Helppo sitruunavaahto jälkiruoaksi

Rakastan sitruunaa, maustan sillä niin suolaiset kuin makeat ruoat.

Ravintolassakin tilaan sitruunajälkiruokaa, jos sellaista vain on - välillä tosin joudun arpomaan suklaan ja sitruunan välillä.

Sitruunavaahto on helppo ja nopea valmistaa, se maistuu raikkaalta pääsiäisateriankin päätteeksi. 

Jälkiruoan voi tarjota vaikka kauniista tee-tai kahvikupista, aina ei tarvitse käyttää tavallisia tarjoilukulhoja. 



Helppo sitruunavaahto

Helppo sitruunavaahto

Helppo sitruunavaahto







Helppo sitruunavaahto

2 dl kuohukermaa

100 g maustamatonta tuorejuustoa

1 tl vaniljasokeria

1 sitruunan kuori ja mehu

1 dl sokeria


Vatkaa kerma vaahdoksi.

Vatkaa tuorejuusto, sokerit, sitruunamehu ja sitruunankuori tasaiseksi toisessa kulhossa.  Taittele kermavaahto tuorejuustoseoksen joukkoon. 

Annostele tarjoilastioihin. Koristele.


Rakastatko sinä sitruunan makua?

4 kommenttia :

  1. Todellakin rakastan sitruunan raikasta makua! Tämä menee niin testiin, nam! Ihanaa iltaa sinulle Tuuli <3

    VastaaPoista
  2. Minäkin rakastan sitruunan makua! Useammin päädyn vaikka ravintolassa päättämään ateriani raikkaalla sitruunaisella jälkkärillä kuin suklaisella. Vaikka olen suuri suklaan ystävä useat suklaiset jälkkärit ovat liian makeita.

    VastaaPoista
  3. Sitruuna on yksi lempparimauistani <3 Kiitos siis reseptistä!

    VastaaPoista
  4. Sitruunaa löytyy aina kotoa, ihan paras mauste niin ruoanlaittoon kuin leivontaankin!

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.