I admit; fall is here...

I am one of those people who tries to stretch summer from both ends... still I have to admit, fall has arrived. Colorful summer glory is past, berries are ripe (or almost past their season)...

Yritän aina venyttää kesää molemmista päistä... täytyy silti myöntää, syksy on tainnut saapua.
Kesän loisto on takana, marjat ovat kypsiä (tai miltei jo ohi sesonkinsa)...

... but still I am not ready to wear tights. Today sun was shining, it was relatively warm and I still had bare legs.

...en silti ole valmis kiskomaan sukkahousuja jalkaan. Tänään oli aika lämmin, aurinko paistoi ja sääreni olivat paljaat.

5 kommenttia :

 1. Minäkin tempaisin eilen varpaat ja sääret paljaiksi mökillä, istuin pihakeinussa paistattelemassa ja kahvittelemassa. Hetken aikaa saattoi kuvitella,että oli kesä. Mutta pakko alkaa luovuttaa, liikaa syksyn merkkejä. Ja sateet tulevat kai jo huomenna.

  VastaaPoista
 2. Syksy on ihanaa aikaa! Eilenkin oli niin lämmin. Parasta on, kun yöllä tulee pakkasta, aamulla rapakot ovat riitteessä ja päivällä aurinko paistaa/lämpenee.

  VastaaPoista
 3. Oulussa oli tänään +22 lämmintä. Töiden jälkeen koiralenkillä sortsit ja teepaita. Ihanalta tuntuu, kun syksy on lämmin. Kyllä sitä kylmääkin joudutaan vielä kestämään.

  VastaaPoista
 4. Upeita kuvia! Rakasta syksyä enkä osaa oikein surra aurinkoisten päivienkään loppumista. Tosin, helmikuussa saatan taas olla toista mieltä... :-)

  VastaaPoista
 5. Hello!
  So sorry for my extended absence. The move got the best of me to be honest and I have tended to my wounds until now..

  Yes, Autumn is definitely here too and I love it. September is such a divine month and I look forward to all that it brings.

  Hope you guys are well. How was NYC. Perhaps we can catch up over the phone one day.. now that we are in the same part of the world.

  xx Charlotta

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.