Uudet silmälasit oikeasilmäiselle


 Kaupallinen yhteistyö + ALENNUSKOODI KEOPS Lasipalatsi


"Jotkut puhuvat silmälaseista. Me puhumme tyylistä." on optikkoliike KEOPS Lasipalatsin motto. Näön korjaamisen lisäksi laseilla onkin vahva visuaalinen ja tyylillinen funktio. Silmälaseja käytetään päivittäin, ei siis ole samantekevää millaiset silmälasit ovat ja miltä ne näyttävät. 


Keops lasipalatsi kehysvalikoima

keops LASIPALATSI SILMÄLASIT


Me suomalaiset olemme silmälasikansaa. Noin 70% yli 15-vuotiaista suomalaisista käyttää silmälaseja, toiset jatkuvasti ja toiset esim. lukiessa.

Näön muutokset ajavat usein hankkimaan uudet lasit, etenkin keski-iässä. Joululahjaksi itselleni hankin näkemisen tarpeisiin päivitetyt linssit ja uudenlaiset kehykset.

Lasien hankintaprosessi lähtee yleensä kehyksien valitsemisesta liikkeelle. Mikä sopii kasvonpiirteilleni, tyyliini ja väreihini, pidänkö ilmavammista malleista vai saavatko lasit olla rohkean näyttävät?
Keops optiikka lasipalatsiKeops lasipalatsi silmälasikehysvalikoima
keops lasipalatsi silmälasitPuhuimme KEOPS Lasipalatsin Henrin kanssa trendeistä, nyt on näkyvissä kehysten kevenemistä. Liikkeen valikoimassa satsataan trendien lisäksi tyyliin. "Muodit vaihtelevat, tyyli kestää" kuten sanotaan. KEOPS Lasipalatsin silmä-ja aurinkolasivalikoimassa on huolella valittuja, laadukkaita huippubrändien tuotteita, mm. Andy Wolf, Gucci, SALT., Masunaga, Tom Ford, CELINE ja Silhouette. Valikoimista löytyy kehyksiä niin naisille kuin miehillekin.
True Vintage Revival Keops Lasipalatsi

Keops Lasipalatsi true vintage revival-kehykset

Liikkeen laadukkaissa, jopa täysin käsityönä valmistetuissa kehyksissä on upeita yksityiskohtia;  japanilaisissa 
True Vintage Revivalin kehyksissä on sangan metalliosissa kaiverrettuja koristekuvioita. Kehyksiin käytettävää asetaattilevyä on usein saatavilla vain pienehkö määrä, josta voidaan valmistaa ainoastaan rajallinen määrä kehyksiä. Tästä mallista kehykset on valmistanut käsityönä True Vintage Revivalin 77-vuotias mestari Yamada Mitsukazu, joka vuosikymmenten ammattitaidollaan, vanhoilla perinteisillä menetelmillä osaa hioa kehyksistä juuri oikealla tavalla suoralinjaiset.

True Vintage Revivalit olivat makeat, mutta halusin vähän kevyempää mallia kehyksiin.

Keops lasipalatsi silmälasikehykset


Keops lasipalatsi silmälasikehykset Celine


KEOPS Lasipalatsin
 Henrin kanssa mallailimme ja valitsimme minulle yhdessä kehyksiä. Kerroin olevani avoin erilaisille vaihtoehdoille uusien kehyksien valinnassa. Henri nopeasti nappasikin kiinni millainen malli minulle sopisi ja mistä pitäisin. Valitsemani kehykset taisivat olla toiset, joita hän ehdotti. Kokeilimme kuitenkin useita erilaisia, jotta saisin käsitystä valikoimasta ja näkisin miltä erilaiset mallit näyttäisivät kasvoillani. Keops lasipalatsi andy wolf-silmälasikehykset

Keops lasipalatsi silmälasikehykset andy wolf

Päädyin valitsemaan käsintehdyt, ilmavan kevyet pehmeän kuusikulmaiset ruusukultaan vivahtavat metalliset Andy Wolf-kehykset. Kapeissa kehyksissa on vielä pienen pientä pistekuviointia reunan korsiteena. Itävaltalainen Andy Wolf valmistaa Euroopassa kahdessa omassa tehtaassaan laadukkaita silmälasikehyksiä sekä aurinkolaseja perinteisellä käsityöhön perustuvalla taidolla ja nykyaikaisella innovatiivisuudella. Metallikehykseni on valmistettu Ranskan Jura-vuoriston alueella. Kehysten käyttömukavuuteen panostetaan ja  valmistukseen käytetään ainoastaan parhaita eurooppalaisia materiaaleja, luonnonmukaista puuvillapohjaista selluloosa-asetaattia sekä metallia.Hoya linssitKEOPS Lasipalatsissa palvelee asiakkaita aina optikko. Palveluihin kuuluu myös kattavat optikon sekä silmälääkärin näönhuoltopalvelut. 


