Suojaa auringolta - neljä vinkkiä aurinkoon

 Postaus sisältää saatuja PR-tuotteita*

Ihanaa, kesäkuu kesäisine säineen on täällä! Rakastan aurinkoisia kevään ja kesän päiviä, mutta vaalea ihoni vaatii hyvää suojausta auringon haittavaikutuksilta. 


Vaaleaihoisen vinkit auringon haittavaikutuksilta suojatumiseen






Nuorempana auringossa tuli oleskelua aika huolettomasti, eihän silloin auringonoton haittapuolista paljoa puhuttu. Sittemmin olen ollut maltillinen auringonoton kanssa, enkä edes viihdy vain makailemassa auringossa kovin kauaa. Käytän yli kolmenkympin kertoimia kesällä päivittäin ja hyvästä syystä.

Yllä oleva kuva on otettu kaksi vuotta sitten Thaimaan Ko Samuilla, jossa miehelläni oli kuukauden työkeikka. Tulin saarelle hänen viimeiseksi työviikokseen ja jäimme vielä lomailemaan viikoksi. Levitin aurinkorasvaa mielestäni huolella, mutta yhtenä päivänä lapaluiden väliin ja yläselkään oli jäänyt isohko alue, jossa aurinkorasvaa ei ollut. Olin vain vähän aikaa lueskelemassa altaalla selkä aurinkoon päin ennen varjoon siirtymistä ja se riitti. Suojaamaton alue kärähti pahasti, iho kihelmöi, punotti ja parin päivän päästä nahkaakin kuoriutui, aurinkovoiteella suojattu iho ei palanut lainkaan. Palaminen huolestutti ja haluan entistä huolellisemmin suojata ihoani auringon haittavaikutuksilta. 


By Raili itseruskettavan hoitoneste


Täytyy myöntää, että pidän silti, kun ihoni näyttää kevyesti päivettyneeltä. Käytänkin kesäisin itseruskettavaa. 

Nyt käytössä on suomalainen By Raili itseruskettavan hoitoneste*, jolla saa aikaa  helposti ja nopeasti luonnollisen kauniin päivetyksen. 

Itseruskettava hoitoneste sopii sekä kasvoille että vartalolle, se on helppo levittää pumpulilapulla eikä tuotteessa ole tyypillistä itseruskettavan hajuakaan. Tuote sävyttää ihon asteittain tummemmaksi, tällä saa kivan luonnollisen sävyn aikaan. Sävyä voi halutessaan syventää levittämällä hoitonestettä kasvoille useampana peräkkäisenä päivänä. Suomalainen puolukkauute ja virkistävä ruusuvesi antavat kosteustehoa, itseruskettavana aineena on kasviperäinen dihydroksiasetoni. 


Korres Tinted SPF30* sävyttävä geelivoide


Käytän hyvin kevyttä meikkipohja ympäri vuoden, kesällä vaihdan meikkivoiteen sävytettyyn aurinkovoiteeseen. Korres Tinted SPF30* on sävyttävä geelivoide kasvoille SPF30-aurinkosuojalla. Saatavissa myös SPF50. Pidän näistä monitoimituotteista, tällä saa kivasti kevyttä sävyä ja tasoitusta, tuote kosteuttaa ja suojaa auringolta.


Guinot Sun Logic  Age Sun Creme Solaire  SPF 50+

Guinot Sun Logic  Age Sun Creme Solaire  SPF 50+


Aurinkovoiteita on nykyisin kehitetty myös ikääntyneemmän ihon tarpeisiin.  Guinot Sun Logic  Age Sun Creme Solaire  SPF 50+* on  korkeasuojakertoimellinen anti-ageing voide kasvoille. VOIde suojaa siniseltä valolta sekä UVA- ja UVB-säteilyjen haitallisilta vaikutuksilta ja auttaa vähentämään ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä. Voidetta löytyy myös herkälle iholle. Aurinkovoiteet eivät ole tarkoitettu vain rantapäivinä käytettäväksi, vaan kaupungilla liikkuessakin tarvitsee suojaa. Niskaan ja korvalehtiin kannattaa myös muistaa levittää aurinkovoidetta.



Guinot Sun Logic  Age Sun Creme Solaire  SPF 50+

Aurinkoisen päivän jälkeen jälkeen ihoa voi rauhoittaa naamiolla. Guinot Sun Logic  Age Sun Creme Solaire  SPF 50+* rauhoittaa, korjaa ja palauttaa auriongon rasittamaa ihoa. Naamio pidentää myös rusketuksen kestoa.

Mitkä sinun suosikkiaurinkotuotteesi ovat?

6 kommenttia :

  1. Minulla on muutamia vuosia ollut käytössä Acon aurinkosuojat. Kasvoissa suojakerrointa 50 ja iholla muuten 30. Tänään suojauksesta huolimatta poskipäät ja otsa vähän punoittavat, mutta onneksi ei kuitenkaan kihelmöi, mutta tietää kuitenkin auringossa olleen.
    Kaunista loppuviikkoa sinulle Tuuli <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Acon tuotteet ovat hyviä, olen käyttänyt aurinkotuotteita ja muitakin sarjan tuotteita. Tällä hetkellä käytössä on sarjan ikääntyneelle iholle suunniteltu silmänympärysvoide.

      Poista
  2. 50 kerroin käytössä itsellä ja 30 loppukesästä. Lämpö on ihanaa ja hyvä suojaus voiteilla tärkeä kesällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri näin. Nautin näistä aurinkoisistsa päivistä, paisteessa voi olla huolettomammin kun suojaa ihon hyvin.

      Poista
  3. Katsoin ensin nopeasti, että olet pulahtanut Larussa mereen kunnes huomasin palmut. Kyllähän sitä tulee korkealla suojakertoimella kasvot ainakin suojata alkukesästä. Sitten voi huoletta kyllä vähentää suojakerrointa kun on jo saanut päivetystä ja mennään loppukesää kohden.

    VastaaPoista
  4. Olen aika kaikkiruokainen, mutta Sensain aurinkotuotteet ovat kyllä luxusta. <3

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.