A new outfit + a tip for women with wide or narrow calves

Tein aika paljon syksyyn ja talveen sopivia vaateostoksia New Yorkissa, mutta olen syksyn asu/asustevalikomaa täydentänyt muutamalla laadukkaalla nettihankinnalla.
Grafiitinharmaan meleeratun 3/4-hihaisen mekon ostin Bodenilta, Bodenilta löytyy myös petite- ja plus-kokoja, miltei kaikki mekot ja alaosat saa myös pidemmällä mitoituksella. 

Mekko on laadukkaasta materiaalista; 98% villaa, 2% elastaania twill-sidoksella ja "long"-mittaisena tarpeeksi pitkä minulle eli juuri polven alle. Pitäisin mekosta vielä enemmän täyspitkillä hihoilla, mutta sille tulee varmasti käyttöä paljon tulevana talvena. Bodenille löytyy lähes jatkuvasti netistä 10-15% alennuskoodeja netistä haulla "boden discount code", toimituskulut EU:n alueella ovat kohtuulliset 6£.

Viime talvena ostin Duolta erittäin laadukasta nahkaa olevat, pitkävartiset saappaat. Olen pitkään halunnut nyörisaappaat, joten olin ilahtunut nähdessäni Duolla nyöritetyt Ashburn-saappaat. Minulla on leveä pohje ja sopivia pitkävartisia saappaita on usein vaikea löytää. Monet leveävartiset saappaat päättyvät juuri pohkeen leveimmälle kohdalle korostaen sen leveyttä entisestään. Duolla on  laaja valikoima eri levyisiä saappanvarsia erikoiskapeista erikoisleveisiin, mitoitus muutaman sentin välein, kokoja löytyy useimmissa malleissa kokoon 43 asti. Tällä hetkellä Duolla ilmaiset toimituskulut. 


Miinuksena sanottakoon, että hinnat nousevat, kun valitset toimitusalueeksi euro-alueen. Hinnat ovat edullisemmat punnissa, mutta kun toimitusosoitteeksi valitsee Suomen, euroissa maksettava hinta on kalliimpi. Ashburnit olivat 175£ eli n. 200€, mutta hinta euroina oli 220€ eikä sivusto antanut kiertää tätä ja tehdä ostosta puntina Iso-Britannian ulkopuolelle. Tämä ärsytti, mutta päätin kuitenkin ostaa saappaat. Saappaat ovat kuitenkin laadukkaat ja uskon, että ovat ne käytössä useita talvia. 

Toimitus oli myös nopea; torstaina Englannista tilatut saappaat saapuivat maanantaina! Tilasin toimituksen töihin, koska kukaan ei kuitenkaan olisi ollut kotona, kun DHL:n lähetti saapuu ja uuden ajan sopiminen on aina hankalaa lähettifirmojen kanssa, kun toimitusajankohtaa ei voi tarkkaan sopia.


Näiden lisäksi haaveilen Balmuirin cashmerehuivista joko kuvan tummanharmaana tai hiekanvärisenä. Stockmannilla on torstaina exclusive-asiakkaille -10% alennus, mutta taidan kuitenkin viikonloppuna katsoa, millaisia huiveja Pariisissa on tarjolla ennen ostopäätöksen tekoa. Balmuirin pitäisi avata shop in shop syksyn aikana Stockmannilla, ehkä silloin on tarjouksia?

Totuuden nimissä en tietenkään tarvitse enää yhtään huivia, mutta olen kokeillut tätä huivia monen monituista kertaa Stockmannilla, se tuntuu ja näyttää aivan ihanalta.

Mitä syysostoksia sinä olet tehnyt?


p.s. no joo, on toinenkin motkotus Duon ja muidenkin saappaista/kengistä. Miksi aika arvokkaissakin saappaissa/kengissä on usein kovat ja sileät=liukkaat korkolaput, jotka täytyy heti vaihtaa. 10-20 EUR lisäinvestointi heti kättelyssä.

I did quite a lot of shopping for autumn in mind in New York, but have now bought few key pieces for fall online.

Graphite grey melange dress with 3/4 sleeves is from Boden. Material is of high quality 98% wool 2% elastane Italian twill. I would like the dress even more with full lenght sleeves, but believe I will use it a lot this winter.

Boden has petite and plus sizes, most dresses, skirts and trousers are available also in long sizes. There are almost always10-15% discount codes to be found for Boden in discount code sites.

I bought good quality boots from Duo last winter. I have wanted to find lace up boots and was delighted when I saw Ashburn boots on Duo's site. I have wide calf and it's often difficult to find long boots with wide calves. Duo has extra narrow and extra wide boots, sizes are up to 43 in most styles.
The only negative thing I have to say is that pricing is cheaper in pounds, when you select delivery to countries with euro currency, prices are abt. 10% more expensive. It irritated me, but decided still to buy the boots as they will be an investment for many winters to come. International delivery is free at the moment.

