December 16th; my present for myself




Muistatteko ostoslistani? Listalla oli Mariian hopeinen siipiriipus, jonka kävin ostamassa itselleni etukäteiseksi joululahjaksi...

Samalla listalla olleen Stylis't guide to New York-kirjan tilasin Amazonista. Paketti tuli eilen, mutta odottamani kirjan sijaan sisälsi jonkun minulle tuntemattoman 60-luvun brittipoliitikon elämänkerran... Sähköpostiini palutuksesta/vaihdosta ei ainakaan vielä ole vastattu. Onneksi kirja oli itselle, ei joululahjaksi...

Do you remember my shopping list? I had Mariia's sterling silver wing pendant on the lis. I bought it to myself as a pre Christmas gift and love it.

I ordered from the same list Stylist's guide to New York book from Amazon. The parcel arrived yesterday, but instead of the awaited book it containded memoirs of an unknown (at least to me) British 60's politician. I have emailed the sender, but at least this far haven't received any info on return/exchange. Fortunately the book wasn't a Christmas gift.

4 kommenttia :

  1. Kauniin herkkä siipi!

    Parasta on itse ostetut lahjat, eipä saaja valita... ;)

    VastaaPoista
  2. Kaunis siipi-koru! Voi kuinka kurjaa tuon kirjan osalta...itse tilasin sen suoraan Amazonista, en siis yksityiseltä myyjältä, ja se tuli minulle nopeasti ja vaivattomasti. Luin kirjan pari päivää sitten ja merkitsin kaikki hyvät paikat ylös.

    VastaaPoista
  3. Kaunis korun. Kannatan tällaista itsensä lahjomista lämpimästi!

    Amazon toimii mielestäni erinomaisesti ja uskon, että saat kirjan vaihdettua. Olen huomannut, että tällaisissa tilanteissa asiat saa reilaan nopeammin ja tehokkaammin soittamalla asiakaspalveluun kuin sähköpostilla. Kuulostaapa hyvältä kirjalta. Pitäisiköhän hankkia.

    VastaaPoista
  4. Olen tilannut Amazonilta suoraan ja yksityis-myyjilta Amazonin kautta aiemmin lukemattomia kertoja ja aina aiemmin on toiminut hyvin. Katsotaan miten vaihdon kanssa menee.

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.