Indiedays-lauantai / A blogger day & night

Indiedaysin bloggaripäivä oli eilen Sipulin talvipuutarhassa, osallistuin Marjon kanssa. Tein cocktailin, stailasin makuuhuoneen ja kävin kuuntelemassa luentoa valokuvien käsittelystä. Parasta antia oli kuitenkin muiden bloggareiden tapaaminen.
 
Nuo macaronsit ovat näkyneet kymmenissä blogeissa tänään, niin täälläkin...
 
 
 There was a blogger day in Helsinki yesterday. I went there with my friend Marjo. I made a cocktail, styled a bedroom and took part in few workshops. The best part was to meet blogger "colleagues".
 
 

 
Menimme Marjon kanssa vielä kahvila Kokkoon kahville ja juttelemaan.
 
Afterwards I wen to Café Kokko with Marjo for a latte and chat.
 

  
  
 
 

 
Illalla suunnattiin vielä Siipan kanssa Indedays awards-tilaisuuteen. Yllä siis luottomekko,jolla on menty erilaisia tilaisuuksia juhlista hautajaisiin. Kaulassa oli Mariian lainaama uniikki laavakivi-hopeakoru.
 
Varsinainen palkintojenjako meni hieman ohi jutellessamme pitkään Balmuirin Heidin ja Juhan kanssa. Heidin olen tavannut työasioissa aiemminkin.

Monien tuttujen bloggareidenkin kanssa tuli juteltua, hauskaa loppuiltaa vietimme Tuiren ja hänen miehensä kanssa, jatkoimme heidän kanssa vielä Helsingin yöhönkin.

Siippakin viihtyi hyvin, hänestä oli hauska seurata tilaisuutta ikään kuin hieman sivusta kun kaikki oli tyttömäisen kimaltavaa, naiset olivat parhaimmissaan ja mukaan otetut miehet olivat vähän sivuosassa. Juttuseuraa löytyi kuitenkin mukavasti muista miehistä.

Kamera oli mukana, mutta suurin osa iltakuvista oli villin värisiä ja pimeitä. Yökerhovaloja ei ole suunniteltu kuvaamiseen.

Oli myös mukava huomata, että meitä jo hieman "aikuisempia" bloggaajiakin oli enemmän kuin ennen.
 
On Saturday night I and Husband headed to Indiedays awards. I wore my trusted LBD and unique lava stone & sterling Silver necklace made by my sister in law Mariia.I missed most of the actual awards as we discussed with Heidi & Juha from Finnish luxury brand Balmuir.

We also mingled with many bloggers and spent the rest of the night with Tuire and her partner.

4 kommenttia :

 1. Oli tosi mukava nähdä! Hyvä seura on näitten blogipäivien parasta antia ;)

  Illan ohjelmanumero meni multakin hieman ohi, kun oli niin mukavat juttuhetket käynnissä. Kiva, että sulla on kuvia täällä kuitenkin.

  VastaaPoista
 2. On ollut hauska katsella kuvia tänä vuonna, kun todellakin aikuisempiakin bloggaajia on jo aika monta mukana! Itse en tulevan jalkaleikkauksen takia mukaan uskaltautunut, mutta keväällä sitten!
  Ja aina kaikkien tällaisten päivien suurin anti on muiden bloggaajien tapaaminen;)

  VastaaPoista
 3. Kivat kuvat meistä. :) Oli tosi hauskaa viettää iltaa yhdessä! Kiva, että miehetkin viihtyivät hyvin keskenään.
  Gaala oli hieno ja ilta kaikin puolin onnistunut.

  VastaaPoista
 4. Aivan upeita kuvia olet illasta ottanut. Nuo Macaronit suoraan sanottuna niin herkullisena nenun edessä, että ihan voisin tuosta nappaista. :)

  Pirteää alkanutta viikkoa Sinulle. :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.