Viisi viikon varrelta

Maailmantilanne ahdistaa ja puhuttaa, mutta ilonaiheitakin on keväisellä viikolla löytynyt.Kun olen parina päivänä vetänyt kukkamekon ylle ja tennarit jalkaan, olen todella herättänyt huomiota. Miltei jokainen tuttu on kysellyt mistä nyt tuulee, kun päällä on väriä.

Minulla on talvivaatetus kirjaimellisesti vain mustaa, käytin tämän ja edellisen talven töissä viittä mustaa mekkoa vuorotellen. Kesäksi vähän värikkäämpää, tämä taitaa olla se värikkäin vaate. Toisaalta olen värien ympäröimänä kaikki työpäivät, joten ehkä sillä monotonisella mustalla vähän haluaa tasapainottaa ympäristön väri-iloa.

Uhosin viikon alussa, etten laita enää talvisaappaita tänä keväänä jollei tule nilkkoja myöden lunta, mutta sitä taitaa saada mitä tilaa. Sääennusteessa on useammaksikin päiväksi lupaltu lunta vielä ainakin huhtikuun alkuun.

Ylläolevan kuvan rannekoruista olen saanut kyselyitä. Rannekorut ovat kälyni Mariian valmistamia. Mariia on kerännyt Unicefille yli 7000 € tekemällä rannekoruja, joita voi lunastaa häneltä vähintään 50€ lahjoituksella Unicefille. Mariia on tehnyt myös sinikeltaisesta nahasta kukkapinssejä. Pienistä puroista tulee suuria tekoja, äärettömän merkityksellisiä autetuille. 
The Body Shopin uuden Wellness-sarjan tuotteita esiteltiin Vallillan Rootsissa. Mariela Sarkima teki äänimaljarentoutuksen. Oli ihana aloittaa arkiaamu rauhallisella, rentouttavalla pötköttelyllä.

Uudet tuotteet auttavat tasapainottamaan kehoa ja mieltä – ne antavat voimaa, energiaa ja mielenrauhaa. Sleep, Boost ja Breathe ovat kolme tuoterutiinia nukkumiseen, piristymiseen ja keskittymiseen. Ne sisältävät 100% luonnollisia eteerisiä öljyjä. Kaikki  kierrätettäviin lasi- ja alumiinipulloihin ja -purkkeihin pakatut tuotteet ovat vegaanisia. Nukkumisen rauhoittamista auttavia Sleep-tuotteita olen testannut jo muutamana yönä. Nukkumisesta tilasin juuri kirjastosta kirjankin ja unesta sekä nukkumisesta voisin kirjoitella enemmänkin lähiaikoina.

Maalaismaisema

rusakko hangella


Viikonloppu ollaan vietetty maalla. Lunta 70 km Helsingistä on vielä puolisen metriä ja jääkerros saunapolullakin on n. kolmekymmentäsenttinen. Täällä kevät tulee aina myöhemmin kuin meillä kotikulmilla, mutta nyt lunta on enemmän kuin vuosiin tässä vaiheessa.


Kesäaika


Muistithan kääntää kellon kesäaikaan? Kesäaika, paras aika. Jos saisin valita, oltaisiin aina keaäajassa. Jokainen valoisa minuutti lisää iltaan on minulle tärkeä.


Kesäaika vai talviaika, kummasta pidät enemmän? Joko olet siirtynyt keväisempiin vaatteisiin?
7 kommenttia :

 1. Juuri siirryin pari viikkoa sitten lenkkareihin, mutta pitää varmaan vielä kaivaa maiharit takaisin kaapista. Onneksi en vielä laittanut toppatakkia pesuun ja kaappiin ensi talvea odottamaan.
  Ihana tuo sinun kukkamekko <3
  Leppoisaa alkavaa viikkoa sinulle Tuuli <3

  VastaaPoista
 2. Ihan paksuimman talvitakin ajattelin tuulettaa ja viedä vinttiin, tuli lunta tai ei. aOlen niin valmis kevääseen!

  VastaaPoista
 3. Ehdottomasti kesäaika, en ole yhtään talvi-ihminen. Tänään oli taas kiva ylläripylläri takatalven kera, mutta onneksi lumet sulivat nopsakkaan pois. Lenkkareita en ole vielä kertaakaan käyttänyt, meillä on täällä meren lähellä super liukasta. Iloa viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä jalkakäytävät ovat olleet viime viikon lopulta sulat, koetaan sinnitellä lenkkareisaa. Yhtään ei tee mieli enää laittaa saappaita!

   Poista
 4. Kesää kohti mennään, vaikka lunta tulisikin! Tosin nyt joutuu miettimään uusiksi Tallinnan garderoobin ja ottamaan sen toppiksen mukaan, en vaan halua yhtään vilustua tai palella koko ajan : ) Upea potti ja työ mitä Mariaa tehnyt Ukrainan hyväksi, hatunnoston ja kaiken kunnioituksen arvoinen juttu <3 Pian nähdäänkin laivalla, jeeee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jihuu, ihana päästä taas reissuun! Sää näyttää viikonloppuna ihan kelvolliselta, lumimyrskyä ei taida ollakaan tulossa.

   Poista
 5. Kälysi on tehnyt upeita juttuja Ukrainan hyväksi. Näytät kauniilta Tuuli ja tuo kukkamekko. <3

  Tuo The Body Shop tilaisuus olisi ollut ihana, mutta vielä parannellaan, on sitkeä tauti tämä koronelli.

  Anoppilassa kaikki on hyvin kaunista, aina jään tuijottamaan kaikkia yksityiskohtia.

  Sydämellistä viikonloppua Tuuli.<3

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.