Last spring I read somewhere online, probably in another blog, of an underground supper club called Hidden Kitchen, located in Paris. It sounded so exciting, that I had to google more about and after reading more from their site, on other blogs and New York Times, to enroll for a dinner on a Sunday in September.
Laura Adrian and Braden Perkins, two Americans located in Paris, consult on restaurant business, source products for Whole Foods and Williams Sonoma and arrange dinners few times a month for 16 guests in their beautiful home near the Louvre.
I spent the weekend alone in Paris before the fairs I was attending. Eating well alone is not fun, so I thought to attend a dinner party would combine good conversation with interesting people and great food.
Other guests were mostly Americans on holiday in Paris, one couple was on their honeymoon, but also few guests were visiting Paris for business. I happened to sit next to another Premiere Vision fair visitor, VP of menswear at Club Monaco. Besides other subjects, we of course chatted of fashion business.
Food was delicious, served beautifully with paired wines. My favorite dish was the crisp pork belly. Braden and laura cook dishes also for vegetarians if informed in advance.
After the dinner we were given little notebooks to write comments to Laura and Braden and to place a donation of 90€ between the pages.
Would I go again? Absolutely, if I stayed again for the weekend in Paris alone or with Husband. It wasn't exactly a budget dining option, but for the experience, food and wines it was well prices.
Luin keväällä netistä, muistaakseni jostain blogista, Hidden Kitchenistä, Pariisissa asuvien amerikkalaisen pariskunnan kodissa järjestettävistä illallisjuhlista. Konsepti kuulosti kiinnostavalta, joten luettuani lisää Hidden Kitchenin sivuilta, blogeista ja New York Timesista, tein saman tien varauksen illalliselle syyskuussa.
Laura Adrian ja Braden Perkins konsultoivat ravintola-alalla, etsivät uusia tuotteita Williams Sonomalle ja Whole Foodsille, sekä järjestävät muutaman kerran kuussa illallisia kuudelletoista vieraalle kotonaan Louvren lähistöllä.
Vietin viikonlopun yksin Pariisissa ennen messuja, joille osallistuin. Hyvin syöminen yksin ei ole ollenkaan niin nautittavaa yksin kuin seurassa, joten ajattelin illalliskutsujen olevan oiva tapa yhdistää mielenkiintoisten ihmisten tapaaminen ja hyvä ruoka.
Vieraat olivat eri aloilta, pääosin Pariisissa lomailevia amerikkalaisia, yksi pariskunnisa oli häämatkallaan, mutta joukossa oli myös muutamia työmatkalaisia. Istuin sattumoisin toisen Premiere Visionin messuvieraan, Club Monacon miesten vaatteiden pääsuunnittelijan Tim Farahin vieressä ja keskustelumme sivusivat tietysti myös vaatealaa muiden aiheiden lisäksi.
Ruoka oli herkullista, kauniisti tarjoiltua ja tarjotiin ruoalle valikoituejn viinien kera. Suosikkiannokseni oli rapea possunkylki. Laura ja Braden tekevät annoksia myös kasvisyöjille, kasvissyönnistä tai muista erikoisruokavalioista tulee ilmoittaa ilmoittautuessa.
Illalisen lopuksi jokaiselle tuotiin pieni muistikirja, johon sai kirjoittaa terveisensä Lauralle ja Bradenille ja sujauttaa 90 € "lahjoituksen" sivujen väliin.
Menisinkö uudestaan? Ehdottomasti, jos olen uudelleen viikonloppua viettämässä Pariisissa yksin tai Siipan kera. Illallinen ei varsinaisesti ollut halpa, mutta kokemuksen, ruoan ja viinin yhdistelmä oli erinomainen ja hinta-laatusuhde oli erittäin hyvä.
Food was delicious, served beautifully with paired wines. My favorite dish was the crisp pork belly. Braden and laura cook dishes also for vegetarians if informed in advance.
After the dinner we were given little notebooks to write comments to Laura and Braden and to place a donation of 90€ between the pages.
Would I go again? Absolutely, if I stayed again for the weekend in Paris alone or with Husband. It wasn't exactly a budget dining option, but for the experience, food and wines it was well prices.
Luin keväällä netistä, muistaakseni jostain blogista, Hidden Kitchenistä, Pariisissa asuvien amerikkalaisen pariskunnan kodissa järjestettävistä illallisjuhlista. Konsepti kuulosti kiinnostavalta, joten luettuani lisää Hidden Kitchenin sivuilta, blogeista ja New York Timesista, tein saman tien varauksen illalliselle syyskuussa.
Laura Adrian ja Braden Perkins konsultoivat ravintola-alalla, etsivät uusia tuotteita Williams Sonomalle ja Whole Foodsille, sekä järjestävät muutaman kerran kuussa illallisia kuudelletoista vieraalle kotonaan Louvren lähistöllä.
Vietin viikonlopun yksin Pariisissa ennen messuja, joille osallistuin. Hyvin syöminen yksin ei ole ollenkaan niin nautittavaa yksin kuin seurassa, joten ajattelin illalliskutsujen olevan oiva tapa yhdistää mielenkiintoisten ihmisten tapaaminen ja hyvä ruoka.
Vieraat olivat eri aloilta, pääosin Pariisissa lomailevia amerikkalaisia, yksi pariskunnisa oli häämatkallaan, mutta joukossa oli myös muutamia työmatkalaisia. Istuin sattumoisin toisen Premiere Visionin messuvieraan, Club Monacon miesten vaatteiden pääsuunnittelijan Tim Farahin vieressä ja keskustelumme sivusivat tietysti myös vaatealaa muiden aiheiden lisäksi.
Ruoka oli herkullista, kauniisti tarjoiltua ja tarjotiin ruoalle valikoituejn viinien kera. Suosikkiannokseni oli rapea possunkylki. Laura ja Braden tekevät annoksia myös kasvisyöjille, kasvissyönnistä tai muista erikoisruokavalioista tulee ilmoittaa ilmoittautuessa.
Illalisen lopuksi jokaiselle tuotiin pieni muistikirja, johon sai kirjoittaa terveisensä Lauralle ja Bradenille ja sujauttaa 90 € "lahjoituksen" sivujen väliin.
Menisinkö uudestaan? Ehdottomasti, jos olen uudelleen viikonloppua viettämässä Pariisissa yksin tai Siipan kera. Illallinen ei varsinaisesti ollut halpa, mutta kokemuksen, ruoan ja viinin yhdistelmä oli erinomainen ja hinta-laatusuhde oli erittäin hyvä.
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti
Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.