Keski-ikäisen kuulas iho

Kosmetiikkatuotteet saatu Skincity

Moni koettaa iän lisääntyessä peittää ihon ikääntymistä paksuilla meikeillä. Keski-ikäisten iholle sopii pikemminkin kuulaan keveä meikkivoide. Liian paksu meikkivoide kerääntyy päivän mittaan juonteisin ja ihohuokosiin saaden ne vain korostumaan. Kevyt meikki raikastaa, eikä ihan kaikkea ei tarvitsekaan peittää.

makethemake korealainen kosmetiikka testissä skincity

Ruotsalaisen Makethemake-sarjan ideana on jatkaa ihonhoitorutiinia ihonhoidollisella meikillä. Sarjassa yhdistyvät aktiivinen ihonhoito sekä luonnollisia piirteitä ja tervettä ihoa korostava meikki. 


makethemake korealainen kosmetiikka skincityMakthemaken Effortless Drops Collection on saatavilla Skincityn nettikaupasta.Tuotteet perustuvat - sarjan filosofian mukaisesti aktiivisiin ihoa hoitaviin raaka-aineisiin. Ainesosina on muun muassa bakuchiolia, hyaluronihappoa ja polyglutamiinihappoa (PGA), jotka yhdessä saavat ihmeitä aikaan iholla. Tuotteita voi yhdistellä leikitellen keskenään halutun lopputuloksen saavuttamiseksi.


makethemake korealainen kosmetiikka skincity

Omega stick foundation on puikkomainen, kosteuttava ja ihon luonnollista suojakerrosta vahvistava meikkivoide. Voidemainen koostumus sisältää kasviperäistä skvalaania ja omega-rasvahapporikasta valkohilppaöljyä. Meikkivoidepuikko on asteikoltaan kevyestä keskipeittävään. Sitä voi yös kerrostaa, mutta itse haluan luonnollisen kevyen lopputuloksen. Meikkivoide pysyy hyvin, eikä se keräänny iltaan mennessäkään ihohuokosiin tai juonteisiin.

Tuotteisiin on merkitty peittävyys ja matta-hohde - asteikko.


makethemake korealainen kosmetiikka skincity

Ihan uusi tuote minulle on öljypohjainen Primer, joka, aluksi kuulosti oudolta. Voiko öljy toimia primerina? Näköjään voi.

 Makethemake Bisabolol Hydrating Oil Primer -meikinpohjustaja ravitsee ihoa, tasoittaa juonteita ja kosteuttaa ihon kuivia kohtia helpottaen meikkivoiteen levittymistä. Kevyeen ja nopeasti imeytyvään koostumukseen on lisätty omega-rasvahappopitoisia kasviöljyjä sekä ihoa rauhoittavaa ja tasapainottavaa bisabololia. Bisabolol on kamomillasta uutettu ihoärsytystä lieventävä, tulehduksia estävä ja ihoa suojaava raaka-aine. 

Käytän öljyjä paljon, mutta pohjustustuotteenä en ole käyttänyt aiemmin. Öljyprimer toimii kuitenkin hyvin kevyesti levittyvän Omega Stick Foundationin kanssa. Muutama tippa riittää. Meikinpohjustusöljyä voi lisätä myös meikkivoiteen joukkoon, öljy tekee siitä hehkuvamman ja kosteuttavamman.
makethemake korealainen kosmetiikka skincity

Sarjassa on myös pipetillä annosteltavat, ohuet Omega Liquid Blush -poskipuna sekä PGA shimmering highlighter, jotka myös levittyvät kevyen luonnollisesti.

Meikistä tuli kaikenkaikkiaan luonnollisen kevyt ja pysyvä. Minulle luonnollisuuden lisäksi tärkeää onkin, että meikin voi aika lailla unohtaa, eikä sitä tarvitse korjailla päivän aikana. 

Millaisista meikeistä sinä pidät, saako olla peittävyyttä vai pidätkö kevyemmistä tuotteista?


7 kommenttia :

 1. Hei! Haastan sinut hymy huulille - haasteeseen mukaan! ☀️ Hymy huulille - haasteen idea on kommentoida muiden bloggaajien postauksia tai kehua blogia.

  Toivottavasti otat haasteen vastaan!

  http://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Tuo meikkivoide on aivan järisyttävän hyvää. Peittää juuri sopivasti, mutta silti iho näyttää ihanan kuulaalta.
  Kaunista viikonloppua sinulle Tuuli <3

  VastaaPoista
 3. Nielenkiintoisua tuotteita. Eivät entuudestaan minulle tuttuja. Minä pidän kevyemmistä tuotteista. Peittävyys on plussaa, jos se vie kuulautta. Aurinkoista viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 4. Uusi tuotemerkki, eikä tuttu itselle aiemmin. Ihan hyvä esim. tuo öljypohjainen primer.

  VastaaPoista
 5. Uusi tuotemerkki minulle! Aika kivannäköiset pakkaukset eli niistä annan jo plussaa. Öljypohjainen primer kuulostaa erikoiselta mutta ehkä se toimii mutta siis itselleni ihan vierasta. Ei missään nimessä liian paksu vaan kevyesti peittävä. Toisaalta jossain tilanteessa esim. kovassa valaistuksessa peittävyys on myös hyväkin juttu mutta arkena kevyemmin.

  VastaaPoista
 6. Rakastan heleyttäviä tuotteita ja nuo dropsit on jotain aivan ihanaa. Tuo primer kuulostaa muuten myös todella mielenkiintoiselta.

  Niin ihana kuva susta Tuuli, aurinkoista sunnuntaita. <3

  VastaaPoista
 7. Onpa mielenkiintoinen sarja, ihan uusi minulle! Nyt kun on tullut käytettyä ohuita ja heleyttäviä bb- cc-voiteita yli vuoden, ei halua palata paksujen meikkivoiteiden maailmaan enää : )

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.