Raskasluomisen silmämeikki

Saatuja PR-tuotteita Diego Dalla Palma Milano

Usein kun ostaa luomiväripaletin, siitä jää aina jokin väri vähälle käytölle tai jopa kokonaan käyttämättä. Diego dalla Palma Milanon uuden Refill -paletin voi täyttää itse valitsemillaan väreillä.


Sain kutsun viikonlopun aluksi Ida Jokikunnaksen vetämään virtuaaliseen silmämeikkikouluun, zoomin välityksellä järjestetyssä tilaisuudessa lanseerattiin Refill-paletti. Valitsin onaan palettiini etukäteen mattasävyt 167 Warm Rose, 171 Raw Ecru, 172 Great Taupe ja helmiäissävyn 119 Shiny Taupe. Tapani mukaan maanläheisiä sävyjä, jätin ihan vaaleimmat sävyt pois. Näillä sävyilla voisin tehdä myös yhden värin silmämeikin. Harkitsin myös malvan ja violetin sävyjä, mutta minulla on jo toinen Diego Dalla Palman paletti, jossa noita sävyjä on.


Diego dalla Palma Refill luomiväri


Diego Dalla Palma Milano Refill-luomiväri

Diego dalla Palma Refill luomiväri

Suomalaiseen ja keski-ikäiseen tapaan minulla on raskaat luomet, joita häivyttelen keveämmiksi silmämeikillä. Raskaita luomia luomivärillä meikatessa ei kannata nostella kulmia vaan katsoa normaslisti eteenpäin, jotta näkee sen yläluomen ulkoreunan oikean raskaimman paikan, johon tumminta sävyä levitetään. Värin tulisi loppua silmän ulkonurkan ja kulmakarvan ulkonurkan väliselle "linjalle". Mattasävyt antavat paremmiin häivyttävää efektiä kuin helmiäiset. Sävyt kannattaa häivyttää huolellisesti sulautumaan toisiinsa, jotta meikkiin ei jää väripalkkeja vaan värit sulautuvat toisiinsa. Hyvä sivellin auttaa tässä.


Idan muita meikkivinkkejä olivat mm.


Suosi vastavärejä luomivärisävyissä - minä kuitenkin valitsin luonnollisia, neutraaleja sävyjä, kaikkein vaaleimmat jätin pois kun niille on enää vähemmän käyttöä. Silmäni ovat harmaat, mutta valitsemani sävyt tuntuivat nostavan esiin pieniä vihreitä sävyjä, joita harmaan seassa silmissäni on.


Luomiväriä voi käyttää myös rajaukseen, pigmenttiä saa tehostettua kostuttamalla sivellintä ennen värin ottamista napista. Rajauskynää ei välttämättä tarvita lainkaan.


Ripsiväriä kannattaa levittää hieman sahaavalla siksak-otteella ihan ripsin tyveen, jotta silmämeikistä tulee todella hyvän näköinen ja katseesta intensiivinen. Jos ripsiväriä on vasta ripsen puolivälistä kärkeen, tulos jää vaisuksi. Diego Dalla Palma Milanon suosittu My ToyBoy-ripsarilla loihtiikin näyttävät räpsyripset. Harmi, ettei ollut muuta menoa perjantai-illalle tiedossa kuin ruokaostoksilla käynti.


Koodilla REFILL saat -15% edun Diego Dalla Palman verkkokaupasta 30.4.2021 asti, myös muista tuotteista. Luomivärien, siveltimien ja My Toyboy-ripsarin lisäksi vinkkaan Geisha Lift Concealer-peiteväristä, joka on ihanan ohut, mutta peittävä. Sitä voi käyttää myös silmämeikin pohjustukseen.


Mitkä sinun sävysi ovat -rauhallisia sävyjä vai räväkkää?





4 kommenttia :

  1. Minun sävyni ovat usein ruskeaan taittuvia. Nyt uutena kokeilussa on punertavat sävyt myös luomille.
    Kaunis silmämeikki sinulla, sävyt on täydelliset!
    Ihanaa sunnuntaita Tuuli <3

    VastaaPoista
  2. Nyt on kyllä niin täykky meikki, että oksat pois. Ja niin kaunis look ja sinä.
    Tässä 47 v iässä alkaa mullakin luomet lurpahtaa, ja varjostus on ihan silmämeikin a ja o.
    Kiitos vinkeistä ja iloa sunnuntai-iltaan <3!

    VastaaPoista
  3. Varjostuksella on iso rooli, sillä saa niin helposti ja luonnollisesti häivytettyä alaslaskeutunutta luomea. Harmi ettei ollut tilaisuus osallistua itse. Kaunis meikki sinulla!

    VastaaPoista
  4. Aivan ihanalta näytät ja niin kivat meikit valitsit. Tuo ripsari on kyllä maailman paras. Haikeudella ajattelen meidän meikkauskeikkaa Marsaanalla. Oli kivaa.

    Ihanaa vappua Tuuli. <3

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.