Winter came (too ) early...








 
Talvirenkaat ovat anoppilassa säilytyksessä ja paikallisen VPK:n reippaat tytöt ja pojat vaihtoivat tänään renkaita, joten eilen tehtiin pikapyrähdys maalle. Varsinkin sivutiet olivat liukkaita, joten oli aikakin vaihtaa talvirenkaat alle.
 
Renkaiden vaihdon jälkeen jäimme lounaalle ja hyvästelimme kesälmapaat, jotka lähtevät talvilampolaansa ensi viikolla. Pari lammasta jää kuitenkin appivanhemmilleni lemmikiksi.

Vaikka luminen maisema olikin kaunis, en ole mikään talvifani, enkä todellakaan fanita aikaista lumen tuloa, kylmää ja lunta kun on tiedossa seuraavat viisi kuukautta!
 
Our winter tires were at my inlaw's garage and it snowed on Thursday night. Today we drove there, the date was perfect local volunteer fire department installed winter tires against a small fee.
 
Afterwards we stayed for luch and said goodbye to sheep that had been on my inlaws' field for the summer and fall. Few sheep will be stay over winter in their barn as pets.
 
Even though the snow covered countryside was pretty, I am not fond of early winter. We will have cold, dark and snow for the next five months!!!
 
 


7 kommenttia :

  1. Voi miten ihania kuvia taas! Kyllä lampaat osaavatkin poseerata hienosti, mahtavia elukoita! :)

    VastaaPoista
  2. Kuvat ainakin näyttävät siltä kuin ne olisi rakkaudella otettu. Rakkautta näyttää olevan Tarmon ja lampaittenkin välillä:)

    VastaaPoista
  3. Lampaiden kuvat ovat jälleen upeita ja suloisia. :)
    Ihanaa illan jatkoa!

    VastaaPoista
  4. Jopas nyt! Lampaat nähdessäni ajattelin, että onneksi niillä on turkki :) Jospa se kevätkin koittaisi sitten ennätys aikaisin.

    VastaaPoista
  5. Nämä ovatkin viimeiset "Tarmo suutelee lammasta"-kuvat tältä vuodelta, lambut lähtevät kotiin huomenna. Niillä on ollut laitumella "jurtta", johon ovat päässeet tuulensuojaan ja paksu kelsiturkki omasta takaa, mutta nyt alkaa tulla niin kylmä, että niiden on mukavampi olla sisällä.

    VastaaPoista
  6. Oi miten kirjaimellisesti pehmoisia kuvia!! ♥

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.