Keski-iässä alkaa tulla "aikuisnäköä" ja lukeminen tai vaikkapa pimeässä ajaminen voi muuttua yllättäen vaikeammaksi kun näkö muuttuu. Näkötutkimusta suositellaan vähintään joka toinen vuosi. Näin varmistetaan näössä sekä silmien terveydessä tapahtuvien mahdollisten muutoksien havaitseminen ajoissa.


Minulla on jo kolmevuotiaana todettua piilokarsastusta, likinäköisyyttä ja iän myötä juuri tuota ikänäköäkin. Kaikki ovat onneksi hyvin sopivilla linsseillä korjattavissa. Korjattuna minulla onkin kuulemma erinomainen näkö, vaikka piilokarsastukseen liittyen vaihtelen kummalla silmällä katson! Senkin teen kuulemma todella näppärästi, enkä itse edes huomaa sitä. Oikea silmä on kuitenkin selvästi dominoiva, olen muutenkin todella oikeanpuoleinen; oikeakätinen, oikeajalkainenkin -se edellä mennään aina- ja todetusti myös siis selvästi oikeasilmäinen! Tämänkin takia minun on huolehdittava hyvin näköterveydestäni, koska olen niin selkeästi toisella silmällä katsova.


Linsseissäkin on paljon eroa. KEOPS Lasipalatsin linssivalikoimassa on paljon laadukkaita ja räätälöityjä linssivaihtoehtoja, joita ei ole Suomessa ihan joka paikassa valittavissa. Linsseiksi laseihini valikoituivat hyvin personoitavat, Hoyan iD Myself-moniteholinssit, joihin voidaan mm. hioa lukualue räätälöidysti. "Oikeasilmäisyyteni" on huomioitu linssin rakenteessa. Ohennettuihin linsseihin tuli myös heijastuksenestopinnoite, likaa hylkivä käsittely sekä kovapinnoite, joka ei naarmuunnu helposti. Laadukkaat linssit ovat kestävät ja pitkäikäiset. Henri kartoitti tarpeitani; linssityypin valintaan ja hiontaan vaikuttaa esim. kuinka paljon pääte- ja muuta lähityöskentelyä asiakkaan normipäivään kuuluu. Vastailin kysymyksiin mm. päivittäisestä työskentelystä,  lasit päässä tapahtuvasta liikunnasta ja ulkoilusta, lukutavoistani sekä tietokoneen ja mobiililaitteiden käytöstä jotta linssit saatiin räätälöityä juuri minun päivittäisiin tarpeisiini ja elämäntyyliini sopiviksi. Ja luvattu kristallinkirkas näkö tosiaan näyttää pitävän paikkansa, totesin Henrille heti lasit päähän laitettuani, että kaikki näyttää upean kirkkaalta!

Keops Lasipalatsi true vintage revival-silmälasit


Moni satsaa nykyisin yhteen-kahteen hyvään joululahjaan "vähemmän, mutta parempaa"-ajatuksella. Uudet lasit ovat itselle ihana hemmottelulahja ja lupaus uusista silmälaseista myös sille rakkaimmalle voisi olla hyvä joululahjaidea. Lasipalatsista löytyy monenlaista muutakin laadukasta lahjaideaa.


Keops lasipalatsi gucci aurinkolasitVaikka nyt eletään vuoden pimeintä aikaa, aika pian ollaan taas häikäisevillä keväthangilla. KEOPS Lasipalatsista löytyy myös kattavat, laadukkaiden merkkivalmistajien aurinkolasivalikoimat.
Ja lopuksi se luvattu alennuskoodi. KEOPS Lasipalatsi antaa vuoden 2021 loppuun asti lukijoilleni -10% lisäalennuksen silmälaseista alennuskoodilla "Lumo Lifestyle".


