Viisi viikon varrelta

Postaus sisältää PR-näytteinä saatuja tuotteita*


Miten meni sulkuviikoista ensimmäinen? Aivan kuten monta aiempaa: hiljaiseloa, töitä, Areenaa ja Netflixiä... Olen onneksi huomannut kestäväni tylsyyttä aika hyvin.

Viikon valopilkku oli koronarokotteet äidille ja anopille, vieläpä samana päivänä. Jotain edistystä, vaikka omasta rokotuksesta ei toki ole vielä hajuakaan. Joskus tulevaisuudessa... 





Viikonloppuna syödään aina pitkän kaavan mukaan aamiaisesta alkaen. Viime sunnuntaina nappasin heti kopin Appelsiineja ja hunajaa taateli-banaani-maapähkinätahnareseptistä. Tosin maapähkinävoi vaihtui tahiniin ja taatelit valmiiseen taatelitahnaan. 




Luonnonkosmetiikkasarja Laveran My Age*-linjaan kuuluu neljä toistaan tukevaa tuotetta. Ihanaa, että myös luonnonkosmetiikkasarjoista on alkanut löytyä aikuiselle iholle suunnitteltuja tuotelinjoja. 

Täyteläisessä My Age-sarjassa on pigmenttiläiskiin tehoavaa C-vitamiinit ja hibiskusuutetta sekä silkkiäispuun uutetta. 

Suosikkini tästä sarjasta on taas seerumi. Ikääntyvän ihon tarpeet huomioiden suunniteltu Lavera My Age Öljyseerumi on  tehoaine ihon kosteutukseen.  


3kaverin jäätelö kevät 2021


Suomalaisten tapaan syön jäätelöä ympäri vuoden -olemmehan kahvinjuonnin ohella myös yksi jäätelönsyönnin kärkimaita. Jäätelö on todellinen heikkouteni. Aika monta muuta asiaa ilman voisin olla, mutta täysin ilman jäätelöä oleminen olisi vaikeaa. 

Näin keväällä tulee aina uusia jäätelömakuja, maaliskuussa kauppoihin  tulee 3Kaverin* uutuusjäätelömakuina Mandariini & Jogurttisuklaa, Keksi & Suklaa, sekä Lakritsi & Vadelma. Aah, niin hyvää. Kulhossa vegaanista lakritsaa & vadelmaa. 


Kuinka saada tulppaanit kestämään


Ostan tulppaaneja hyvin harvoin, sillä ne eivät kestä maljakossa kovin kauan. Keskiviikkona kuitenkin  nappasin marketista mukaan - 50% alessa olleen 25 pionitulppaanin kimpun vitosella. Nurinkurista, myönnän - kimppu oli tietysti alessa oltuaan myynnissä jo kauan. Kukat olivat kuitenkin raikkaan näköiset ja ajattelin niiden kestävän ainakin viikonlopun yli. Tulppaanimaljakkoon tipautin viisisenttisen, laitoin vain vähän kylmää vettä ja olen vaihtanut vettä sekä lyhentänyt varsia pari kertaa. Kun yöt ovat olleet plussalla, olen nostanut muovipussilla peitellyn maljakon ulos parvekkeelle yöksi. Kimppu on kuvattu tänään, hyvin kukat ovat kestäneet 2 1/2 viikkoa sitten ostettujen eukalyptuksen oksien kanssa maljakossa. Muutamasta tulppaanista varret ovat taipuneet, ne olen siirtänyt toiseen maljakkoon. 


Specksavers aurinkolasit


Kevätaurinkoa varten ostin uudet aurinkolasit vahvuuksilla - tai oikeastaan kahdet kun oli tuplatarjous. Edellisten hankkimisesta onkin jo vuosia. Näkö on pysynyt samana useita vuosia ja vuosi sitten olin viimeksi täydellisessä näkötarkastuksessa joten tarkastustakaan lähikontaktilla ei tarvittu. Nyt vain kaivataan niitä aurinkokelejä. Ennusteessa on, että pääsiäsiviikolla alkaa lämmin föhn-tuuli puhallella tuoden kevätsäät kertaheitolla mukanaan. Minulla onkin sopivasti talviloma tuolloin.


Kuinka sinun viikkosi on sujunut? 

