200 suussasulavaa suklaakimarapussia ja 3 tuntia (+tuntien työ suklaaherkkujen valmisuksessa...); pussituskin vei aikaa enemmän kuin luulimmekaan. Mutta nyt olemme valmiita...
It took three hours to make 200 home made chocolate candy bags (+hours of slaving in the kitchen making the candies...), but now we are ready...
...Ravintolapäivään. Lauantaina 19.11. klo 12-> Design Laakso & Sundman, Pikku Roba 8. Tervetuloa!
... for the Restaurant day at Design Laakso & Sundman, Pieni Roobertinkatu 8, Helsinki. Our pop up chocolate bar will open at noon, just for a day....
Oikein hauskaa ja onnistunutta ravintolapäivää :)
VastaaPoistaMukavaa ja menestyksellistä Ravintolapäivää!
VastaaPoistaVarmasti on menestys. Kyllä harmittaa, ettei ollut mitään mahdollisuuksia tulla piipahtamaan.
VastaaPoista