Mäntylinnan huoneistomajoitus, Mänttä | Pine castle accommodation

Viime viikolla vierailimme Marjon kanssa Mäntän kuvataideviikkojen avajaisissa. 

Yleensä matkoilla olen asunut hotelleissa, mutta tällä reissulla saimme käyttää 
Marjon ystävän Minnan omistamaa asuntoa aivan Mäntän Klubin tuntumassa. Minna myös vuokraa asuntoa lyhempiin ja pidempiin majoituksiin, asunnon löytää Facebookista nimellä Mäntylinnan huoneistomajoitus.






























Asunto on vuosi sitten remontoitu 67m2 kaksio vuonna -51 valmistuneessa talossa. Pidän 50-luvun alun talojen tunnelmasta, asunhan  itsekin sellaisessa. 

Auton saimme kätevästi suoraan pihaan. Hyvin varustellun asunnon keittiössä on liesi, uuni, jääkaappi, pakastin, mikroaaltouuni, astianpesukone, kahvin- ja vedenkeitin, leivänpaahdin, keittiöstä löytyy myös syöttötuoli lasten kanssa matkustaville. Asunnossa on myös televisio, radio, hiustenkuivaja, silitysrauta ja -lauta. Kylpyhuoneesta löytyy sekä kylpyamme että suihku, kylpyyn ei ohjelmaltamme kuitenkaan jäänyt aikaa. Vuodevaatteet ja pyyhkeet tulevat myös talon puolesta. Kylpyankat kuuluvat myös asunnon varustukseen.

Remontti on ja sisustus on toteutettu tyylillä, eikö näytäkin viihtyisältä? Suurin osa huonekaluista on kirpputoreilta Tori.fi -löytöjä, sohva ja Emma-tuoli on verhoiltu uudelleen paikallisessa verhoomossa. Pikkuesineet ovat pääosin Minnan omista kaapeista.

Makuuhuoneessa oli parisänky. Marjo ja Marjon sisustuskoira Minnie nukkuivat makuuhuoneessa, minä nukuin olohuoneen mukavassa vuodesohvassa. Lemmikit ovat siis tervetulleita.


  • Jos matkaat Mänttään päin, tässä on oiva vaihtoehto hotellille. Varauksen voi tehdä soittamalla Minnalle 0449943600


 
 
Mäntän kuvataideviikkojen keskukseen Pekiloon kävelee Mäntylinnasta viidessä minuutissa. Jollei aamiaista halua valmistaa itse, sen voi nauttia myös viereisellä Mäntän Klubilla erikoishintaan 10€


I visited Mänttä art weeks with my friend Marjo last weekend. Her friend  Minna let us use her apartment in Mänttä. Duplex was stylishly renovated a year ago and furnished with a nod to 50's when the building was built. Minna has collected furniture and decoration from online vintage shops, flea markets and from her own collections.

She also has this aparyment available for rent for short and long periods. You can find  Pinecastle apartment on Facebook, apartment can be booked  directly form owner +358449943600/Minna

Mäntylinnan Huoneistomajoitus, Postikatu 13 D 20, Mänttä

13 kommenttia :

  1. Mäntylinnan huoneistomajoitus on ihan nappi valinta. Kodikas ja hyvien yhteyksien päässä kaikesta. Vintage/retro hengessä kauniisti sisustettu majoitusvaihtoehto perheelle, pariskunnilla tai yksinkin matkustavalle. Plussaa siitä, että karvakaveri saa majoittua saman katon alle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Karvakaverilla olikin tärkeä homma majoitustarkastajana. Hän toimi myös taidekriitikkona lähipuiston taideteoksia tutkiessaan <3

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Kiitos Tuuli kivasta postauksesta ja upeista kuvista! Mäntylinnan huoneistomajoituksen sisustus "elää" ja täydentyy koko ajan. Tervetuloa ensi kesänä uudelleen!

    VastaaPoista
  4. Wau, upeita kuvia ja ihana paikka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä asunnossa yksityiskohtiin oli panostettu, todella kiva vaihtoehto perinteisille hotelleille

      Poista
  5. Tuo majapaikka on aivan täydellinen. Ihanasti yhdistelty kaikkea kaunista <3
    Mukavaa sunnuntai-iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minnalla on selvästi hyvä maku sisustuksen suhteen!

      Poista
  6. Mielenkiintoinen paikka! Ja olipas aika hauska majapaikka. Ja mikä sisustuskoira. Tuon asunnon sisustuksesta tulee hyvälle tuulelle, oivalluksia ja ajatuksia herättävä paikka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sisustuskoira tutki ja hyväksyi retkueemme majapaikan touhukkaalla metodillaan! Asunnossa oli paljon hauskoja yksityiskohtia tutkittavaksi.

      Poista
  7. Onpa viehättävä paikka! Niin kivasti sisustettu ja maulla. Niinkuin sanot loistava vaihtoehto hotellille. Ja niin paljon kodikkaampi.
    Kiitos kivasta esittelystä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Asunto oli kodikas ja tyylikäs samaan aikaan. Keittiökin on hyvin varustettu, asioita olisi olut isommallekin joukolle.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.