Restaurant review; Good Life Coffee, Helsinki


Pari viikkoa sitten huomasin Hakaniemen hallin Lentävän Lehmän juustotiskillä pienen mainoksen kalliolaisesta kahvila Good Life Coffeesta. Päättelin, että jos lempijuustokauppiaani (aivan kuin kävisin monessakin juustoihin erikoistuneessa kaupassa) piti kahvilaa mainostamisen arvoisena, kahvin täytyisi olla hyvää!

Few weeks ago I noted a little ad of a nearby café Good Life Coffee on Hakaniemi food hall cheese counter. If our favorite cheese vendor liked the place, they must have good coffee!


Kahvila oli Kalliossa entisen sarjakuvakaupan tiloissa Kolmannnella Linjalla.

We reccalled there had been previosly a comics shop in the same Kallio location on Kolmas Linja.


Tiskin takana hääri Vuoden Barista vm. 2011, joka tekikin meille maittavat latet, kummallekin tuli omanlaisensa maitovaahtokoristeet.

En ole erityinen kahviasiantuntija, enkä varmaankaan kahvin takia tekisi pyhiinvaellusta tänne, mutta kun olen Kalliossa päin liikkeellä ja jos mieleni tekee kahvia, käyn täällä varmaan uudelleenkin.


The Barista was barista of the year 2011, he brewed us very good latte with individual milk foam decorations.

I am not a coffee specialist and would't especially travel here for a cup of java, but if I am nearby,  craving for coffee, I would come back.


Kahvila oli myös brändännyt itsensä; myynnissä oli kahvin ja kahvitarvikkeiden lisäksi myös kahvilan omalla logolla varustettuja mukeja. Mukavan näköisiä, mutta kaapissamme on jo dinereista ostettuja mukeja New Yorkista ja Miamista eikä uusille mukeille ole tilaa.

The café had branded itself; besides coffee beans and coffee making utensils they also sold Good Life Coffee mugs. They looked quite nice, but we already have diner mugs from New York & Miami and there isn't room for more mugs.

2 kommenttia :

 1. Tänne pitäisi ehdottomasti päästä. Kun kävimme viikonloppuretkellä vuorilla pakkasimme oman kahvinkeittimen ja myllyn mukaan... Mies on hemmotellut mut kahvin suhteen ihan piloille.

  Mutta onpas kauniit kuviot! Ja leivonnainenkin näytti oikein hyvältä. Ja noista tuotteista: sopivat tekstinsä puolesta minne vain. Heti ei ymmärrä yhdistää vain yhteen tiettyyn kahvilaan.

  Pistän paikan korvan taakse jos joskus vielä Helsinkiin pääsen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan oikein; miksi lomailla huonommissa olosuhteissa kuin kotona... Kahvi mukaan lukien.

   Mukit olivat aika kivat ja sopisivat moneen kotiin.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.