Easter moments



Easter was sunny, warm and relaxing; I cooked, took long walks, went to movies, read books, saw a city eagle owl... Relaxing, slow and peaceful, just what I needed after the long winter and even longer hours at work.

There is still some remains of snow left here and there, but I still kicked my socks off and enjoyed the warmth of sun on my legs. It was lovely!

Pääsiäinen oli lämmin, aurinkoinen ja rentouttava; kokkailin, kävin pitkillä kävelylenkeillä, istuin kahviloiden terasseilla, kävin elokuvissa, bongasin Forumin katolla majaiolevan huuhkajan, luin kirjoja... Rentouttavaa ja rauhallista; juuri sitä mitä tarvitsin pitkän talven ja vielä pidempien työpäivien jälkeen.

Vielä on lumen rippeitä siellä täällä, mutta riisuin jo sukat ja nautin auringon lämmöstä säärilläni. Ihanaa!

5 kommenttia :

  1. Hienoja kuvia taas! Saanko kysyä, mikä kamera sulla on ja mitä objektiivia käytät?

    VastaaPoista
  2. Kamerana on pokkari; Panasonicin Lumix DMC-TZ10. Mahtuu taskuun, 12-kertainen optinen ja 16-kertainen älykäs zoom, esim. ravintolassa voi ottaa huomaamattomasti kuvia, pokkariksi kuvanlaatu still-kuvissa ja HD-videoissa on erinomainen.

    Bonuksena gps, jota pidin ensin tarpeettomana, mutta matkoilla vo olla ihan käteväkin, kun myöhemmin muistelee missä oli se kiva ravintola tai kauppa jossa kävi. (Jos) kun paikassa on otettu kuva, siirrettyään kuvat koneelle pystyy ainakin picasassa avaamaan googlen kartat ja näkemään kuvauspaikan sijainnin.

    VastaaPoista
  3. Ajattelin, että sulla on joku mieletön järkkäri, kun kuvat on niin hienot. Taitaa vaan kuvaaja olla niin taitava ;) Hyvä!!

    VastaaPoista
  4. Pakko kommentoida edelliseen ettei se ole aina vehkeistä kiinni vaan pään sisältä minkälaisia ne kuvat on. Jossei ole visioo ihan sama mikä kamera on, kamera on vain väline:)
    Mies oli nähnyt kans tuon huuhkajan poikasen forumin katolla ja se on niiiin söpö karvapallero. Kasvitieteellisessä on jo paljon elämää näköjään tosi kaunista, pitää mennä käymään ehdottomasti toukokuun aikana. Mä jätin kans sukat eilen pois jalasta ja voi kuinka ihanaa. Nä inhoon sukkia ja kuljen yleensä koko kesän varvikkailla (mulla on kuumat jalat) on niin ihanaa kun varpaat saa happea vai mitä:)

    VastaaPoista
  5. Yleensä olen aina uhmakkaasti jättänyt kertaheitolla sukat pois; kun ne on kerran riisuttu, seuravan kerran ne puetaan syksyllä... nyt kuitenkin annoin periksi ja "aikuismaisesti" olen vetänyt sukkahousut jalkaan hameen seuraksi...

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.