VitamiinikoneSain Vermanilta kutsun testata netissä toimivaa vitamiinikonetta, joka auttaa valitsemaan vitamiiniviidakosta juuri itselle sopivimman vitamiinivalmisteen Minisun-tuoteperheen valikoimasta.
 
Syksyn vitamiinihankinnat olivat olleetkin mielessä lehtien varistessa puista ja päivänvalon huvetessa, joten lähdin mielelläni mukaan.

Syön monipuolisesti, mutta etenkään D-vitamiinia en näin syksyn ja talven lyhyinä päivinä saa riittävästi. Vitamiinilisä on varmasti paikallaan jotta jaksan tarpoa talven läpi.

Vitamiinikone kysyi ikääni, sukupuoltani, ruokailutottumuksiani jne. ja suositteli minulle päivittäiseen käyttöön vastausteni perusteella; 
 
Minisun Kalsium +D; luuston hyvinvointiin.

Minisun D-vitamiini;  valmiste riittävän D-vitamiinitason ylläpitämiseen.
 
Minisun Multivitamin Daily; päivittäisannos vitamiineja ja hivenaineita oikeassa suhteessa. 

Syöttekö te vitamiineja ja millä perusteella valitsette ne?Vitamiinit saatu testiin blogin kautta.
 
 
I am currently testing vitamins. Especially vitamin D supplement is necessary in Finland in winter as hours of daylight are very limited and we don't natuarlly get enought vitamin D.
 

2 kommenttia :

  1. Parin aika ankean syksyn jäljeen on kyllä lisävitamiinit kovassa käytössä D-vitamiini, B-vitamiini (jonka väitetään auttavan myös kaamosmasennukseen) ja kromia. Lähes päivittäin menee myös vihersmoothieta. Huomattavaa apua on ollut ainakin itselläni. Ei enää ankeita kellon torkuttamis aamuja ja vire tuntuu pysyvän kohtuu hyvänä koko päivän :) Iloista viikon jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen nyt syönyt vitamiinisatsia tavanomaisen monipuolisen ruokavalion lisänä ja tuntuu, että olo ei ole niin tahmea kuin aiemmin kaamosaikaan.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.