Käytätkö silmälaseja? Milloin olet viimeksi tarkistuttanut silmäsi ja uusinut lasisi tarpeitasi vastaavaksi?16 kommenttia :

 1. Valintasi oli täydellinen. Sirot ja kiva uusi muoto kehyksissä - kiinnitin huomiota myös siihen, että silmäsi ovat aivan keskellä linssejä. Raili on neuvonut mulle aina, että se on edullisin ja ainoa oikea muoto meille aikuisille, koska se kohottaa katsetta :)
  Terkkuja auringosta Tuuli <3

  VastaaPoista
 2. Kohtous on aina tarpeen! Näissä laseissa on huomioitu kaikki, istuvuu ja asettuminen parhaalla tavalla näkemisen kannalta. Hiontakin on tosiaan tehty "oikeasilmäisyyteni" huomioiden.

  Ihania aurinkopäiviä sinne!

  VastaaPoista
 3. Et ikinä usko, mutta tilasin itselleni viime viikolla melkein samanlaiset lasit kuin 1+ 2 kuvassa. Great minds think alike!!
  Lämpöistä joulun odotusta <3

  VastaaPoista
 4. Hitsit miten paljon upeita pokia. Ihanat valitsit, todella hyvin passaa sinulle <3
  Minulla on lukulasit, mutta vielä näen yllättävän hyvin pidemmälle :)
  Ihanaa joulukuun alkua sinulle Tuuli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä taas näen hyvin lukea ja työskennellä päätteellä ilman laseja, mutta kauemmaksi katsomiseen tarvitsen laseja. Tuohon yhdellä silmällä katsomiseen ja piilokarsastukseen olen niin tottunut, etten edes ajattele sitä (en edes tajunnut katsovani pääosin oikealla silmällä ennenkuin joitain vuosia sitten!)

   Poista
 5. On kyllä kaunis tuo valintasi, mutta niin olivat nuo muutkin! Keopsilla oli pari vuotta sitten aivan loistava palvelu silloinkin ja sinne suuntaisin, jos silmälasien hankinta olisi juuri nyt ajankohtainen : ) Aivan ihanat buo alakuvan aurinkolasit, muistatko minkämerkkiset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinkolasit ovat Guccin, niissä on nyt niin ajankohtaista, glamouria "House of Gucci"-henkeä.

   Poista
 6. Tosi hyvin sopii sulle nuo valitsemasi kehykset! Se on jännä, miten ammattilaisen avustuksella löytää itselleen hyvät lasit nopeasti. Yleensä ne on aina ensimmäiset, mitä ammattilainen ehdottaa, joihin lopulta monien omien ehdokkaiden sovittelun jälkeen päätyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen joskus käynyt monella optikolla sovittamassa varmaan sataa paria. Nyt löytyi kymmenessä minuutissa ja itseasiassa olin silloinkin jo aika nopeasti tehnyt valintani ihan ensimmäisenä esiteltyjen joukosta ja vain kokeilin vielä huvikseni muun tyylisiäkin.

   Poista
 7. Tosi kivat nuo mitkä valitsit. Itsekin päädyin keveisiin kehyksiin kun hankin ensimmäiset lasini tänä vuonna. Tosi mageita noi muutkin! Mulla olisikin hankinnassa aurinkolasit vahvuuksilla seuraavaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinkolasit vahvuuksilla ovat kyllä must etenkin aurinkoisella säällä auton ajoon.

   Poista
 8. Mahtava valinta vaikka kaikki tosi mageita malleja. Upeat nuo miehesi rillit myös ja ihan Holliywood fiilis noissa aurinkolaseissa. Täytyypä käydä kurkkimassa Keopsin valinta, sillä olisi uusien rillien aika pian edessä.

  Sydämellistä sunnuntaita Tuuli. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä vaihtoehtoja KEOPSilla on kyllä paljon, omaan valintaani olen supertyytyväinen.

   Ihanaa itsenäisyyspäivää, Tiia.

   Poista
 9. Aivan mahtava lasit valitsit itsellesi! Tyylikkään ja juuri sinun näköisesi. KEOPSilla on äärimmäisen hyvä palvelu ja mahtava sijainti Lasipalatsissa.

  VastaaPoista
 10. Hienot lasit! Nykyään on ihana kun on niin paljon vaihtoehtoja. Silmälasit pitäisi myös meidän nuorimmaiselle kohta hankkia, hänellä on näkö alkanut menemään hieman huonommaksi. Hauska myös aina seurata, kuinka nämä trendit muuttuvat.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.