikymppisenä hevosenhoitajana maailmalla ja tutustuin kanadalaiseen hevosenhoitajaan Pariisissa. Kun hänen suojattinsa tuli kilpailemaan Helsinkiin, kävimme hänen ja hänen Suomeen lentäneen vaimonsa kanssa ajelulla Helsingissä ja käväisimme myös Stadikan tornissa. Pariskunnalla oli ikävä kyllä aika viileät välit, mies oli ollut toista vuotta maailmalla hevosensa kanssa eikä vaimo tainnut olla tästä ihan tyytyväinen. Minäkin sain jäätävistä väleistä osani rouvan tokaistessa Helsinkiä tornista katsellessaan "I am from New York City, this is nothing to me!" No ei siinä sitten mitään ja olihan ysärin Helsinki aika vaatimaton New Yorkiin verrattuna, mutta ainakaan nykyisin pienen suuren Helsingin ei tarvitse hävetä maailman metropolien rinnalla. Meillä oma viehätysvoimamme, pienen suurkaupungin elämässä yhdistyy maailmanluokan palveluja, mahdollisuuksia ja luonnonläheisyyttä.  Ja komealtahan se kotikaupunki näyttää 72 metrin korkeudesta!

PR-tapahtumaan tultiin yksitellen tai avecin kanssa, joten pääsimme aivan ylhäisessä yksinäisyydessämme viheriölle ja Stadikan toriniin kaksistaan Siipan kanssa ihastelemaan iltavalaistua Helsinkiä, kirmasin ja tuulettelin yksikseni myös Stadionin juoksuradalla.



Korres Pure Greek Olive oil



Korres Pure Greek Olive oil


Saatuja PR-tuotteita Korres/Why Not PR

Nyt voi Korresin Pure Greek Olive Oil-sarjan tuotteita ostaa Citymarketeista vaikka ruokaostosten lomassa. Kreikkalaisen Korres-sarjassa luonnollisiin ainesosiin perustuvia innovatiivisia ja tehokkaita tuotteita. Pure Greeks Olive Oil-sarjan tuotteissa yhdistyvät kuuluisan kreetalaisen Koroneiki -oliivipuun antioksidanttinen ja ravitseva oliiviöljy sekä kylmäpuristettu oliivinlehtiuute.


Sain testiin osan sarjan tuotteista. Kaikki ihanan helliviä, mutta öljyjen ystävänä fanitan erityisesti hiuksille, kasvoille ja vartalonhoitoon sopivaa 3in1-öljyä ja vartaloöljyä. 3in1-öljy on kultakoristeisessa paketissaan ja lasipullossaan myös ylellinen, monikäyttöinen joululahja.

  • Pure Greek Olive puhdistusemulsio 200ml SVH 28€

  • Pure Greek Olive 3in1 Öljy kasvoille/vartalolle/hiuksille 100ml SVH 48€

  • Pure Greek Olive Pomegranate vartalovoide 200ml SVH 17,50€

  • Pure Greek Olive Olive Blossom vartaloöljy 100ml SVH 36€

  • Pure Greek Olive Sea Salt käsivoide  75ml SVH 14€ 


marianne's mohair-huivi



Viikon ilonaihe on kasvojen palautuminen ennalleen. Mustelmat ovat hävinneet ja turvotus laskenut. Nyt vain kevättä odotellessa. Mohairhuivistani on tullut instassa kyselyjä sen vilahdettua parissa insta-tarinassa. Hankin huivin työnaapuriltani Marianne's mohairilta. Marianne myy mohairlankoja sekä mm. valmiita torkkupeittoja, kaulahuiveja ja pipoja. Langat ja valmiit tuotteet valmistetaan angoravuohien karvasta Etelä-Afrikassa paikallisia naisia reiluin ehdoin työllistävässä pienyrityksessä.

Minua lämpimässä huivissa ihastuttivat etenkin hapsut, jotka on tehty uusiokäyttämällä mohairtuotteita harjatessa irtoavista kuiduista. Huiveissa on runsaasti värejä ja niiitä on erilaisilla hapsuilla. Mariannelta voi tilata tai tulla tapaamaan häntä sopimuksen mukaan työhuoneelle Helsingin Dianapuiston viereen. Huiveja pipoja myy myös Hetzukoto Bulevardilla.

Fenkoli-kaprispasta



Pikkujoulut ovat ainakin pääkaupunkiseudulla nyt enemmän ja vähemmän peruttu. Vietimmekin kaksistaan pikkujoulua syöden hyvin. Tein illalliseksi kermaista kampasimpukka-kaprispastaa. Olen enemmän öljykeittiön kannattaja kuin kerman käyttäjä, mutta tähän herkulliseen pastaan lorautin valkosipulin, salottisipulinja fenkolin kaveriksi kermaa ja raastoin myös pecorinoa kastikkeeseen.
Mitä sinun viikkosi on kuulunut, oletko viettänyt edes pieniä pikkujouluja kotipiirissä?

9 kommenttia :

  1. Meillä oli teams pikkujoulut töissä perjantaina ja kiertelimme omissa tiimeissä erilaisissa pelipisteissä. Erilaiset pikkujoulut, mutta ihan kivat kuitenkin.
    Tuo sinun huivisi on kyllä aivan ihana ja näyttää niin pehmoiseltakin.
    Kaunista sunnuntaita sinulle Tuuli <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli varmasti hauskat pikkujoulut, meillä tosiaan pikkujoulut jäävät pois tai siirtyvät paempaan aikaan.

      Poista
  2. Aah tuo pasta ja ihania kuvia susta Tuuli. <3 Stadikan tornin skippasin vaikka olisi voinut muistella nuoruusvuosia. <3 On tullut käytyä ja useasti

    Kivaa uutta viikkoa. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistelin Kausille naureskellen tuota edellistä visiittiä 30 v. sitten. Oli aika kireä tunnelma eikä Helsinki selvästikään miellyttänyt, mutta ihan hyvän Helsinki-kierroksen silti mielestäni järjestin silloin.

      Poista
  3. Korresin tuotteet ovat ihania, erityisesti ne jogurttituotteet ihan täykkyjä.

    Pikkujouluja ei pahemmin vietetä täälläkään, mutta ehkä muutama teamspikkujoulu tiedossa kamujen kanssa. Onhan tämä hyvin hassua ja outoa! Muiskuja joulukuun ekaan viikkoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh, ne jugutuotteet ovat ihania! Etenkin se naamio on ihan huippu kun sitä levittää jääkaappikylmänä.

      Poista
  4. Upean näköinen tuo pasta, oih kampasimpukat ; )
    Kivoja muistoja kuvia, nyt tehdäänkin uusia muistoja kotoillen! Tuo Korresin 3in1 oli kyllä hyväntuntuinen öljy, iho tykkäsi ja kuivat hiusten latvatkin. Mukavaa itsenäisyyspäivän viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rakastan monitoimituotteita ja öljyjä, joten nämä monitoimiöljyt ovat ihan just mua varten!

      Poista
  5. Vain valkoisia joulukukkia otetaan meillä vastaan, hih. Voin lähes pahoin punaisista joulukukista kotonamme, ihan järkyttävää sanoa näin. Muualla taas punainenkin voi näyttää todella kauniilta, toisenlaisessa ympäristössä.
    Luin nyt vasta hammasjuttusi - aivan järkyttävää mitä voi tapahtua ja noin pian. Mutta onneksi tilanne on nyt ainakin ulkoisten jälkien suhteen parempi. Tsemppiä Tuuli, toivotaan että kaikki menee jatkossakin hyvin <3

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.