Viisi viikon varrelta

Hyvää äitienpäivää, kuinka toukokuu on kierähtänyt käyntiin?

kirsikankukat

verenpisara

Ensimmäiset kirsikkapuut kukkivat vihdoin ja kotipihan aurinkoisimmalla lämpimmällä paikalla verenpisaratkin availevat kukkiaan, vaikka kevät onkin selvästi myöhemmässä kuin muutamana viime vuonna.


parvekekukatParvekekukat

Parvekekukkiakin tekisin mieli jo laittaa, mutta tähän mennessä sää on ollut niin viileä, etten ole vielä raaskinut mitään laittaa parvekkeelle. Eilen sitten ostin ruokaostoksilla ollessani kärryn täyteen vaaleanpunaisia kukkia. Oli siinä äitienpäiväruusuakin mutta hankin ruusuja ja pari parvekehortensiaa parvekkeelle. Krassit kasvavat kyllä sisällä jo hurjaa kyytiä ja muutamia muitakin kukkia olen kasvatellut. Ainakin ensimmäisen yön ne näyttävät pärjäävän ulkona ainakin ensimmäisen yön ne näyttävät pärjäävän ulkona.


Penny Helsinki

Penny Helsinki

Penny Helsinki

Penny Helsinki


Viime viikonlopun vappukävelyllä päädyttiin spontaanisti syömään yhteen suosikkiravintoloistamme, Uudenmaankadun Pennyyn. Mutkattomat kortteliravintolan ruoka oli tälläkin kertaa herkullista.


koffin hevoset

Koffin panimohevosetKoffin panimohevosten kavioiden kopina saa vanhan hevostytön aina kirmaamaan työpaikan ovelle katsomaan ohi kulkevia hevosia. Tällä viikolla näin yhtenä aamuna hevoset Koffin puiston koiratarhassa ulkoilemassa. Aamu sai heti nostetta hevosten näkemisestä.


UIT Kiurusta kesään


Viikon kohokohta on ollut Uuden iloisen teatterin kepeän iloinen kevätrevyy, jonka kävin Instagramissa tekemäni kaupallisen yhteistyön puitteissa katsomassa. Nyt jos koskaan tarvitaan iloa ja eloa elämään ja sitä tarjoaa UIT elävällä musiikin ja tanssin värittämällä revyyllä.

Mukana ovat Johanna Rusanen, Minna ”Kumman kaa” Koskela, Jukka ”Jugi” Rasila ja näyttämötaiteiden monipuolisuusihmeet Jutta Järvinen, Johanna Kokko, Petri Bäckström, Lauri Ketonen ja Petrus Kähkönen sekä akrobaattinen tanssipari Ira Oinonen ja Jere Virta. Bändinä mahtava Jean S, jonka tahdissa on tullut bailattua hamalla 90-luvulla. 

Revyyn esityksiä on 11.6 asti, lippuja myy lippu.fi.


Mitä sinun viikkoosi on kuulunut?4 kommenttia :

 1. Tulipa nälkä vaikka juuri olen syönyt! Vaiheikas viikko sinulla takana - omani on ollut rauh - allinen eläkeläiseukon viikko - mitään siitä, mitä aioin, en ole saanut aikaiseksi. Mutta huomennakin ehtii! Hyvää uutta viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Minä olen lakkoillut viikon ja huomenna on vielä viimeinen lakkopäivä. Tänään juhlittiin vähän minua ja eilen juhlistettiin minun äitiä. Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle Tuuli <3

  VastaaPoista
 3. Upea tuo ensimmäinen kuva ja ihanaa, että kevään merkkejä alkaa jo näkymään luonnossa! Onpa upeita nuo Pennyn annokset, en ole muuten koskaan päässyt siellä vielä käymään. Voi harmitus sentään, että missasin tuon UIT:n kevätrevyyn reissun vuoksi, mutta täytyy katsoa saisiko sinne lippuja myöhemmäksi kuuta. Toivottavasti pian alkavat kelit lämpenemään ja vaihtamaan umpinaiset kengät vihdoinkin sandaaleihin - ihanaa viikon alkua!

  VastaaPoista
 4. Voi tuo UIT kesärevyy olisi ollut ihana nähdä, pitää yrittää saada liput myöhemmin! Ihanaa kun kevät on vihdoin täällä, vielä kun lämpö tulisi!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.