Minilomalla | A mini break

Vietän lyhyitä minilomia nyt useamman kerran kevään ja alkukesän aikana.Talvilomani on perinteisesti jäänyt huhti-toukokuulle, tällä kertaa pidän sen pätkissä viikonloppujen yhteydessä. Ensimmäinen lomapätkä on nyt; eilen ja tänään. Tälle viikolle jäikin vain kaksi työpäivää Vapun jälkeen.


Time for a minibreak: I still haven't had my winter holidays and soon summer vacations are coming up already. So this week I'll have Thursday and Friday off.


puuro, aamiainen

kahvi, cafe esplanad, kahvilaSiivoilun ja järjestämisen lisäksi olen  jo ehtinyt lukea, syödä aamiaista rauhassa, ulkoilla, lorvailla kahvilassa. Ihan ensimmäinen kerta terassilla tänä vuonna. Auringossa oli kiva istuskella paistattelemassa ja katsella ohikulkevia ihmisiä. Tänään ajattelin taas leikkiä turistia kotikaupungissa sekä kokkailla ja huomenna käydä Tampereella bloggaajakavereiden kanssa... Eilen ryntäsin liikkeelle jo aamusta, kävelin pitkään kaupungilla (jalka alkaa viimein olla aika hyvässä kunnossa) ja siivosinkin, joka nyt ei ehkä ole sitä innostavinta lomapuuhaa.

Besides cleaning and arranging I have already taken time to read, eat breakfast lingering over newspaper, taken a long walk, sit in a cafe, play tourist in my own home town...hattu, gina tricot


Jotta lomapäivät eivät menisi vain suorittaessa, lepoakin tarvitaan. Tämä Polhemin pressissä viime viikolla otettu kuva (hattu Gina Tricot) todistaakin, että väsähtäneen näköinen bloggaajanne taitaa tosiaan olla loman tarpeessa. Lisäsin siis lomapäivien to do-listalle lisää unta -ehkä jopa nokoset iltapäivällä -ja kampaajakäynnin! Leikkauksen päivitys ja värin raikastus olikin ohjelmassa heti eilen aamulla.


Mukavaa loppuviikkoa!


I definitely seem to need more sleep, haircut and refreshing of color I already had yesteday.

14 kommenttia :

 1. Ihania tuollaiset minilomat ♥ Jokaiselle tekisi hyvää saada viettää niitä aina silloin tällöin. Sinulla tuntuu vielä olevan taito viettää minilomat tosi järkevästi. Huomenna nähdään ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen paahtanut koko talven pitkää päivää. Kaksi ylityöpäivää olen pitänyt maaliskuussa, mutta nyt alkoi olla aika puhti pois vaikka pääsiäisenä ja vappuna olikin vapaita. Ihanaa saada vähän rentoilla.

   Huomenna nähdään <3

   Poista
 2. Minilomat kartuttavat yllättävän paljon voimavaroja.
  Ihanaa lomaa Lumo ❤️

  VastaaPoista
 3. Minilomat ovat vaan parasta! Ihana staffi sinulla eka kuvassa?

  Huomenna nähdään ja saattaapi olla, että näette Hansin kanssa :)

  VastaaPoista
 4. Oi, olisi ihana nähdä Hans!

  Staffi köllötteli näyteikkunassa auringosta nauttien, pakkohan siitä oli napata kuva.

  VastaaPoista
 5. Päiväunet tekevät niin hyvää - suosittelen, jos vain on siihen mahdollisuus! Leppoisaa pikkulomaa!

  VastaaPoista
 6. Minilomat ovat ihania - ja voi kun niitä voisikin ripotella ympäri vuoden arkeen virtaa antamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Virtaa tässä tarvitaankin, talvi on ollut aika pitkä. Näköpiirissä häämöttävät onneksi vielä pitämättömät kolme talvilomapäivää ja kesälomakin vielä.

   Poista
 7. Lomasi kuulostaa mukavalta. Joskus Suomessa ollessa piti loma ottaa useammassa osassa ja itse asiassa se oli kyllä aika kivaa. Varsinkin jos pääsi reissaamaan niin, että ei ollut paras turistiaika enää. Nyt on lomat jäänyt kyllä pitämättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mies aloitti juuri yhden projektin, joten lomailemaan emme nyt pääse, mutta ehkä heinäkuussa pääsemme johonkin reissuunkin.

   Poista
 8. Voi ihanata ihanata, välillä olla on/off, vähän kateellinen, vaikka kevät on uuden syntymistä, on se kuitenkin välillä raskasta ja hyvää vetää silloin hiukan happea ja hengähtää. Mukavaa Tampere päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kadehdin helmikuussa aina "normaaliaikaan" talvilomailevia, mutta nyt on ihana ottaa vähän vapaata ja rentoutua.

   Poista
 9. Olipa mukava tavata lauantaina! Toivottavasti viikonloppu oli voimaannuttava ja toukokuu täynnä positiivista energiaa!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.