Hot and sweaty

Hot and sweaty - that was me this morning. Our guests left late last night, but still I woke up after only four hours of sleep sweating, it was early, but already very warm. I tossed and turned for a while until I realized I wouldn't go back to sleep. Instead I dressed in bathing sut and pareo and cycled few hundred meters to my local beach.

Hikinen ja kuumissani; minä tänä aamuna... Vieraamme lähtivät myöhään, mutta silti heräsin aikaisin. Kääntyilin aikani, kunnes tajusin, ettten saa enää unen päästä kiinni.Sen sijaan puin uikkarit ja pareon ja pyöräilin muutaman sadan metrin päähän uimarannalle. Lähitalojen asukkaat kulkevat rannalle usein kylpytakeissa, mutta kylpytakkikin oli liian kuuma asu varhaiseen aamuun.

The popular beach was still almost empty besides two very early sunbathers...
Suosittu ranta oli vielä miltei tyhjä lukuunottamatta kahta hyvin varhaista auringonpalvojaa...

The lifeguard hadn't arrived yet, but still I waded on the shallow water and swam for a while.

Rantavahti ei olut vielä saapunut, mutta silti kahlasin matalassa rantavedessä ja pulahdin uimaan sadan metrin päässä rannasta, kun vesi vihdoin syveni niin, että siinä pääsi uimaan.

We will go to a garden party this afternoon. It will be a hot day again, so after the party I want to go for an evening swim!

Menemme iltapäivällä puutarhajuhliin. Päivästä on tulossa jälleen kuuma, joten juhlien  jälkeen haluan iltauinnille!

1 kommentti :

  1. Kuulostaa ihanalta ja varsinkin kun herää aikaisin tuntuu että on ainoa ihminen maailmassa jopa helsingin keskustassa:)

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.