Viisi viikon varrelta

Postaus sisältää saatuja PR-tuotteita*


Tammikuusta siirryttin jo helmikuuhun. Välillä tammikuu vähän väsyttikin, mutta helmikuun vauhdilla pitenevät päivät ja ehkäpä vähitellen taas paraneva tilanne ilahduttavat. Kevät lähestyy ja se saa mieleni aina piristymään. Lumen tulo saisi tosin jo loppua. Kohta toivottavasti voi tarkkailla joko ensimmäiset urheat lumikellot kurottelevat ensimmäisiä lehtiään hangen läpi. Pari vuotta sitten ensihavaintoni olivat jo helmikuun puolivälissä, viime vuonna taidetiin mennä maaliskuulle ennenkuin vihreää alkoi näkymään "tarkkailupaikassani".


Kevään ensimmäiset tulppaanit


En ole ostanut vielä yhtäkään tulppaanikimppua tänä vuonna. Vuoden ensimmäiset, keväisen fiiliksen tuotavat tulppaanit tulivatkin PR-näytteiden mukana. Voi, kaipaan jo keväistä tulppaanien aikaa. Ei sille mitään voi, olen kevään lapsi, haaveilen siitä jo syksyllä ja  tunnen aina herääväni keväällä eloon. Vuodenkierronkin näen mielessäni vastapäivään kulkevana ympyränä, syksyllä vajotaan kohden pohjaa ja sitten aletaan nousta kevääseen.


Hopeakorvakorut design laakso sundman

Kangaslaukku nahkaremmillä


Nämä kälyni Mariian hopeiset korvakorut herättivät instagramissa paljon huomiota, laitetaan ne tänne bloginkin puolelle. Kaikki blogin seuraajathan eivät seuraa instagramissa, sieltä löydyn käyttäjätunnuksella @lumolifestyle

Mariia on tehnyt liikkeeseensä myyntiin myös hauskoja nahkahihnaisia laukkuja vanhoista Postipankin rahapusseista.



Lahjahovi Nummi

Lahjahovi Nummi


Maalla ollessa tulee usein käytyä Nummella Lahjahovissa vanhan Turuntien varrella. Tällä kertaa kupariesineet kiinnittivät huomioni, vaikka en niitä ostanutkaan. Täältä niitä saa ihan muutamalla eurolla. Olen iskenyt silmäni myös vanhaan, oikein hyväkuntoiseen kirjoituslipastoon, jossa on isoja ja pikkulaatikoita.  Sadallaneljälläkympillä saisi hienon lipaston halvemmalla kuin itse koottavan lastulevyisen. Lipasto ei vain valitettavasti millään mahdu meille.

Filorga NCEF reserve voide

Vielä joitain vuosia sitten kuvailin ihoani T-alueelta rasvoittuvaksi sekaihoksi, mutta keski-ikä tekee tehtäväänsä ja etenkin näin talvella iho tuntuu välillä etenkin poskista kuivaltakin ja välillä vähän samealta.

Filorgan, Ranskan ensimmäinen esteettisen lääketieteen laboratorion NCEF-tuotteet sisältävät samoja aktiivisia aineita, joita käytettiin aiemmin injektioissa, mutta ne on  tuotu myös Filorgan ikääntymisen merkkien ennaltaehkäisyyn ja vähentämiseen tähtääviin ihonhoitotuotteisiin.

Injektiohoitoja tai kauneuskirurgiaa en ole harkinnut, mutta esteettiseen lääketieteeseen perustuvat, ihoa kiinteyttävät, ryppyjä tasoittavat ja ihon sävyä kirkastavat tuotteet kiinnostavat. Filorgan ihonhoitosarjat tarjoavat tehokkaita anti-ageing-tuotteita, jotka sisältävät samoja aineosia ja tiivisteitä kuin esteettisen lääketieteen tuotteet. NCEF sisältää saanutta hyaluronihappoa sekä vitamiineja, aminohappoja, mineraaleja, koentsyymejä ja antioksidantteja.

Miellyttävän tuoksuinen NCEF-Reverse Cream* on ihoa vahvistava, juonteita ja ryppyjä korjaava, ihoa kirkastava ja kiinteyttävä 24h hoitovoide. Voide sisältää hyaluronihappoa, kollageenia, A-, H- ja E-vitamiinia. Muutaman viikon käytön jälkeen
 ihoni tuntuu pehmeältä ja kosteutulta eikä kuivuus enää vaivaa.

Värikäs tuorepuuro

Uunifeta ja tomaatit

Instagramissa on pyörinyt #25kasvistaviikossa -haaste. Olen muutaman viikkona listannut syömäni kasvikset. Tämä onkin ollut hhyvä tapa kiinnittää huomiota vihanneksien ja hedelmien syöntiin normaaliakin enemmän. Yhden viikon kasvissaldo on ollut mm. vadelma, mustikka, päärynä, banaani, karviaismarja, herukka, kaki, veriappelsiini, appelsiini, avokado, kaali, parsa, salottisipuli, valkosipuli, salaatti, korianteri, basilika, paprika, tomaatti, maissi, porkkana, kaali, granaattiomena, omena, musta torvisieni inkivääri, munakoiso, palsternakka ja fenkoli.

Onko kevät jo mielessä vai toivotko talven jatkuvan pitkään? Kiinnitättkö huomiota kasvisten määrän ruokavaliossasi?



5 kommenttia :

  1. Ihania kupariesineitä. Äitini keräsi yhdessä vaiheessa kuparisia pieniä vuokia :)
    Todellakin odotan kevättä, tämä lumi alkaa nyt riittää jo.
    Ihanaa loppuviikkoa sinulle <3

    VastaaPoista
  2. Kaikkea ihanaa ja mielenkiintoista pullollaan. Nam noille sun aamupaloille, kunpa jaksaisi noin herkullisia aamupaloja joskus tehdä, se on se puuro tai leipä.

    Ihanaa loppuviikkoa Tuuli. <3

    VastaaPoista
  3. Ihanat nuo postipussukat :-) Nostalgisia kuvioita.
    Lunta tulee nytkin. Saa nähdä tuplaantuvatko Valtterin tuomiset.

    VastaaPoista
  4. Lumentulo voisi loppua pikku hiljaa. Meidän katu ei ole vieläkään aurattu Valtterin jäljiltä ja tänään aamulla siinä oli autoja jumissa joten jouduin perumaan varatun aikani koska en päässyt itse kujalta kadulle. Naputtelin juuri tulenkivenkatkuisen mailin kaupungille.

    Tulppaaneita ajattelin ostaa tänään lisää jos autolla johonkin kauppaan pääsen. Tulppaanit ovat jo lupaus keväästä.

    Nuo Marian postipussukat ovat mainioita. Kiva idea ja korvikset myös ihanat.
    Mukavaa viikonloppua.

    VastaaPoista
  5. Find out the Top Fashion Trends Browse & Shop The Latest Essentials Ready-to-wear, bags, luggage Shipping worldwide.

    STUDIONAFAY
    STUDIONAFAY Facebook
    STUDIONAFAY Instagram
    STUDIONAFAY Pinterest
    STUDIONAFAY Twitter

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.