Get inspired now!

 
Nyt se on julkistettu; Indiedaysin uusi Inspirations-yhteisö, jossa minäkin olen mukana!
 
Inspirationin kautta pääset seuraamaan värikkäänä kuvavirtana 300 laadukasta blogia muodin, sisustamisen, ruoan ja lifestylen alueilta.
 
Blogini säilyy siis tässä samassa osoitteessa, mutta muiden tapojen lisäksi voit seurata Lumo Lifestyleä Inspirationin kautta ja tutustua samalla muihin mielenkiintoisiin blogeihin. Käy tutustumassa Indiedaysin uusiutuneisiin sivuihin ja Inspirationiin  täällä.

Tällainen huikea auringonlasku oli lähirannallani eilen. En ollut ainoa kuvaaja, meitä oli aika monta ikuistamassa auringon vajoamista mailleen. Nyt kun ollaan siirrytty talviaikaan, aurinko laskeekin (liian) aikaisin! 
 

Now it's official; Indiedays Inspiration blog community has been launched today and I am part of it!

My blog will remain in this same address, but if you want to follow Lumo Lifestyle trough Inspirations and find 300 other Finnish qualilty blogs, check this site out!

This splendid sunset I photographed at a nearby beach in Helsinki. I wasn't the only one taking photos of the sinking sun, there were plenty of photographers with their cameras. Now when we are in winter time, sun sets (too) early!


5 kommenttia :

  1. Onnittelut! Siellä näyttää oikein kivalta, ja on myös mukavaa, että kaikki eivät ole ihan kaksikymppisiä.

    VastaaPoista
  2. Onnea uusiin tuuliin! Täytyypä käydä kurkkimassa muitakin inspiroivia blogeja!

    VastaaPoista
  3. Olen toki sivuston senioriosastoa, mutta on ollut kiva huomata, että bloggaaminen on kaikenikäisten harrastus. Eilen oli Hesarissa juttu satavuotiaista ruotsalaisista bloggarimummoista!

    VastaaPoista
  4. Onnea! Sinun blogisi kyllä inspiroikin. Mulla on jo pitkä lista Helsingin ravintoloista ja kahviloista, joissa pitäisi poiketa :)

    VastaaPoista
  5. ONNEKSI OLKOON, HIENO HOMMA!! Lammaskuvasi ovat ihan mioelttömän ihania!!

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.