Viisi viikon varrelta/ARVONTA

Sisältää saatuja PR-tuotteita*

Marraskuun viimeinen kolmannes on pyörähtänyt käyntiin.


Venetsia Lapinlahti


Kuinka nopeasti aika tuntuukaan menevän eteenpäin. Päivät, viikot ja kuukaudet tuntuvat viime aikoina soljahtaneen todella nopeasti ohi, jopa pimeät marraskiuun päivätkin.


 

Ilmojen kylmentyessä iho tuntuu vaativn enemmän ja enemmän kosteutusta. Sain pressitoimiston tilaisuudessa Life-myymälöiden pisteeltä testiin ylellisen tuntuisen, vegaanisen uusiseelantilaisen Antipodes-sarjan Glow Ritual Vitamin C-seerumin*.

Kirkastava ja luonnonmukainen C-vitamiiniseerumi sisältää erittäin C-vitamiinipitoista, kirkastavaa ja ihoa suojaavaa, kollageenin tuotantoa edistävää kakadumarjaa, sekä suojaa ihoa vaurioilta, jotka voivat johtaa ihon ennenaikaiseen ikääntymiseen. Vinanza Grape & Kiwi -uute hoitaa pigmenttivirheitä, kasvipohjainen hyaluronihappo parantaa ihon kosteuspitoisuutta ja bakuchiol auttaa tasoittamaan juonteita.





Kerroin Instagramissa tehneeni minipiparkakkutalon, siitä on jo pyydetty kuvia. 

Mottoni on "If you can't make it, just fake it", jos joku annos epäonnistuu ulkonäöllisesti, sen voi vaikka kuorruttaa kukin. Pikku piparitalo kuitenkin näyttää strössleineenkin kuin seitsemänvuotiaan barbifanin luomukselta, mutta olenpahan kerran tehnyt piparitalonkin! 


Neal's yard remedies


Instagramin puolella @lumolifestyle on nyt arvonta 28.11 asti, jossa voit voittaa Neal's Yard Remedies-tuotteita*. 

Brittisarja Neal's Yard Remediesin Women's Balance-sarja sisältää kasviöljyjä ja aromaterapeuttista sekoitusta, joka harmonisoi kehoa ja mieltä. 

Olen käynyt Neal's Yard Remediesin liikkeessä Lontoon Covent Gardenissa parikin kertaa ihanalla Neil's Yardin sisäpihalla, viime kerralla istuin ensin syömässä herkullista aamiaista viehättävässä pikku kahvilassa ja kävin sitten liikkeessä tekemässä pari ostosta. Ihania matkamuistoja nämäkin. 

Arvontapalkintona Neal's Yard Remedies Women's Balance-sarjan ylellinen, täyteläinen vartalovoide, ihoa ravitseva suihkuöljy sekä ihoa pehmentävä hierontaöljy Raikkaan tuoksuiset Women's Balance-sarjan tuotteet sisältävät rentouttavaa patchoulia, virkistävää geraniumia, ravitsevaa ruusua ja uudistavaa frankincensea. 

Osallistuaksesi arvontaan muista seurata Instagramissa @lumolifestyle sekä @nyr_finland 


Glögikauden avaus


Tänään avattiin glögikausi. Luulin läheisen rantakahvilan sulkeneen jo syksyksi, mutta se onkin vielä viikonloppuisin auki ja tänäänkin niin täynnä että joimme glögimme ulkona filttien alla, kaunista pimenevää taivaanrantaa ihaillen. 


Auringonlasku



Vaikka marraskuussa on ollut synkeän sateisia ja pimeitä päiviä, on niiden kanssa vuorotellut myös upeita aurinkopäiviä. Lyhyeksihän päivät toki jäävät, mutta hei, kuukauden päästä päivät alkavat hiljalleen taas pidentyä!


Odotatko jo päivien pitenemistä vai nautitko hämäristä päivistä? Mikä on ollut viimeaikojen ihanin kosmetiikkalöytösi vai oletko pysytellyt vanhoissa suosikeissa?


