Viikonlopun hetkiä * Weekend moments

 


 
Olipa ihanan keväinen viikonloppu! Avoimilla aukioilla ei vielä ollut kovin lämmintä, mutta suojaisissa paikoissa säteet jo vähän lämmittivät. Aurinko paistoi täydeltä terältä ja taivas oli huikean sininen.
 
What a spring weekend! We have had an early spring this year (or almost no winter at all). Still, it's been quite grey and cloudy, but now sky was blue and sun was shining.
 
 
 
 
Ostin perjantaina minikoristeanannaksia, mutta onnistuin katkaisemaan yhdestä varren jo kotimatkalla. Virittelin sen matalaan maljakkoon. Parin viikon takaiset Afrikan liljatkin kukkivat vielä, pitkäikäisimmät leikkokukat ikinä (kiitos Heidi kun tunnistit kukat).
 
I bought miniature pineapples, but managed to break a stem on the way home. So I placed it in a shallow vase.
 
 
 
Lauantaiaamuna ripottelin latteen strösseliä. Kun on aikuinen niin voi... maistui miltäpä muulta kuin ripaukselta sokeria.
 
On Saturday morning I decorated my coffee with funfetti, just for the fun's sake.




 
Lauantaina oli neljä ruokarekkaa parkkeerattuna Lauttasaaressa, esimakua ensi viikonlopun Streats Helsinki-katuruokatapahtumasta Torikortteleissa. Vilahdimme tapahtumasta kuvatussa uutispätkässäkin Ylellä.
 
On Saturday we attended a food truck event nearby our home. There is a big street food event in Helsinki market square and the surrounding streets with over 60 vendors. This smaller event  was sort of first taste of it.
 




 
Ruokaa jonotellessa kuvasin ruokailijoiden koiria. Alimman kuvan mustavalkoinen koiruus oli aika hössöttäjä, mutta kun isäntäväki söi currywurstia, keskittyminen oli herpaantumatonta.
 
While we qued for food, I snapped photos of dogs.
 
 


 
 
Sunnuntain iltapäiväkävelyllä pysähdyimme Krunikan uudehkoon saksalaiskahvilaan Cafe DaJaan. Juttelimme pitkään toisen omistajan kanssa, joka oli edellisenä päivänä myynyt Lauttasaaren katuruokatapahtumassa curry wurstia. Söimme kodikkaassa kahvilassa herkulliset kakkupalat ja ostimme mukaan 5 litraa omenamehua.

Miten teidän viikonloppunne sujuui?
 
 
On Sunday we took a long walk in downtown and stopped for coffee & cake at a newish German  Cafe DaJa in Kruununhaka. We also bought 5 liters of awesome apple juice.

How was your weekend?



6 kommenttia :

  1. Ihania koiruuksia olet löytänyt. Luulenpa ettei omani olisi voinut olla tuollaisessa tapahtumassa sekoamatta täydellisesti ::)

    Viikonloppuun kuului ulkoilua ihanassa säässä, Talvipuutarhan orkideat ja hyvän ystävän tapaaminen piiitkästä piiitkästä aikaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koiruudet olivatkin aika tohkeissaan, kun oli muita koiria, paljon ihmisiä ja ihania ruokatuoksuja...

      Viikonlopun sää oli kyllä ihana, vähän vilpoisa kyllä, mutta auringon kilo oli ihmisen ilo!

      Poista
  2. Ah Helsinki, ah Laru ja ah herkut ja tietenkin suloiset koirulit ja sinä myös. Täällä ollaan kiitos sinun 5:2 ja yllättävän hyvin mennyt nämä 2 päivät, tänään vetelee viimeisiään tällä viikolla. Ja oh painoa tippunut 3kg. No on mistä tiputtaa, mutta tämä tuntuu hyvälle ja siitä on kiittäminen Sinua. <3

    Alan olla jo innoissani ja mahtuipa kroppakin anopin antamaan juhlamekkoon, mikä oli iso ylläri.

    Aurinkoista viikkoa Lumo, enää viikko niin nähdään. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loistavaa, kyllä se toimii!

      Ensi viikolla nähdään!

      Poista
  3. Ooi ihana blogi ja kauniita kuvia! Jään kyllä seurailemaan jatkossakin.. Jos haluat niin käy kurkkaamassa omaa blogiani, puuhiani saa alkaa seuraamaan ja kommentit piristävät. www.amandanunelmia.blogspot.fi :) Ihanaa viikonloppua ♥

    VastaaPoista
  4. Afrikantähdikki kestää kuukauden, ne ohan uskomattomia. Tosi hauskoja nuo mininananakset. Tänään tuo ihana viikonloppu tuntuu jo kaukaiselta muistolta kun niin kylmä tuuli vihmoo että tuntuu takatalvelta. Hyvät viikonloput vihmasta huolimatta :)

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.