Viikon parhaat / This week


  


 
Ompelijalla teossa oleva hame ei ehdi valmistua tällä viikolla, joten Indiedays awards-juhlan asu meni uuteen harkintaan. Luultavasti vetäisen päälle mustan luottomekon. Kaulakoru sentään on uusi. Kävin kälyni Mariian liikkeessä katsastamassa sopivia koruja lainaan. Ihania vaihtoehtoja oli paljon, mutta Mariia muokkasi hieman erästä hopea-laavakivikoruaan minua varten!
 
There is a blog award gala tomorrow and I have been planning my outfit. I will wear my trusted LBD and jewellery made by my sister in law Mariia. There were lots of lovely options, but we edded up with a lava stone & sterling Silver necklace that Mariia will modify a bit.
 
 

Pakkaskelien myötä siirryin saapaskauteen, ainakin pariksi päiväksi. Nythän on lauhtuvaa taas luvassa. Uusissa perussaappaissa ei ole varsinaisesti mitään muuta ihmeellistä kuin istuvuus. Laihtumisen myötä myös pohkeet ovat kaventuneet ja saappaitakin tuntuu löytyvät paremmin. Jopa ranteet tuntuvat hieman kavenneen, vaikka ne eivät koskaan ole varsinaisen makkaraiset olleetkaan. Kellon rannekkeesta voisi poistattaa yhden palan.

I have worn my new boots for few days now when it has been chilly.
 
 
 
 

 
Uudenmaankadulla oli markkinointimielessä pari viikkoa ilmainen God Morgonin pop up-mehubaari, josta kävin hakemassa mehupohjaiset aamusmoothiet useamman kerran tällä viikolla töihin mennessä. Ei mehuissa mitään rajoituksia ollut, mutta ehkä ei ollut tarkoitus, että sama henkilö käy monta kertaa. Viimeisenä aamuna mietinkin jo naamioitumista  juomaa hakiessani. Pipo, eri lasit ja toisen värinen takki taisivat käydä valepuvusta.
 
Innostuin itsekin tänään tekemään kotona aamusmoothieta omena-porkkanamehusta, porkkanasta, banaanista, inkivääristä ja passionhedelmästä.
 
Erilaisia maistatuksia onkin ollut kaupungilla taajaan viime aikoina. Viikonloppuisin etenkin Espalla on miltei aina jotain jaossa. Tällä viikolla olen maistellut kadulla saamiani "terveellisiä aamiaiskeksejä" (eivät ne tosin kovin terveelliseltä vaikuta, kun katsoo sisältöä ja kalorimäärää...) ja jotain mehun ja virvoitusjuoman sekoitusta.
 
There was a free pop up marketing juice bar in the same block as my office. I picked up juice based smoothie every morning. Now it's already closed, so I made my own  this morning of apple carrot juice, carrot, banana, ginger and passion fruit.
 
 


Eilen kävin myös kampaajalla. Eddie laittoi vaaleita ja tummempia raitoja sekä vähän sävyä hiuspohjaan. 
 
I went to my hairdresser last night. I had high and low lights and new cut.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.