Ostin jokin aika sitten Donna Hay-lehden 10-vuotisnumeron.
Vaikka pidänkin ruoanlaitosta, en useinkaan leivo makeaa. Ehkäpä siksi, ettei siinä voi paljoa sooloilla, suhteiden täytyy olla oikein tai leipomus ei pysy kasassa. Lehden kakkukuvat näyttivät kuitenkin herkullisilta.
A while ago I bought Donna Hay magazine's 10th anniversary issue.Vaikka pidänkin ruoanlaitosta, en useinkaan leivo makeaa. Ehkäpä siksi, ettei siinä voi paljoa sooloilla, suhteiden täytyy olla oikein tai leipomus ei pysy kasassa. Lehden kakkukuvat näyttivät kuitenkin herkullisilta.
Even though I love cooking, I rarely bake anything sweet. Maybe because I need to stick to the original recipe and cannot make so easily my own versions. Still, I kept going back to the cake photos in the magazine...
...suklaa-limetti-marenkikakussa oli useita työvaiheita, mutta se ei silti vaikuttanut mahdottomalta tehdä.
Lemon meringue chocolate cake had many ingredients and several steps oin making, but it still didn't seem impossible for me.
Ystävät olivat tulossa syömään, joten päätin kokeilla kakun tekoa.
We had invited friends over for dinner, so I decided to give it a try.
My version was delicious and it even did look good!
Kaloreita kakussa tosin oli n. 10.000...
Although there were abt 10.000 calories in the cake...
Resepti löytyy täältä, se on sen verran pitkä etten ryhdy sitä nyt kääntämään. Esim. Googlen kääntäjällä saanee ainakin jonkin verran selvää, jollei resepti englanniksi aukea.