I found a fun chocolate cup directions here, but when I popped the only balloon I found at home and had already melted the chocolate, I had to find another solution... and fast! Help was luckily very close, found silicone molds in cupboard, coated them lightly with canola oil and brushed them with one coat of melted milk chocolate. I placed them in freezer to set for few minutes before brushing second coat. Placed the chocolate cups in their molds in fridge, it was then easy to strip the mold off without breaking the chocolate cups.
I used whipped cream mixed with plain yoghurt, pomegranate seeds and toasted slivered almonds for filling. Husband was very impressed how skilled his Little Wife is...
Löysin hauskan suklaakuppiohjeen täältä. Halusin kokeilla sitä, mutta kun olin puhkaissut ainoan ilmapallon, jonka kotoa löysin ja oli jo sulattanut suklaan, oli vaihtoehto löydettävä nopeasti. Apu oli onneksi lähellä; otin pikku silikonivuoat kaapista, pyyhkäisin ne kevyesti öljyllä (olisi varmaan onnistunut ilmankin) ja sivelin kerroksen suklaata silikonisella pullasudilla. Laitoin vuoat välillä muutamaksi minuutiksi jähmettymään pakkaseen ja sivelin toisen kerroksen suklaata. Vuoat saivat jähmettyä jääkaapissa ja niiden kuoriminen silikonivuoista olikin helppoa.
Sitten vain täyttämään; sekoitin kermavaahtoon maustamatonta jugurttia hieman keventämään, ripottelin granaattiomenan siemeniä ja paahdettuja mantelilastuja. Siippa oli vaikuttunut Pikku Vaimon taidoista...
Sitten vain täyttämään; sekoitin kermavaahtoon maustamatonta jugurttia hieman keventämään, ripottelin granaattiomenan siemeniä ja paahdettuja mantelilastuja. Siippa oli vaikuttunut Pikku Vaimon taidoista...