 I am still considerintg to buy a cashmere scarf from Finnish Balmuir either in dark grey or sand tone. Of course I don't need any scarves as I own quite many, but I have tried this one on several times and it looks and feels fantastic. First I will check the scarves in Paris next weekend and make my decision after that.

What have you bought for this autumn?

9 kommenttia :

  1. Mä olen siis jo jonkin aikaa etsinyt just tollaista mustaa mekkoa joka sulla oli tossa kollaasissa! Siihen kun yhistää jonkun värikkään vyön, niin kyllä kelpaa. :) Täytyy katsoa Bodenin verkkokauppa tarkasti läpi.

    Syksyostoksia on täälläkin tehty, ruskeat nahkasaappaat niistä ehkä tärkeimmät. Niistä on juuri tänään tullut postaus blogiini: http://meanwhileinlongfield.wordpress.com/2011/09/13/puss-in-boots/.

    VastaaPoista
  2. Mekko löytyy mustanakin, tällä kertaa päätin kuitenkin ottaa jotain "värikkäämpää"=harmaata :-)

    Mekko ei edes kaipaa vyötä, siinä kun on kaitale "käsitikattuna" vyötärölle.

    VastaaPoista
  3. Kiitos tuosta saapaskauppavinkistä! Olen ihan tuskastunut, kun en ole löytänyt syyssaappaita! Ihania malleja löytyy, mutta eurooppalaisen minipohkeille...

    Käyn ehdottomasti tsekkaamassa tuon kaupan, kiitos vinkistä!!

    Mekko on muuten hieno, tosi kauniit rypytykset tuossa kaula-aukossa.

    VastaaPoista
  4. Aivan ihastuttavat nyörisaappaat! Nuo ottaisin heti kättelyssä. Etsin jotain tuontapaisia monta vuotta. Nyt niitä sitten olisi, kun minulla on jo hyvät pitkävartiset. Kun nyörisaappaat kuitenkin oli "pakko" saada, päädyin hiljattain hankkimaan lyhytvartiset nyörikengät. Olen samaa mieltä kanssasi noista korkolapuista. Vaikka kuinka laadukkaat saappaat ostaisi, niin aina ensimmäiseksi ne on vietävä suutariin. Ärsyttää!

    VastaaPoista
  5. Loppukesä ja alkusyksy on ollut kiireinen, ruokatunnillakin ehtii just ja just syömään, ei siis ostoksille. Töiden jälkeen lähden mieluummin ulkoiluttamaan koiraa kuin kaupungille. Eilinen Stockan -10% -päiväkin meni huomaamatta. No, sain kuitenkin ostetuksi mustan nahkajakun. Rento ja asiallinen yhtä aikaa.

    Pitkäraajaisen ostokset nettikaupasta on aina hasardihommaa. Hihat ja lahkeet loppuvat kesken :)

    VastaaPoista
  6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  7. Nettikaupasta ostaminen on aina vähän hasardihommaa. Bodenilla on kuitenkin hyvät mittataulukot, joissa on vaatteista hyvät mitat; mm. hihojen ja lahkeiden pituudet (housuissa on saatavissa kaksi pituutta). Tarkistelen mittanauhan kanssa mittoja ennen tilaamista.

    Housuja en kuitenkaan koskaan osta netistä, hyvin istuvien housujen löytäminen kaupastakin on jo haastavaa.

    VastaaPoista
  8. Balmuirin huivi on ihana! Mulla on se päällä "kesät talvet". Stockan shop-in-shop on jo auki ja nythän syyskuun kantistarjouksena on ihanat pellavalakanat.

    Hyvää Pariisin reissua! Tuoreimmat vinkit sitten reissun jälkeen, meillä on tasan 2 kk vielä lähtöön.

    VastaaPoista
  9. Pariisissa ei ollut parempia huiveja (tosin yhden ostin...), olin laittanut toivoni myös erääseen kangastoimittajaan, jolla on valikoimasa myös huiveja, mutta heillä ei enää olekaan cashmerehuiveja...

    Täytynee (oih mikä velvollisuus...) siis lokakuun puolella investoida tuohon Balmuirin huiviin ja myös pesettää pari vuotta sitten työnantajlta saatu (miltei yhtä ihana) luonnonvalkoinen cashmerehuivi.

    Pellavalakanat olisivat ihanat, mutta toistaiseksi tyydyn ihna hyviksi osoittautuneisiin H&M:n pellavalakanoihin, voisin myös katsastaa pellavakangasvalikoimat ja ompeluttaa pussilakanat.

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.