Hong Kongia laidasta laitaan | Wide variety of Hong Kong

 
 
 
Mikä upea matka ja vielä kaksi päivää jäljelläkin! Hong Kongissa ja tunnin laivamatkan päässä Macaossa on syöty hyvin laidasta laitaan, käyty laukkakisoissa valtavan kokoisella laukkaradalla, juotu hassuja cappuccinoja, kierrelty todella laajasti loistavan julkisen liikenteen ansiosta , hämmästelty niin uskomatonta luksusta kuin pohjatonta köyhyyttäkin. 
 
 
 
Amazing Hong Kong has taken our hearts again
 
 
 
 
 
 

10 kommenttia :

 1. Minä aina ihmettelen tuota ihmismäärää!
  Upeita kuvia. Oikein ihanaa loppulomaakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurkaupungeissa hämmästyttää kuinka joillain kaduilla ei ole kirjaimellisesti ketään ja kulman takana velloo ohi tuhansia ihmisiä minuutissa. Pari kertaa jäimme suorastaan ihmismassan puristuksiin ylikulkukäytävillä, joita risteilee kaupungin katujen yllä.

   Poista
 2. Voi ei!!! Mun silkkitilaus jäi tekemättä!!! Ihanaa loppumatkaa ja hauskaa vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Muistin itsekin vasta viimeisenä päivänä. Kävelimme Hollywood streetillä monta kertaa, mutta en edes nähnyt liikettä?

   Poista
 3. Huikeita kuvia, on teillä ollut mieletön reissu. Toivottavasti pääsen joskus käymään Honkkareihin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan mahtava matka: Olemme olleet kaupungissa viisi vuotta sitten mennen tullen Australian matkan aluksi ja lopuksi. Nyt oli hyvä hetki palata, kun lentoliput ja hotelli olivat niin edulliset.

   Poista
 4. Oi mitä kuvia - kyllä matkakuume nousee! Tuolla päin maailmaa en ole reissannutkaan vaikka monesti on ollut lähellä. Ehkä joskus...
  Oikein hyvää toukokuuta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aasiassa on monta mielenkiintoista paikkaa. Hong Kong on "Aasiaa aloittelijoille" veljeni sanoin, sillä siellä on paljon modernia länsimaista ja runsaasti Idän eksotiikkaa vierekkäin.

   Poista
 5. Upea, värikäs, elävä Hong Kong! Tuo julisteseinä on melkein taidetta ja vaaleanpunainen Albert <3
  Ihania kuvia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Julisteseinä oli Macaossa kadulla, jossa oli muutakin katutaidetta. Vaaleanpunainen Albert puolestaan oli pienellä kujalla koruliikkeen ulkoseinässä.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.