Viisi viikon varrelta

Postaus sisältää saatuja kosmetiikkatuotteita*


Tämä viikko toi kaikille ikäviä uutisia, mutta ei nyt puututa niihin. Tämä on mitä on, enkä ole enää aikoihin tehnyt sellaisia suunnitelmia kovin pitkälle, joita joutuisi muuttamaan tämän tilanteen takia.  Nyt eletään hetkessä ja iloitaan pienistä asioista. 




Tulppaanien sijaan olen ostanut mm. freesioita. Nyt maljakossa on leinikkejä ja eukalyptusta. Kokeilen kukille somekikkaa  jossa viiden sentin kolikko laitetaan maljakkoon. Kolikossa olevan kuparin pitäisi vähentää bakteereita vedessä ja pitää kukat virkeinä pidempään. Viisisenttisessä kuparia on tosin vain viitisen prosenttia, mutta ainahan voi kokeilla. Tärkeämpää on poistaa lehtiä niin, ettei niitä jää veden alle. 







Kuluneella viikolla otin käyttöön uuden ripsivärin - tai ei niin uuden, sillä muistelen saaneeni tämän PR - näytteenä puolisentoista vuotta sitten. Avaamaton ripsiväri oli kuitenkin ihan hyvässä kunnossa. Pestessäni meikin illalla pois muistin taas miksi rakastan näitä aasialaisia ripsivärejä - hauskan putkilon lisäksi. Ne on niin helppo poistaa! Viimeksi käyttäväni ripsiväri taikoi upeat räpsyripset mutta iltaan mennessä väri tuppasi hieman leviämään ärsytttäävästi silmien alle ja väriä sai puhdistaa todella huolella iholta.

Tony Molyn Panda's Dream* -ripsari teki ripsistä erotellut, pysyi moitteetta ja illalla ripsiväri oli helppo pestä lämpimällä vedellä pois.


Margarita pizza
Perunapizza

Eilen paisteltiin pizzaa kahdella tapaa; klassista margaritaa sekä perunapizzaa. Aivan parasta! Hyvä ruoka on niitä pieniä asioita, joista nyt iloitaan.

By Raili - Beauty Essentials ProLift Night Mask



Raili Hulkkosen By Raili-sarjan tuotteista olen postannut ennenkin. Aikuisten naisten tarpeisiin kehitetyn sarjan suosikkejani ovat mm. meikkivoide ja poskipuna sekä seerumi. Nyt sarjaan on tullut uusi Beauty Essentials ProLift Night Mask* -yönaamio tuo kosteutusta ja heleytystä iholle sekä tukee ihon uudistumisprosessia ja elinvoimaa yön aikana. Yönaamion sisältämät Q10 ja arginiini PCA ovat elvyttäviä ja anti- age-vaikutteisia ainesosia, hyaluronihappo kosteuttaa ja täyteläistää. Aamulla iho on sileämpi ja kosteutettu.


Narsissi hangessa

Oli kiva vaihteeksi, kun oli tällainen lumitalvi kirkkaine päivineen. Nyt katse on kuitenkin jo keväässä, mielestäni nämä nyt puoliksi sulaneet lumet ja liukkaat jäät jalkakäytävillä voisivat lähteä jo kokonaan. Ja onhan huomenna alkava maaliskuu jo kevätkuukausi. 

Viikolla huomasin jo narsissin lehtien pukkaavan sulavan hangen läpi ja kun hanki vielä vähän sulaa, taitavat lumikellon alutkin jo kurotella valoa kohden. Kyllä se kevät taitaa sieltä olla jo tulossa muutenkin kuin vain kalenterin lehdillä.

Joko sinä olet huomannut kevään merkkejä?

8 kommenttia :

  1. Tuo ripsari on yksi parhaista, juurikin tuon helpon poistettavuuden takia. Kiitos myös naamiomuistutuksesta! Mullekin se tuli testiin, mutta olen unohtanut ottaa käyttöön. Testaankin heti tänään. Kivaa sunnuntaita Tuuli! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihastuin näihin aasialaisiin ripsiväreihin kun ostin Hongkongista ihan vahingossa yli 10 vuotta sitten. Sittemmin olen ostanut Aasian matkoilta, mutta ihanaa, että näitä saa Suomestakin - ja ihan sopuhintaan.

      Poista
  2. Pari päivää oli jo niin ihanan keväistä säätä, että oli pakko uskoa, että kyllä se kevät sieltä tulee!
    Ihanaa sunnuntai-iltaa ja alkavaa viikkoa sinulle Tuuli <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä kevät sieltä saapuu, tänään bongasin jo ensimmäiset nupullaan olevat lumikellotkin.

      Poista
  3. >>Nyt eletään hetkessä ja iloitaan pienistä asioista.<<

    Se on juuri noin, loistavasti kiteytetty! Nyt oli ihanasti kevättä ilmassa ja tunsin muuten jo katupölynkin...kurkussa ja silmissä. Nyt vaan jaksetaan tulevat viikot ja pääsiäistä vietetään kivoissa ja lämpimissä tunnelmissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saharan hiekka on tuntunut silmissä, mutta föhn-tuulien mukana tulvat hiekat kuuluvat kevääseen. Toivattavasti pääsiäistä päästään jo viettämään paremmissa tunnelmissa.

      Poista
  4. Tony Moly on söpö ja laadukas brändi. <3 Oi nyt alkoi tekemään pitsaa mieli ja ihan peruspitsaa. Railin tuotteet ovat kyllä aivan loistavia.

    Ihanaa maaliskuun alkua Tuuli. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naurattaa aina kun otan tuon ripsarin käteen, niin söpö. Se erottuukin hyvin muiden meikkipötkylöiden joukosta ja tosiaa pysyy erinomaisesti, mutta peseytyy helposti.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.