13 kommenttia :

  1. Oi että on ihanat nuo tulppaanit! Kannatti nähdä vaivaa niiden hoitamisessa, ja nehän pitävät viileästä. Aurinkolaseissa on kiva klassinen malli ja sopivat hyvin sinulle - tuo malli ei mene varmaan koskaan pois muodista vaikkei sitäkään aina voi edes miettiä. Mullakin on ollut varmasti jo 15 vuotta samat ja edelleen tykkään niistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla ei pilottimallia ole ollutkaan aiemmin. Näössä ei onneksi ole ollut suuria muutoksia, jotan samoja vahvuuksilla oleviakin on voinut käyttää vuosikausia.

      Poista
  2. Onpa kauniita nuo pionitulppaanit! Minä olen säilyttänyt naistenpäiväkimppua öisin jääkaapissa ja suht' ok vielä ovat, jospa säilyisivät vielä muutaman päivän kauniina! Tuosta lakritsi-vadelmasta tuli oma suosikkini, ihania uutuuksia olivat kyllä kaikki! Helteistä jäätelökesää odotellessa : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mandariini on myös ihanan sitruksista. Tulisipa tosiaan helteinen jäätelökesä!

      Poista
  3. Ihania kuvia ja hei noi aurinkolasit ovat täydelliset. Nyt sait kyllä myytyä mulle tuon Kolmen kamun vadelmalakritsan, täytyy kokeilla asap. Valoisaa kevätviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuplatarjouksen toiset aurinkolasit ovat klassiset hieman Jackie O-tyyppisen, mutta toiset halusin vähän modernimpaa mallia, vaikka pilotit toki ovat samalla myös klassikot.

      Poista
  4. Minä tipautin nyt ruusukimppujen maljakoihin nuo viisi senttiset ja kimput ovat edelleen hyvännäköisiä, vaikka aikaa niiden saamisesta on jo melkein 2 viikkoa.
    Hyvännäköiset aurinkolasit nyt sinulla. Minun pitäisi kyllä käydä näöntarkastuksessa.
    Ihanaa viikkoa sinulle Tuuli <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toissa vuonna näkötarkastuksessa näkyi läikkä, jonka takia otikko patisti minut sekä silmä- että yleislääkärille. Läikkä palastui tavanomaiseksi pigmenttiläikälksi silmänpohjassa, mutta yleislääkärissä todettiin molempien vanhempien sukuvikaa verenpainetta, joten olipa hyvä herätys tuo näkötarkastus.

      Poista
  5. Aurinkolasit vahvuuksilla on ihan ehdottomat ja näytät niin hyvältä ja ihanasti kutrit. Täytyypä testata tuota Laveran seerumia. Omia lemppareita Laveralta kroppatuotteet, lime ja sitruuna tuoksuvat ihan aidoille.

    Kivaa uutta viikkoa Tuuli. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kutrit alkavat olla aika kulahtaneet... en ole edes varsinaisesti vältellyt kampaajaa, mutta en ole vain ehtinyt! Nyt pitäisi kyllä mennä!

      Poista
  6. Kivat uudet aurinkolasit! Kaivoin jo omanikin esille ja olen jopa muutamana aurinkopäivä käyttänyt niitä. Tuota kolikkotemppua en ole vieläkään muistanut kokeilla. En muuten edes tiedä onko minulla viisisenttisiä kukkarossa :D Mutta täytyy kokeilla ehdottomasti. Nappasin myös itse lähimarketista tulppaaninipun pari viikkoa sitten myöhään illalla ennen sulkemisaikaa ja mietin, että teinkö hutiostoksen kun näytti siltä, että kukat eivät olleet kovin hehkeitä. Yllättäen myös nämä tulppaanit kestivät minulla maljakossa todella pitkään ja leikkelin niitä välillä. Parvekkeelle en uskaltanut nostaa kun silloin oli vielä pakkasta.
    Mukavaa uutta viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myyjä oli itseasiassa viemässä kukkia jo roskiin, mutta ei ollut vielä ehtinyt kirjata niitä poistoihin. Siihen nähden ovat kestäneet hyvin, ehkä huomisen vielä saavat olla maljakossa.

      Poista
  7. Oh, that tulip is so cute! And the sunglesses are so cool!

    www.prosphairshop.com

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.