Today's jewerly selection

I wear daily my engagement and wedding bands, a bracelet or bangle and a neclace. Jewerly selection is based on my choise of clothes and general feeling. Today wear a black silk top, black trousers and long flax shade melange cotton cashmere cardigan with smoky quartz&silver bracelet and turquoise-pyrite necklace. 

Both neclace and bracelet are by Mariia.

Käytän päivittäin kihla- ja vihkisormustani ja vaihtelevia ranne- ja kaulakoruja. Koruvalinta perustuu päivän vaatevalintoihin ja yleiseen fiilikseen. Tänään päällä on musta silkkitoppi, mustat housut ja pitkä pellavansävyinen meleerattu puuvilla-kashmereneuletakki (odottelen edelleen hieman lämpimämpiä kelejä, jotta voin pukeutua taas hameeseen tai mekkoon paljain säärin niinkuin jo muutamana päivänä ehdin, sukkahousuja en periaatteesta enää vedä jalkaani ennen syksyä...). Koruina on savukvartsi-hopearannekoru ja turkoosi-pyriittikaulakoru.

Sekä ranne- että kaulakoru ovat Mariian tekemiä.

1 kommentti :

  1. Terkkuja rapakon takaa! :-D
    Ihania koruja! Itsellä on tapana hamstrata koruja, mutta todella harvoin osaan yhdistellä niitä vaatteiden kanssa, aina tuntuu liian "ahtaalta" kaulan seudulla vaikka pitkäkaulainen olenkin. Rannekoruksikin useimmiten laitan vain yksinkertaisen hopearenkaan vaikka monta muutakin ihanaa rannekorua olen hankkinut. Ehkä vähän tapojen orja siis?

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.