Summer picnic

We have already spent some afternoons this summer at "our beach", but we hadn't had picnic there yet thsi summer. When the termometer went over 30 C, I called my friend and we headed to the beach yesterday evening.

Olimme viettäneet jo joitain iltapäivä tänä kesänä "meidän rannallamme", mutta picnicillä emme olleet vielä käyneet. Kun lämpömittari kipusi yli kolmenkymmenen, oli aika korjata asia...
 
We had some easy, but delicious foods with us. It was glorious, warm night.
Ystävämme tulivat illalla rannalle, olimme tehneet herkkuja ja nautimme ihanasta, lämpimästä kesäillasta.

My friend's mother had made currant liquer that we sipped with marengues and strawberries.
Jälkiruoan kruunasi ystäväni äidin valmistama fantastinen herukkalikööri


Their six months old puppies had grown since I saw them the last time...
Puolivuotiaat pikkukoiratkin olivat kasvaneet sitten viime näkymän.

The next picnic will be very soon; we are heading to an annual antique fair in the country side on Thursday for the 12th time and always have picnic by a river near the market.

Seuraava picnic onkin sitten jo tulevalla viikolla, lähden ystäväni kanssa perinteisesti Fiskarsin ja Billnäsin antiikkimarkkinoille, sen jälkeen nautimme aina picnicin Billnäsissä joen rannalla.

3 kommenttia :

  1. Ihanan näköiset piknikherkut. Voiko antiikkimarkkinoilta tehdä edullisia löytöjä vai onko se pikemminkin paikka, josta voi löytää jotain aarteita, mutta hinnat ovat aika korkeita? En ole nimittäin koskaan käynyt antiikkimarkkinoilla, mutta hieman ne hiukuttelisivat.

    VastaaPoista
  2. OI WAU!!!
    Teillä on ollut piknik eväätkin ihan vimpan päälle eikä säässäkään ollut valittamista :-D

    VastaaPoista
  3. Billnäsissä on käsittääkseni nykyisin enemmän (kalliimpia) ruotsalaisia myyjiä ruukin omistajanvaihdoksen myötä. Fiskarsille on siirtynyt monta Billnäsin vanhaa myyjää.

    Itse olen tehnyt monia hauskoja edullisia pikku löytöjä antiikkimarkkinoilta ja ne ovat minulle se "must"-kesätapahtuma. Viime vuonna en kuitenkaan ollut markkinoilla Australian-matkan takia.

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.