Rakastan sitruunaa, maustan sillä niin suolaiset kuin makeat ruoat.
Ravintolassakin tilaan sitruunajälkiruokaa, jos sellaista vain on - välillä tosin joudun arpomaan suklaan ja sitruunan välillä.
Sitruunavaahto on helppo ja nopea valmistaa, se maistuu raikkaalta pääsiäisateriankin päätteeksi.
Jälkiruoan voi tarjota vaikka kauniista tee-tai kahvikupista, aina ei tarvitse käyttää tavallisia tarjoilukulhoja.
Helppo sitruunavaahto
2 dl kuohukermaa
100 g maustamatonta tuorejuustoa
1 tl vaniljasokeria
1 sitruunan kuori ja mehu
1 dl sokeria
Vatkaa kerma vaahdoksi.
Vatkaa tuorejuusto, sokerit, sitruunamehu ja sitruunankuori tasaiseksi
toisessa kulhossa. Taittele kermavaahto tuorejuustoseoksen
joukkoon.
Annostele tarjoilastioihin. Koristele.
Rakastatko sinä sitruunan makua?
Todellakin rakastan sitruunan raikasta makua! Tämä menee niin testiin, nam! Ihanaa iltaa sinulle Tuuli <3
VastaaPoistaMinäkin rakastan sitruunan makua! Useammin päädyn vaikka ravintolassa päättämään ateriani raikkaalla sitruunaisella jälkkärillä kuin suklaisella. Vaikka olen suuri suklaan ystävä useat suklaiset jälkkärit ovat liian makeita.
VastaaPoistaSitruuna on yksi lempparimauistani <3 Kiitos siis reseptistä!
VastaaPoistaSitruunaa löytyy aina kotoa, ihan paras mauste niin ruoanlaittoon kuin leivontaankin!
VastaaPoista