Viisi viikon varrelta

Sisältää saatuja PR-tuotteita*


Mikä ihana kesäviikko viime viikko olikaan ja upeat säät jatkuvat edelleen! Tästä se kesä starttaa toden teolla!

Piknikeväät

Purjevene

Purjeveneet

Omenapuu


Viikon ihanin ilta vietettiin piknikillä kotikulmilla, merimaisemissa. Kaunis sää houkutteli suunnittelemaan perjantaipiknikiä jo pari päivää aiemmin. Töiden jälkeen kurvasin kotiin hakemaan puolivalmiiksi laitetut tarjoilut ja sitten käveltiin läheisille rantakallioille. Mikä ihana, lempeän lämmin ilta. Tämä on todellista arjen luksusta! 


uunilohi ja tiktok-perunat


Viikon helppo ruoka on uunikirjolohi ja tiktok-perunat.

Viipaloi keskikokoiset kiinteät perunat pituussuuntaan neljäksi viipaleeksi ja vedä veitsellä molemmin puolin viiltoja; toiselle puolelle poikkisuuntaan ja toiselle puolelle vinoon, viillotetuista perunoista tulee uunissa pinnalta rapsakoita. Taputtele perunat kuivaksi pyyhkeellä tai talouspaperilla. Pyöräytä öljyssä ja mausta suolalla, pippurilla ja valkosipulilla. Paista perunoita 200 C uunissa n. puoli tuntia, käännä perunat kerran paistamisen puolivälissä.

Suolaa kirjolohi n. 15 minuuttia ennen uuniin laittamista. N. 2 rkl hienoa merisuolaa riittää 800 g:n kokoisen kirjolohifileelle. Anna kalan maustua 10–15 minuuttia suolassa. Huuhtele suola hyvin pois ja kuivaa kala. Mausta mustapippurilla ja hienonnetuilla korianterinsiemenillä. Laita kala uuniin kääntäessäsi perunat, anna kypsyä n. 15 minuuttia 200 C asteessa.

Tarjoile perunat ja lohi avokadon ja basilikan sekä salaatin kanssa.


havaianas mokkakengät


Viikon kesäkengät ovat vaaleanpunaiset mokka-Havaianasit, joista tuli useampi kysely, kun laitoin kuvan instagramiin. Kengät taitavat olla nyt loppu kaupoista, sillä en enää löytänyt niitä. 

Talvella käytän yksinomaan mustia kenkiä, mutta näin keväällä/kesällä jalkaani päätyy värikkäitä kenkiä päivää piristämään. Olen tainnut käyttää mustaa aivan liikaa, heti kun miniulla on ollut jotain väriä, olen saanut kommentteja kuinka tyylini on aivan uusi.


Guinot seerumi


Ranskalaisen Guinotin tuotteet ovat ihanan ylellisiä, ihonhoitohetkeen tulee vähän tavallista enemmän nostetta, kun annostelee lasipulloihin pakattuja hoitotuotteita.

Seerumit ovat kuuluneet vuosikausia ihonhoitorutiineihini. Syvävaikutteinen, kiinteyttävä Guinot Serum Lift Summum-seerumi napakoittaa ihoa, antaa energiaa ihosoluille ja aktivoi ihon toimintoja.

Kaula ja dekoltee ovat alueita, joiden ihon hoito on usein aika retuperällä, vaikka juuri näiden alueiden ohut iho veltostuu helposti iän karttuessa. Usein kaulan ja dekolteen alueelle sipaistaan puolihuolimattomasti voidetta jos sitä jää kasvojen levityksestä käsiin. Kuulostaako tutulta?  Olen itsekin tähän syyllistynyt, mutta iän myötä koettanut muistaa nämäkin alueet ihonhoidossa.

Guinot Crème Longue Vie Cou* kiinteyttävä ja ihoa kohottava kaulavoide aikuisen kaulan ja dekolteen iholle. Se kosteuttaa, pehmentää ja kiinteyttää kaulan sekä dekolteealueen ihoa sekä häivyttää pigmenttimuutoksia.


Ylioppilasjuhlissa

Espan puisto

Helsinki näköalat


Lauantaina juhlittiin valmistuneita ja ylioppilaita kauniissa säässä. Mekin pääsimme juhlimaan ylioppilaskaksosia upeissa maisemissa Helsingin kattojen yllä. Oli ihanaa ja jopa hieman jännittävää vetää juhla-asut päälle pitkästä aikaa. 


Pukeudutko kesällä värikkäämmin kuin talvella? Entä mikä on ollut parasta mitä olet syönyt viikolla tai mikä on muuten ollut muuten parasta?

4 kommenttia :

  1. Parasta oli palata jalkavaivan jälkeen töihin. Jalka ei vieläkään ole kunnossa, mutta parempi kuitenkin. Pukeudun ehdottomasti värikkäämmin kesäisin. Taas löytyy kaapista kirkkaita värejä, vaikka yhdistelenkin niitä mustankin kanssa. Paras ruoka...hmmm, ehkäpä pikaisesti tehty broileri wokki.
    Ihanaa uutta viikkoa sinulle Tuuli <3

    VastaaPoista
  2. Ihania kesäkuvia! Hyvä uusiokäyttöidea tuolle sydänrasia - juuri oivallinen picnicillä. Ehdottomasti kesällä käytän värejä enemmän. Kukkamekot ovat nyt minusta juuri ihania vaikka koiruuden kanssa on helpompi olla jossain "vähäkankaisessa vaatteissa" etteivät sen naskalihampaat käy kiinni heiluviin helmoihin. Me olemme käyneet kurkkimassa kukkaloistoa useassa paikassa ja nyt kyllä joka puolella on upeita värejä. Meillä syödään myös viikonloppuna lohta uunissa :)

    VastaaPoista
  3. Täydellistä hetken (tai lähes) tarttumista, että lähtee lähialueelle piknikille. Se ei tosiaan tarvitse muuta kuin vähän etukäteissuunnittelua eväät kasatakseen, enemmänkin kyse on siitä että päättää lähteä. Ja niin herkulliset ruoat, kuten aina.
    Ihanat nuo pinkit Havaianasit!

    VastaaPoista
  4. Miten ihanat kuvat ja herkut ja haluan noita TikTok potaatteja. Sulle sopii Tuuli punainen ihanasti. <3 Kivaa sunnuntaita. <3

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.