Back to healthy eating


In january it's time to go back to healhy eating. My weekend favourite is smoothie with home made muesli.

My smoothies are mixs of natural yoghurt, juice, banana and other fruits or berries, few runs in mixer and the breakfas is ready. This time I used fred squeezed mandarine juice and persimon and garnished my breakfast with beautiful, healthy and deliciously crunchy pomegranate seeds.

Juhlapyhät ovat ohi, on aika siirtyä terveellisempään ruokavalioon. Viikonloppusuosikkejani ovat smoothie kotitekoisen myslin kera.

Smoothieni on sekoitettu luonnonjugurtista, mehusa, banaanista ja muista hedelmistä tai marjoista. Pari kierrosta mixerissä ja aamiainen on valmis. Käytin tällä kertaa tuorepuristettua mandariinimehua ja persimonia, koristelin annoksen myslin lisäksi kauniilla, ihanan rouskuvilla ja terveellisillä granaattiomenan siemenillä.

6 kommenttia :

  1. Miten raikas aamupala! Oma versioni on ilman mixeriä, syödään lusikalla. Vielä kun tekisin müslin itse. Oisko sulla mitään hyvää reseptiä? Kauppojen valikoimista olen löytänyt yhden kivan, ei liikaa sokeria jne., mutta kotitekoinen olisi vieläkin terveellisempää.

    VastaaPoista
  2. Mysliresepti löytyy täältä http://lumolifestyle.blogspot.com/2010/08/sydney-inspired-muesli.html

    VastaaPoista
  3. Ihana alku päivälle! Voi, pitäisi vain jaksaa askaroida enemmän aterioiden eteen. Lisäksi myös visuaalisesti ilahduttava, kun on noita siemeniä!

    VastaaPoista
  4. Oi kiitos myslireseptistä! Minulla on alkanut pienimuotoinen "puhdistuskuuri" ja tein blogiinikin postauksen terveysjuomastani :)

    VastaaPoista
  5. Tein tanaan granaattiomenamehua mehulingollani Kairossa. Mmmmm, kuinka hyvaa!

    Mista Suomen granaattiomenat on peraisin? Varmaan Israelista?

    xxx

    VastaaPoista
  6. Muistaakseni Suomessa myytävät granaattiomenat ovat Israelista. Niitä saa hyvin varustetuista ruokakaupoista, välillä jopa Lidlistä. Hinnat vaihtelevat paljon, mutta välillä graaattiomenia saa ihan kohtuuhintaankin.

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.