Juhlaan valmistautumista / Getting ready for a gala
Huomenta! Olen kohta suuntaamassa Indiedaysin blogaajapäivään ja illalla on edessä Indiedaysin palkintogaala.
 
Minulla on espanjalaiselta työkontaktilta saamastani kankaasta hame teossa ompelijalla, mutta se ei ehtinytkään valmistua tällä viikolla. Oma vikani kyllä, mitäs vein sen myöhäisessä vaiheessa...

Kävin kaupoissa hieman kiertelemässä, mutta tulin siihen tulokseen, ettei kannata tehdä paniikkiostoksia, joita ei tule tämän tilaisuuden jälkeen käytettyä ehkä koskaan. Luottomekkoni saa siis kelvata. Sille pariksi musta clutch, korkkarit ja Mariialta lainaamani käsityönä tehty laavakivi-hopeakoru.
 
Arkimeikkini on melko neutraali, juhlaan meikkaan silmät tummemmalla, mutta huulet saavat olla vaaleahkot. Kovin voimakkaan värisissä tai kirkkaissa huulipunissa en kokeiluista huolimatta ole tuntenut oloani kotoisaksi. Ripsiin normaalin ripsivärin lisäksi hieman Lumenen hopeahippusia sisältävää top coat mascaraa* ripsen tyviin antamaan vähän extrasäihkettä.

Tuoksu kuuluu minulla aina juhlaan. Donna Karanin DKNY-tuoksu on ollut jo toistakymmentä vuotta yksi suosikeistani ja se tuo monia hauskoja juhlamuistoja mieleen. Sitä taidan suihkauttaa ylleni tänäänkin.

 
Kiva taas nähdä tuttuja bloggaajia ja toivottavasti myös tutustua kasvokkain myös niihinkin, jotka tähän mennessä tuntee vain blogin kautta! Moikatkaa, jos tunnistatte!


*Tuote saatu testattavaksi blogin kautta.


 
 There is a blog award gala tonight and I am planning what to wear and how to accessorize.


6 kommenttia :

 1. Aina ennen juhlia tulee sellainen ostopaniikki, että tarvitsen uuden mekon. Ihan hölmöä, yleensä tuo uusi mekko jää sitten kaappiin roikkumaan. Vanhat klassikot toimii asusteita vaihtamalla.

  Kivaa iltaa toivottelee Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pariin klassikkoon kannattaa satsata mieluummin kuin useampaan trendivaatteeseen, niillä pärjää monissa ja monenlaisissa tilaisuuksissa.

   Poista
 2. Hauskaa iltaa ja kiitos seurasta tänään Sipulin Bloggers' Inspiration Dayssa :)

  VastaaPoista
 3. Mulla oli muuten tuosta samaa glitteriä eilen ripsissä, mitä sulla on tuossa kuvassa ;)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.