Eating out

On warm summer nights we normally have dinner on our balcony, but last night we did eat on our yard under old elm and maple trees when my brother and his wife were visiting. It was a lovely, warm night to sit outdoors and compare our vacation plans; we are going to New York next week, they will travel in Far East.

I had made salmon avocado tartar, a big chicken salad and home made strawberry ice cream with meringues. My sister in law brought a big bowl of juicy, plump strawberries she had picked in the afternoon.

Lämpiminä kesäiltoina istumme yleensä parvekkeella syömässä, mutta eilen katoin pihamaalle vanhojen jalopuiden katveeseen. Kerrostalomme isoilla, vehreillä  pihamailla on useitakin pöytäryhmiä, jotka ovat kesäisin asukkaiden ahkerassa käytössä. Veljeni vaimoineen oli kyläilemässä, istuimme suloisen lämpimässä kesäillassa ja vertailimme matkasuunnitelmiamme; me lähdemme New Yorkiin ensi viikolla, he lentävät Aasiaan.

Olin tehnyt lohi-avocadotartaria, ison kanasalaatin (mitoitan isot salaatit aina aivan liian suuriksi, olen huolissani riittävyydestä ja teen neljän hengen salaatin sijaan riittävästi kymmenelle...) ja kotitekoista mansikkajäätelöä ja marenkeja. Kälyni toi iltapäivällä poimimiaan meheviä mansikoita, joita napsimme vielä jälkiruoan jälkeenkin.

1 kommentti :

  1. Mä olen tänä kesänä myös tehnyt itse jäätelöä! Käy lukemassa juttu, jos kiinnostaa: http://meanwhileinlongfield.wordpress.com/2011/06/23/kotitekoinen-vaniljajaatelo/.

    Ihanat kuvat muuten, olisin voinut tulla auttamaan ainakin tuon kanasalaatin kanssa :)

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.