12 kommenttia :

  1. Syksy on mennyt vauhdilla ja marraskuu taittuu jo kohti joulukuuta. Päivän piteneminen on niin voimauttavaa. Sitä saa tässä odotella vielä tovin. Täällä alkaa toden teolla talvi tällä viikolla. Lumisateita on ennustettu monelle päivälle.
    Ihana arvonta! Kyllä tässä olisi c-vitaseerumit ja kakadumarjat tarpeen! Vien vanhemmilleni aina uusimman koulukuvan (opettajien lystiä joka lukuvuosi). Äitini katseli edellisen vuoden koulukuvaani ja vertasi tämän vuoden kuvaan. Alan kuulema vanhentua!
    Kosmetiikka löytöjä en ole tehnyt eli samoilla luottojutuilla on menty :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi äiti! Oma äitinikin joskus täräyttää vastaavaa. Vaikka kai se kohdallani totta on, eihän tässä nuorruta... Kevättä jo kaipailen, ain atuntee heräävänsä eloon talven jälkeen.

      Poista
  2. Onpa upea auringonlasku! Samoja kosmetiikkoja olen käytellyt täällä. Todella nopeasti on tämä kuukausi mennyt. Tässä kuussa olen sairastellut myös ennätysmäärän. Tälläkin hetkellä saikuttelen ihan kamalan yskän vuoksi.
    Minä näytin iltojen pimeydestä, mutta kovasti jo odotan kuitenkin kevättä...vielä pitäisi tuo talvi jaksaa kärvistellä.
    Ihanaa viikkoa sinulle Tuuli <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marraskuu oli oihanan aurinkoinenen ja useita upeita auringonlaskuja nähtiin. EIlenkin oli upea auringonlasku kauniine väreineen.

      Kevättä itsekin odotan, joulun jälkeen talven voisikin hypätä yli!

      Poista
  3. Voihan himskatti! Pitäisi johonkin instagramiin liittyä. En ala! :) ;) <3
    Miksi arvontoja ei voi olla myös täällä tavallisila netisivuilla? Terkuin Päivi paivi.asuntoasia@luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yhteistyökumppani toivoi tätä arvontaa nimenomaan Instagramiin ja arvonnan ehdoissa oli seurata heidän Instagram-tiliään. Instagram ei vaadi kirjautuneilta omalla tilillä aktiivisuutta ja siellä voi olla anonyyminakin.

      Poista
  4. Niin ihania kuvia, että saat uskomaan taas, että marraskuu voi olla kiva kuukausi. <3 Ihanaa kosmetiikkaa ja sun piparkakkutalo on mitä suloisin.

    Kivaa tiistaita Tuuli. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marraskuu oli ihan kiva kuukausi, valoisampikin kuin vuosiin. Ja nyt ollaan jo joulukuussa, uskomatonta!

      Poista
  5. Kaunis on piparitalo🙏Täytyypä käydä sun Ig katsomassa. Tuotteet vaikuttavat hyville!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole vielä raasknut syödä piparkakkutaloa ja päivittäin katsellessani olen alkanut taipua siihen, että se on kuitenkin ihan söpö.

      Poista
  6. Kyllä pimeyttä on jo sen verran piisannut, että tervetuloa vaan pidemmät päivät. On kyllä ihmeen monta valoisaa aurinkopäivää mahtunut tähän marraskuuhun, no onneksi on mennyt kuukausi nopeasti ja kohtahan tässä joulussa ollaan. Tänä syksynä on ilahduttanut syntymäpäivälahjaksi saamani Guccin Bamboo uutuustuoksu, on ollut ihanan erilainen ja ylellinen tuoksututtavuus, tykkään! Mukavan hehkuvia marraskuun viimeisiä päiviä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisikin pitänyt eilen iltaristeilyllä käydä tuoksuttelemassa tuo Guggin Bamboo, olen monista Guccin tuoksuista pitänyt. Mikä ihana synttärilahja, aina sitä käyttäessä tulee varmasti lahjan antaja mieleen!

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.