Viisi viikon varrelta

 Mukavaa palmusunnuntain iltaa! 


Loma-aamiainen


Viikon parhaasta kilpailee kaksikin asiaa... talviloma tuntuu taas tulleen ihan tarpeeseen. Usein olemme reissanneet lomalla, vaan nyt taidan vain levätä kun eihän tässä oikein mitään erikoista voi tehdä. Sekin on erittäin hyvä vaihtoehto. Viime kesäloma meni läheisen asunnon vaihdossa ja kaikessa siihen liittyvässä lähes kokonaan. Pidempää joululomaakaan en pitänyt kuten yleensä. Tämä lepoloma tuntuu tulevan siis ihan tarpeeseen. 


Kesäaika paras aika


Toinen parhaista on kesäaika! Siihen voitaisiin siirtyä ihan kokonaan. Rakastan valoisia iltoja! 

Kukkien hoitovinkki


Viiden sentin vinkki toimii myös leinikkien kanssa. Maljakon pohjalle viisisenttinen ja kukat kestävät melkein kaksi viikkoa kun katsoo, ettei lehtiä jää veden alle ja vaihtaa veden parin päivän välein. Muutaman leinikin heitin alkuperäisestä kimpusta eilen pois, loput laitoin vielä pariksi päiväksi erillisiin pikku maljakoihin.


Krookus

Lumikello


Luontokin herää. Joka kevät ihmettelen ja ihailen aina jokaista vihreää kortta, joka nousee mustasta maasta. Hetken päästä koko maailma räjähtää vihreäksi. Kevät on ihanaa aikaa!

Aurinkolasit ja huulivoide


Kevätsäissä kannattaa suojata silmät aurinkolaseilla, ettei tarvitse siristellä. Aurinkosuojan käyttöönkin on parasta siirtyä viimeistään nyt ja muistaa suojata myös huulet. Minulle tulee huulirajaan helposti pientä harmaan ruskeaa pisamaa auringosta, ne näyttävät lähinnä likatahroilta. Skincityn SPF50 - huulivoide (saatu PR-näyte) onkin omiaan estämään noita ikävän näköisiä pisamia. Voidetta voi levitellä vähän huulten rajan ylikin. 


Toivottavasti aurinkoisia säitä riittää kevään mittaan! Kivaa pääsiäisviikkoa. 


5 kommenttia :

  1. Niin ihanat kuvat ja nyt kun ostimme noita kelimmattoja varsin punaisissa sävyissä, niin tuo rahi sopisi meille justiinsa eikä melkein.

    Ihanaa lomaviikkoa Tuuli. <3

    VastaaPoista
  2. Ihanaa ja rentouttavaa lomaa sinne! Nautitaan keväästä <3!

    VastaaPoista
  3. Hyvää talvilomaa teille! ITselläni on ensi viikolla talviloma ja odotan sitä myös todella paljon kun koko alkuvuosi on ollut aika hässäkkää vaikka kotikonttorilla ollaankin. Naapuritalon eteläisellä puolella myös krookukset puskevat jo lumikellojen kanssa esille. Söpöjä pieniä vihreitä alkuja :)

    VastaaPoista
  4. Upea tuo maljakkoasetelma, täytyypä itsekin yhdistää maljakoita kauniiseen sommitelmaan. Viettäkää ihanan leppoisa ja rentouttava loma - toivotaan kauniita säitä meille kaikille pääsiäiseksi!

    VastaaPoista
  5. Ihanat kukat <3 Minä olen siitä outo tyyppi, että en osaa olla aurinkolasien kanssa kuin autolla ajaessa (tai enhän minä aja kun ei ole ajokorttiakaan) :D
    Ihanaa pääsiäisviikkoa Tuuli <3

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.