Persialainen kana on yksi ikisuosikkejani. Marinoin broilerin usein aamulla ja töistä tullessani ruoan hautuessa teen tsatsikia ja hummusta lisäkkeeksi.
Persian chicken is one of my all time favorites.
Viipaloi yksi kananrinta/ruokailija. Marinoi yön yli/pari tuntia. Paista pannulla kypsäksi 10-15 min. Tarjoa tsatsikin, hummuksen ja tomaattien kera.
Marinadi (kahdelle kananrinnalle)
1 sitruunan mehu
1 valkosipulinkynsi
1 tl kurkumaa
1 rl oliiviöljyä
1 tl kuivaa minttua hienonnettuna
suolaa
mustapippuria
Slice one chicken breast per person and marinate few hours/overnight, fry 10-15 min until tender and well done. Serve with tsatsiki, hummus and tomatoes
juice of one lemon
1 garlic clove
1 tsp turmeric
1 tb olive oil
1 tsp dried mint
salt
pepper